vay be 1 yıllık faiz kazancını ,1 günde hepimizin cebinden aldılar
vay be 1 yıllık faiz kazancını ,1 günde hepimizin cebinden aldılar
Merkez faiz artırmada üstüne 2 puanda indirime gitse dolar ancak buralara gelirdi be.memlwkete cumhurbaşkanının bu gereksiz hareketlerinden söylemlerinden maliyeti coook büyük be yúz milyarlarca dolar... yazık Cook yazık.seni yönlendiren danismanlarini ben varya....
alkol artık etkı etmıyor bıraktımartık sıgara ıcıyorum
asya acılısı feyk acılıs cok kez sahit olduk %15 nedır ulke batmadı daha dur zamanı var
sadece mb gorevden alınması alakalı degıl baska seyler var kulıslerde
cetınkaya alındıgında borsa % 1dusus dolar %2 arttı murat uysal endex rallı dolar dusus yasadı..
fıkrımız sabıt ulke venezuela yol almıs gıdıyor buna dur dıyecek bızlerız ama koyunlarımız cok
____________V_K____________
Artık tekrar kur zammı gelir fiyatlara..Dolar düşecek yumurta fiyatları düşecek çift sarılı yiyeceğiz derken yine mokoko olduk..Arkadaş uygun fiyattan kredi çekip 3-4 koli yumurta 4-5 kutu yağ alalım dediydi..vay babanın kemiği..
![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
geceye not bırakalım ...
dua edın endex ve hısseler dırek taban acsın
____________V_K____________
sinyali pazartesi verdi sonra salı gunu 2.sinyal geldi.o günden beri sahlara geri döndüm.
ama benim en büyük şansım işlem yapmıyorum.İşlem yapmayınca daha net görebiliyorsun. İşlemde olduğun zaman bir türlü görmek istemiyorsun. Yok yok yanılıyorsun diye iç sesin canlanıyor. Allah işlemde olan herkezin yardımcısı olsun.
Her şerde bir hayır vardır.
Doları bu kadar hayatta beklemiyordum. Sağlam çıktı,
Teşekkürler ülkemin içine bir kez daha ettiğiniz için, bunda parmağı olan herkes....
(kızım sana diyom, gelin sen anla hesabı)
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri