Sayfa 238/805 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Ya hepsi tiras raporlar, ben bi rapor yazarim 75 tl hedef cikartirim. Dunyadan haberleri yok

2. bu gün atlayan var ben çokta satmıştım bir kısmını .kalanlarla ben buralardayım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    cemal aga bu tür hisselerde çok şahit olduğum bir durum tekfen için de geçerli olabilir.....

Diplerden başlayan hareket.......

çanak + çanak derinliği....

27.40 + 13.70 = 41

herkes farklı hedef verir ama teknik her zaman tutar der üstadlar....

Bu da demek oluyor ki ileri günlerde....

Her daim dediğimi derim.....

Cetvel hesabı....

1 tekfen = 1 tav

olana kadar satmak yok gerisi onların olsun.......
    Yok ortak bunlar teknik vs. ye göre rapor yazmazlar. Durduk yerde GAYRİMENKUL demişler, dün bilmiyorlarmıydı tekfenin sahip oldugu toweri,arsayı o zaman kıymetsiz olan bu gayrimenkulleri yeni mi keşfettiler. Yılın bitimine 2 hafta kalmış bunlar 200 m. dolarlık yeni iş diyorlar, müneccim biberi yemedilerse içerden bilgi alıp yazmışlardır bunu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    bu gün atlayan var ben çokta satmıştım bir kısmını .kalanlarla ben buralardayım
    Ne diyelim. Hayırlısı olsun Ortak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Oynaklık çok fazla bi alım yada satımda birkaç kademe birden hareket ediyor.....Alıcı yada satıcının çok acelesi var galiba....

6.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Yok ortak bunlar teknik vs. ye göre rapor yazmazlar. Durduk yerde GAYRİMENKUL demişler, dün bilmiyorlarmıydı tekfenin sahip oldugu toweri,arsayı o zaman kıymetsiz olan bu gayrimenkulleri yeni mi keşfettiler. Yılın bitimine 2 hafta kalmış bunlar 200 m. dolarlık yeni iş diyorlar, müneccim biberi yemedilerse içerden bilgi alıp yazmışlardır bunu...
    Rwanda daki paket 200 Milyon dolarlik dedi TAV daki arkadas o olabilir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Rwanda daki paket 200 Milyon dolarlik dedi TAV daki arkadas o olabilir .
    Olabilir. 2 hafta kalmış, analizi yazan kafayı yemedi ise böyle bir cümleyi raporda yazmaz herhalde....

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Cemal bey, ben iş yatırımda olduğum için biliyorum, 6 yıldır ilk defa bu tarzda bir değerleme raporu yayınladı. Burada ne dünkü derecelendirme kuruluşu ne de iş yatırım raporunun kendiliğinden ve tesadüfi olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 238/805 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •