Originally Posted by
richardbozkurt
aman dostum 3 hisseyi bisede soyle , bakalim , bizde inceliyelim
Turex benimde icime sinmeden aldim, iste ne yapacan, cok ucuz kaldi . yoksa bende hic sevmiyorum o firmayi ve kisileri
YEO ve KOCAER bendede vardi maalesef buyuk bir gider olustu sattim ama zaten yerinde sayiyor , almak uzere sattim tabi , yakin zamanda alacagim ikisinide , bende begeniyorum
ben yeotki ta 67 lerden ilk alışlarımı yapmıştım..son alışım da 212 den idi...280 i gördüğünde de satmamıştım ama baktım ki enerjilerde bir sıkıntı var ben de mecbur vermek zorunda kaldım..tmsnı da iki hafta önce satmak için almıştım...onda da %10 kar yapıp verdim..şimdi bu sattıklarım ile güzel bir hisse almalıyım...
kocaer ise kolay kolay satmayı düşünmüyorum...emtiyaların değer kazanmaya başladığı bir dönemde demir çeliklere de güçlü alışlar bekliyorum..tabi kocaerde asıl beklenti 2025 yılında....2024 yılında enflasyon kadar kazandırsa yeterdir diyorum..bunun için de 60-70 leri görmesi benim için yeterdir..yani kocaeri kısa vadeli alım için almamıştım..malum onu 17,5 tan almıştım...şimdilik 31 civarlarındadır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri