keko dostum denetlemeler var demişsin. Hala ne denetlemesi? Gel sana özel hastane açalım başına geç halka arz edelim. Hem sen hem yatırımcıların kazansın :))
Printable View
106 da gap vardı ordan alıp 120 den yaklaşık 40bin lot üzerinde verdi temiz iş hemde yeşil sertifikalı karbon emisyon sıfır bu tutarsız sert hareketler brüte al beni diye bağırıyor.
Endeks, de malum, mevduat faizlerindeki riksiz kazanç da yatırımcının kafatasını karıştırıyor .
1 Milyon TL nin 32 günlük faiz getirisi 40 bin TL stres siz dertsiz yemyeşil.
Allah bereket versin çok şükür çok güzel kazanç nasip etti Atatp. Bugüne kadar hep tek hisse ile devam ediyordum.Artik bugün bende bir sepet yaparak iki hisse ile yola devam inşallah.
kasımın 17 sinde demişlerdi sonra 7 aralığa ertelendi denildi...son tarih 7 aralık...hala eksiklerim var...kalan günlerde sıkı çalışmam lazım..sonrasında rahatlarım..bazen patrona gidip hastaneyi halka arz edelim fikrini vereyim diyorum..sonra da millletle uğraşılmaz bir sıkıntı olursa kabak benim başımda patlayacak o yüzden de hiç fikir mikir vermeyeyim diyorum...
ben orada size başarılar diliyorum...ama bazı kendime ait özel nedenlerden dolayı ben o hisseyi almayacağım arkadaşlar...ben size başarılar diliyorum...o hisseyi de henüz araştırmadım...ama kazançkapısı kaptanınız iyidir..umarım başarılı olursunuz...
benim elimde şu anda kocaer ve atatp var...geçen günlerde elimde var olan yeotk ve tmsn hisselerimi satmıştım..o kısım nakitte...arada bir üçünü hisse adaylarına bakıyorum...umuyorum ki önümüzdeki en geç 20 gün içinde üçüncü bir atımı da bulurum...bulursam yine üçlü takılacağım...
biz borsaya alıştık dostum...şahsen başka bir yol bu güne kadar aramadım..faiz işleri beni bozar..sevmem o tür şeyleri..borsada her zaman alınacak ve fırsat sunacak muhakak bir kaliteli hisse vardır düşüncesindeyim...yeter ki o hisse bize denk gelsin..çoğu sefer endeks düşerken de benim sermaye artmıştır...tıpkı son günlerdeki gibi...bence bu fırsatlar hala var...fırsat hisselerini araştırıp bulmak lazım...
dediğim gibi son iki aydır iş yerinde çok yoğunum...ayrıca ev işleri de beni yoruyor...o yüzden de son iki aydır çok tembellik yapıyorum...ileride belki güzel bir hisse daha bulurum...gerisi de nasiptir diyorum..
aman dostum 3 hisseyi bisede soyle , bakalim , bizde inceliyelim
Turex benimde icime sinmeden aldim, iste ne yapacan, cok ucuz kaldi . yoksa bende hic sevmiyorum o firmayi ve kisileri
YEO ve KOCAER bendede vardi maalesef buyuk bir gider olustu sattim ama zaten yerinde sayiyor , almak uzere sattim tabi , yakin zamanda alacagim ikisinide , bende begeniyorum
Bu konuda yatırımcı iliskilerinden mail aldım.
SPK onaylarsa tiklagelsin’in degerlemesi üzerinden gelen kar direkt yatırım faaliyetlerinden gelirler kısmına yazacak.
Net kar tarafında ise, bu rakamın 48%i yazacak. (1.5bn tl)
Böyle olursa, şirketin net karına 750mn TL ek bir gelir yazabilir ve fk’sı ciddi olarak düsebilir.
Anladıgım kadarıyla senelik degerleme yapılacak ve degerlemeye göre kara yazacak, Gİrisim Sermayesi sirketlerinde oldugu gibi.
Ne dersiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben yeotki ta 67 lerden ilk alışlarımı yapmıştım..son alışım da 212 den idi...280 i gördüğünde de satmamıştım ama baktım ki enerjilerde bir sıkıntı var ben de mecbur vermek zorunda kaldım..tmsnı da iki hafta önce satmak için almıştım...onda da %10 kar yapıp verdim..şimdi bu sattıklarım ile güzel bir hisse almalıyım...
kocaer ise kolay kolay satmayı düşünmüyorum...emtiyaların değer kazanmaya başladığı bir dönemde demir çeliklere de güçlü alışlar bekliyorum..tabi kocaerde asıl beklenti 2025 yılında....2024 yılında enflasyon kadar kazandırsa yeterdir diyorum..bunun için de 60-70 leri görmesi benim için yeterdir..yani kocaeri kısa vadeli alım için almamıştım..malum onu 17,5 tan almıştım...şimdilik 31 civarlarındadır...
Bofaya virmanmi gelecek acaba
ölüm sesizliği oluştu...düzeltmeler sıkıntılıdır...keşkeler ,pişmanlıklar ve sorgulamalar başlar...sonra da elemeler olur...zaten inanmamış olanlar belki de zararı göğüsleyerek satış yapıp dökülür...inananlar ise devam eder...ben devam edenlerdenim bakalım neler olacak...sert çıkışların sert düzeltmesinin de olduğunu biliyorum...bu tür düşüşlere de çok alışkınım..sabırla beklemeye devam ediyorum....
Greenx ile ilgili KAP tam düzeltme kısmında gelmesi daha iyi olacak, sonrası için hikayemize devam edeceğiz, düşüşlerde sabır göstermeyenler için son 1 aylık süreci hepberaber yaşadık, daha iyi günlerin bizi beklediğini umuyorum, uzun vadeliler için sorun olmaz ytd.
madem düşecektin niye çıktın bu kadar değil mi? :)
İsler yogun bu aralar, takip edemiyorum ama hala bisey satmadim. En buyuk pozisyonum olmaya devam ediyor. Satsam alacagim daha iyi bir kagit yok. Birlesimdeki payini azaltip turex aldim, birlesim de kazandirdi ama yuksek faiz donemi o tur hisselere yaramayacak gibi sanki.
Acelem de yok zaten, 40-50 arasi maliyetlendim beklerim.
dün sabırsızların sert satışları ama buna rağmen taban olmaması çok ilginç olmuştu...taban olmaması artık yavaş yavaş dengelenmelerin başladığını gösteriyordu...bu gün de hisse dengelenmiş görünüyor...artık alanlar niçin aldığını biliyorlar...panik satıcılar da kenara çekilmiş görünüyor...bu gün endekste de sıkıntılar olmaz ise dengeli ve istikrarlı hareketlerin başlayacağı yeni bir çıkış dalgasının başlamakta olduğu hissine kapılıyorum..
128 e kadar olan maliyetli yolun düşe kalka doldurulmasını bekliyorum..orayı geçersek ?? vede o sırada da green x ile ilgili haberler gelmeye başlarsa ?? yeni bir zirve kaçınılmaz olarak bana görünüyor...ben bu süreçte ne satıyorum nede alıyorum...zaten yaklaşık son bir aydır bu moddayım...en son takviyemi herkesin korktuğu bir vakitte 41,90 dan yapmıştım ki forum da bunu hatırlıyor...o günden beridir elimdeki lotların bana yeteceğini ve beklediğim haberlerin gelmesi ile birlikte beni zengin edebileceği kanaati taşıyorum...=)))
yani elimdekiler bana yeterdir dostlar...
biz atatp de ilk yola çıktığımızda greenx (yeşil enerji sertifika pazarında tek olması)......,trade soft (borsada artan yatırımcılar ve artan işlem hacminin sağlayacağı gelir) ,tab gıda ile yurtiçinde ve yurtdışında ÇİN pazarında giderek büyüyeceği ....beklentileri ile almıştık...bu beklentiler ile bile bir milyar dolar değerinde olmalı diye düşünüyorduk...
tam da bu düşünceler içinde iken hiç bilmediğimiz tıkla gelsin beklentisi ortaya çıktı...bence bu beklenti de bir milyar dolar eder.....=)))
ilk etapta borsada atatpnin 1 milyar dolar değerine ulaşması ,ardından da iki milyar doları hedeflemesi gerektiğini düşünüyorum..
piyasa bu beklentileri çok geç fark etti...duyanlar da pek oralı olmadılar...ama fiyat çıktıkça inanmaya başladılar...
şimdilik hedef 310 tl lik bir milyar dolar değeri...fiyat oralara geldiğinde de piyasa bizden önce iki milyar dolarları konuşmaya başlayacak...sabır sabır sabır...
Sn keko beklemek sorun değil düşünce yazası gelmiyor insanın :)
doğrudur hisse düşerken insan yazmak istemiyor ama bence en zor vakitte yazabilmek önemli...düşerken neden trade etmedim pişmanlıkları oluşuyor...ama sattığınız zaman insan genelde başka bir hisseyi alıyor...sonra sattığınız çıktığında geri dönüp alma fırsatını insan yakalayamabiliyoruz...o vakit de hisse elden kaçmış oluyor...zaten bu yüzdendir ki traderler pek kazanamıyor deniliyor...bence ileride fiyat yeni zirveler yaptığında bu günleri de bir anı olarak hatırlayacağız..74 leri görüp 59 lara indiği vakitler de şimdiden güzel bir anı olarak kaldı...sabır ile bu hissenin güzel yerlere çıkacağını düşünüyorum..
Aynen ortak hayırlısı
Son kefen paramlada destek attım:)
Ne alırım nede satarım elimdekiler bana yeterdir diyordum...ama görüldüğü gibi borsada fikirler çok çabuk değişebiliyor..dayanamayıp aldım..kalp kalbe karşıdır diyorlar bu gün başka dostlarım da birbirimizden habersiz almışlar..
Umarım hep birlikte kazanmaya devam ederiz..
Hayırlı olsun keko kardeşim. Bu alışların korkularımızıda yenmemize vesile oluyor dolayısıyla. İnşaAllah hepbirlikte kazanırız
#ATATP hakkında bir temel analiz.
https://x.com/borsabros/status/1730666621172076652?s=46
https://i.hizliresim.com/jicxru0.PNG
Günlük işlemlerimden kısa bir kesit..Dün seans sonu hiç düşünmeden aldım.gün boyu tahtada işlem yaptım.biraz agresif oldu ama arada oluyor böyle.
Alış satışlarınız kimseyi ilgilendirmez.
Burada paylaşmayınız.
cuma günü söz verdiğim üzere xxxxa da xxxxadet alış yazdım...gerisi de nasiptir arkadaşlar..piyasa neye karar verecek bilmiyorum ...
İki mesaj üstte bir şey yazılmış okumuyor musunuz ??
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eb86e65a2e.jpg
Siz bu topicte yenisiniz. Burada bir çok insan keko sayesinde bu kağıtla tanıştı ve kekonun her hareketi hepimizi ilgilendiriyor. Eski sayfaları okuyun kekonun faydalı bilgilerinden yararlanın, onu eleştirmeyin lütfen. Sizler de onun gibi faydalı bilgileri burada paylaşırsanız sizlerde değer görürsünüz.
Burada hiçbir topicte kolay kolay olmayan bir birlikteliklik ve birbirimize saygı var, bozmayın lütfen bunu ve sizde bu ailenin içinde olun. Birlikte kazanalım.