dün tabanın %2 üstüne kadar düşer dedim ufkum darmış
Printable View
tabanda 6000 lot oldu... bankalar zaten taban 1 saattir...
acsınlar %20 marjı da işlem yapalım... çok manasız bir iş bu...
6.500 kontrat satış yazıldı vadeli tabanda...
A Haber kahve, kakao vs. fiyatlarını veriyor. Hepsi düşüyormuş geçen haftadan beri, valla süper.
viop bile taban oldu
ayıp olasın tabandan bi miktar alalım 3 tane
yarında taban olursa alırız
borsa işte böye bişe
viop tavan olduğunda biriken long taleplerinin hepsine deutsche vermişti diye hatırlıyorum orası da tepe olmuştu.
bakalım tabanda nasıl olacak
tabandan long 3 adet...batarsak vatan saolsun..reis hakkını helal et..naci ağbala oynuyom...
ford tabana manda boku gibi yapıştı :rules: tabanda kaç lot var acaba gören var mı?
Naci ağbal bakan olacakmış, içeriden bilgi doğruluğu kesin değil.
Tabandan 10 tanede ben aldım. Yani endeks kabaca 1,72-1,73 centte destek bulması lazım.TL olarak 1370-1380 civarı yapıyor burdada durmazsa işimiz iş %10 daha aşağı yaparsa ben pes ederim.
Endeks eksi 10'da devre kesecekmiş, sanki işlem yapacak hisse kalacak, kesmeyin de bari millet tabandan belki geri alır
Bist 100de 3 5 hisse tabana direniyor
taban 9 bin lot oldu bu arada... derinlik göremeyen varsa...
BoFA: "Hedge fonlar (kaldıraçlılar) ve real money yatırımcıları (emeklilik-sigorta fonları, kaldıraçsız yatırımcılar) 2017'den beri gördüğümüz en yüksek TL (uzun) pozisyonunda yakalandılar..."
https://twitter.com/e507/status/1373921551297482754
dedik o kadar bu yönetici kadro görevde kaldıkça TL'de durulmaz diye o kadar.... bir tek necip Türk milleti dolarına altınına sahip çıktı, yıllarca yemiş kazık üstüne kazık yemiş tabi "bu topraklarda".. sağlam durdu yine...
%10limiti 20 yapmak için neyi bekliyorlar.
YTD
TEB 162 bin kontrat civarı LONG vardı...maliyeti 160 bin civarı...nooldu şimdi bu? patates mi oldu?
perşembe günü 250 liradan opsiyonladığımız hisseleri bugün serdar beyin eline verdik... :)
https://i.hizliresim.com/WNh1MO.jpg
Biz seyrediyoruzya böyle çaresiz ekonomi yönetiminden de tık yok maşallah,onlarda seyrediyo;tüm değerlerin 1 günde %10 erimiş ve tek ses yok,valla bravvo ne diyelim layık olduğu şekilde yönetilir insan...
Tabandan LONG..
Çok aşırı tepki geldi..Abarttılar.
En azından bugün daha fazla kaybetmeyiz..:oleyo:
Sabahki atarlı yandaşları ve trolleri pistlere alalım diyeceğim de neyse, sanki biz milletin kötülüğüne konuşuyoruz , herkesin aklı kendine ama görünen köy de kılavuz istemez
Bazı hisseler tabandan çıkıyor, galiba kasalarındaki dövizi hatırladılar
https://www.hisse.net/topluluk/showt...42#post5247942
Güzel bir yazı ..
Hepimizden değil ama ..:one:
:)
İstifa eden felan var mı ülkede...
Hiç duymadım da...
Duyan var mı?....
Vob günlük 500 ho da, muhtemel trend desteği de 136 bin civarı görünüyor. Oraya kadar taşırsa bir teptirik gelmesi beklenebilir zaar.
TUPRS hala direniyor..
HALKB da taban olmadı..
THY ye kıpırdıyo..
trileçe tavan :oleyo:
Öğleden sonra bi tepki geleceğini düşünüyorum..
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 356 kişi okumaktadır. (99 üye ve 257 ziyaretçi)
Uzun zamandır böyle kalabalık olmamıştı ..