https://share.matriksdata.com/share....12141351017460
Takaslar...
Ortak yogunum, her yazına cevap veremiyorum. K.b.
Printable View
https://share.matriksdata.com/share....12141351017460
Takaslar...
Ortak yogunum, her yazına cevap veremiyorum. K.b.
https://share.matriksdata.com/share....12141355247309
Bi takas daha....
IS Yatirim -->
Degerleme
Parçalarin toplami metodolojisini kullandigimiz degerlememiz Tekfen Holding %77
artis potansiyeli sunan 42,00 TL hisse basi hedef fiyata isaret ediyor. Mühendislik
ve Taahhüt, Kimya Sanayii (gübre) ve Hizmet is kollari için ayri INA modelleri
kullandigimiz degerlememizde dolar bazinda %7 risksiz faiz orani ve %6 risk
primi kullandik. Sirket’in yatirim amaçli gayrimenkullerini ise portföyündeki
varliklarin ekspertiz degerlerini %60 indirim uygulanarak degerlememize dahil
ettik. Holding’in borsaya islem gören ve görmeyen varliklardaki paylarini ve türev
enstrümanlarini içeren uzun vadeli finansal yatirimlari da degerlememize ekledik.
Özkaynaklarlar altinda degerlenen istirakler de (Azfen hariç) defter degerleri
üzerinden degerlememize dahil edilmistir. Degerlememizin sonucunda buldugumuz
hedef NAD’ne %25 holding indirimi uyguladiktan sonra Tekfen Holding için
1,01 milyar dolarlik hedef piyasa degerine ulasiyoruz.
maşallah iyi aksiyon yaptı.....
hafta sonuna çanakla girebiliriz......
13.70 ve altı iyi süründürdü neredeyse iki yıla yakın eski yerine anca geliyor......
https://pbs.twimg.com/card_img/14707...png&name=small
Dolar bazlı düşeni kırdı-kırıyor gibi......
İşbank raporu linki varmı acaba.....DETAY bi söz,cümle önemli olabilir....:drunk:
Eyvallah degerli ortaklar....42 lira demiş ama dolar olarak 3 dolar demişler. Ufak bi detay diyelim. doları 14 liradan hesaplamışlar. Ayrıca S.Arabistandan olası zarar demişler, orada anlaşma saglandı, backlogdaki iş tutarındaki artış neyin nesi o zaman derler adama....:drunk:
VENTURESDEN hiç söz eden yok. Bence bunlar yeniden degerlemenin kokusunu aldı. Degerlemeyi TSKB mi yapıyor acaba....Raporda anormal bir şey yok ama 1.01 milyar dolar rakam çıkarmışlar. Büyük depremi haber aldı bu ibişler, 19 lira hedef fiyat nire 42 lira nireee...:oleyo:
cemal aga bu tür hisselerde çok şahit olduğum bir durum tekfen için de geçerli olabilir.....
Diplerden başlayan hareket.......
çanak + çanak derinliği...verdikleri 42 hedefle eşitlenebilir.....
27.40 + 13.70 = 41
herkes farklı hedef verir ama teknik her zaman tutar der üstadlar....
Bu da demek oluyor ki ileri günlerde....
Her daim dediğimi derim.....
Cetvel hesabı....
1 tekfen = 1 tav
olana kadar:whistling: satmak yok gerisi onların olsun.......
Ya hepsi tiras raporlar, ben bi rapor yazarim 75 tl hedef cikartirim. Dunyadan haberleri yok
bu gün atlayan var :) ben çokta satmıştım bir kısmını .kalanlarla ben buralardayım :)
Yok ortak bunlar teknik vs. ye göre rapor yazmazlar. Durduk yerde GAYRİMENKUL demişler, dün bilmiyorlarmıydı tekfenin sahip oldugu toweri,arsayı o zaman kıymetsiz olan bu gayrimenkulleri yeni mi keşfettiler. Yılın bitimine 2 hafta kalmış bunlar 200 m. dolarlık yeni iş diyorlar, müneccim biberi yemedilerse içerden bilgi alıp yazmışlardır bunu...
Oynaklık çok fazla bi alım yada satımda birkaç kademe birden hareket ediyor.....Alıcı yada satıcının çok acelesi var galiba....:drunk:
Bu günleri görecekmiydik be hem sevinip hem de hala sövdüğüm bir duygu karmaşası içindeyim hisseyi 16 TL'den aldığım günlerde hedefim 28 di o günden bu güne enflasyon dolar hesabı yapsak benim 28 şimdi 40 oldu neyse bir de satmadığım için sövmem inşallah
Tahtayı izlemekten kendimi kaybedicem her 1 kuruşta bin lot bilemedin 2 bin olan günlük Max 10 kuruş hareket yapan tahta ne hale geldi
Öyledir muhakkak, ayrıca dediğiniz gibi yılbaşına kadar ilave iş haberini kim kaybetmişte bu raporu hazırlayan bulmuş. Yani sipariş havası var zaten. Neyse artık geçsin 3-4 usd 'lere gitsin de nasıl yaparlarsa yapsınlar. Sıdkım sıyrıldı bu yönetimin köçekliklerinden artık.
TSKB gayrimenkul degerleme hangi grubundu acaba. Oyak mı desem, sabancı mı desem....:shh::oleyo::shh:
bu tekonun ortası yok vallahi
4 dolar olmadan sovmeye devam ederim , yonetimden adam gibi cikip aciklama gormeden strateji aciklanmadan niyetlerini duzeltmeden ben patrona da yonetime soverim
26.50 liradan tekfen almışlığım var. Maliyete gelsin geriye KAYIP 3 YILLIK ALACAK meselesi kalıyor....:drunk::drunk::drunk:
3 yılımızı değil, ömrümüzü yedi lanet şirket-yönetim....:drunk:
Kaydırma sebebim de ufakta olsa bir düzeltme yapar gibi geldi ama iş Bankası fena girdi olaya ordan bi yüzde 5 çıkış burdan bi yüzde 3 düşüş gelir dedim gelmedi sağlık olsun 😂