Spkk dan ses çıkmadı bu işi yarın veya cumaya mi ertelediler nedir gene oyalanirlar işleri coook zar halka arzlara gelince bir bitmeden öbürünü aciklarlar hem de 3-4 er herhalde oradan kıyak var mı kidiyelim
Printable View
Spkk dan ses çıkmadı bu işi yarın veya cumaya mi ertelediler nedir gene oyalanirlar işleri coook zar halka arzlara gelince bir bitmeden öbürünü aciklarlar hem de 3-4 er herhalde oradan kıyak var mı kidiyelim
BFREN SPK dan sermaye artışı için büyük bir ihtimalle onay alacaktır zaten sermaye artışı açıkladığı zaman hisse nerden nereye yükseldi onay açıklamasının çok fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum şahsen ağalar isteseydi dahada yukarı sürebilirlerdi asıl benim merak ettiğim bölünme sonrası hareketi ne olacak çünkü 2027 sonuna kadar sermayesini 450 milyon tl yapacağını açıkladı
Düşüncelerim beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin saygılarımla
MSCI de Iyi Geldi:)
Son 10 dakika takaslar
https://i.hizliresim.com/7rppd7a.jpeg
https://i.hizliresim.com/ql0uf8i.jpeg
https://i.hizliresim.com/tgpnbix.jpeg
Sevgili filozof dikkatini çekti mi bilmiyorum her ucunde de alıcı akyatirim ilk defa akda böyle bir olay oluyor bankof milisi bu sefer seyrettim yoksa spegin ek işleri mi anlamadim umarım bankof dakilerle ilgisi yoktur bir fısıltı mi duydu ak acaba son karanlık odada süpürdü kerata
Sizleri keyifle okuyorum sadece çok sıktı bıktırdı ama sabır sebat diyorum kendime ve artık hedef fiyatımı iyice güncelledim dolar bazlı kısmetse göreceğiz o rakamları
onay açıklamasının çok fazla etkisi olmayacağını düşünmeniz şaka mı sevgili yorgun savaşçı:)?Harbiden yorulmusunuz bakınız aşağıda kartn yol haritası ve grafiği var!
https://i.hizliresim.com/2rj25ja.png
Bakan Şimşek: "Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne sağlam şekilde yeniden bağlamak istiyoruz" -AA
Bakan Şimşek: "Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne sağlam şekilde yeniden bağlamak istiyoruz"
ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Komisyonu'nun "AB-Türkiye siyasi, ekonomik ve ticari ilişkilerinin durumu" hakkındaki son raporunu memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne sağlam şekilde yeniden bağlamak istiyoruz." ifadesini kullandı.
Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından, "AB-Türkiye siyasi, ekonomik ve ticari ilişkilerinin durumu" hakkındaki son rapora ilişkin İngilizce paylaşım yaptı.
Paylaşımında, Avrupa Komisyonu'nun "AB-Türkiye siyasi, ekonomik ve ticari ilişkilerinin durumu" hakkındaki son raporunu memnuniyetle karşıladıklarını bildiren Şimşek, komisyon ve yüksek temsilci tarafından önerilen önlemlerin, teşvik edici ve olumlu gelişmelere işaret ettiğini kaydetti.
- "Türkiye ve AB birlikte daha güçlü"
Şimşek, özellikle ekonomi, enerji ve ulaştırma konularında AB-Türkiye Yüksek Düzeyli Diyaloglarının yeniden başlatılması, ortaklık konseyi ve bakanlar düzeyinde Yüksek Düzeyde Siyasi Diyalog toplantılarının kaldığı yerden devam etmesi, AB-Türkiye Gümrük Birliği'nin modernizasyonuna ilişkin taslak müzakere çerçevesine ilişkin görüşmelerin yeniden canlandırılması, Avrupa Yatırım Bankası'nın Türkiye'deki tüm sektörlerdeki faaliyetlerine yeniden başlamaya davet edilmesi, AB'deki Türk iş insanları, öğrenciler, Türk vatandaşları ve aile üyelerine yönelik vize kısıtlamalarının hafifletilmesi çağrılarına dikkati çekti.
"Türkiye ve AB birlikte daha güçlü" vurgusu yapan Şimşek, "Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne sağlam şekilde yeniden bağlamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ihracatçı şirketlere hayırlı olsun çok ama çok güzel olacak!
https://x.com/ibrahim___ethem/status...101907916?s=20
Aynen maç henüz bitmedi yeni başlıyor. Yoksa karanlık odada bfreni bu kadar almazlardı. Millet mia, esen ve natene bakarak yorum yapıyor ama yanlış. Dolaşım oranı. %15.48 ve dolaşımdaki lot sayısı sadece 387K üstelik sermaye artırımları devam edecek 36K bişey değil
Sayın filozof
Karton bedelsiz verdiği zamanı biliyorum hisse 470 tl idi haberi düştüğünde 10 gün tavan olmuştu bölünme oranı 1/50 lot vermişti akabinde onay süreci ve bölünmesine kadar inişli çıkışlı bir hareket gördüğü en yüksek fiyat 3480 civarı idi benim portföyümde mevcuttu ve 109/113 aralığında hisseden çıkmıştım
Bfren e gelelim hisse sermaye artışını 2027 sonuna kadar 450 milyon tl yapacağını açıkladığı zaman 6299 gibi rakamları görüp 5 gün tavan oldu akabinde geri geldi 1/11 küsür sermaye artışı kararı aldığında 13.200 gibi rakamlara ulaştı başvuru onay süreci devam etmektedir ilerleyen zamanlarda yine sermaye artışı yapacak 450 milyona çıkaracağı için umarım dahada yükselir sonuçta aynı gemideyiz yorgunluk var elbet uzun yıllar borsanın içindeyiz hâliyle yaşlanıyorum😀 herkese bereketli kazançlar dilerim saygılarımla
ege endüstri asgari ücreti hedefliyor galiba bu da her hafta perşembe çıkan spk bülteninin çıkmaması hasebiyle merakla bu akşamı kararı bekliyor:kahkah:
Dün kapanışta şov yapan Bfren,imiz bu gün neden böyle birileri bizimle dalga geçi 😀
Bu gün de kap düşmedi SPK bekle gülüm şarkısını koymuş habire dinletiyor yav ver artık haberi de işimize bakalım bre uykucular
Kasım ayı ihracat verileri, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TİM Başkanı Gültepe'nin katıldığı toplantıyla İstanbul'da açıklandı.
İstanbul
Emirhan Yılmaz
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, sektörler özelinde ihracat rakamlarına değinerek, "Bu ay 3 milyar 172 milyon dolarla otomotivi ilk sırada görüyoruz. Otomotivi, 2 milyar 879 milyon dolarla kimya, 1 milyar 432 milyon dolarla hazır giyim, 1 milyar 396 milyon dolarla elektronik ve 1 milyar 251 milyon dolarla mücevher sektörü takip ediyor." dedi.
Ticaret Bakanı Bolat: Kasımda 23 milyar 11 milyon dolar ile tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık
Kasım ayı ihracat verileri, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TİM Başkanı Gültepe'nin katıldığı toplantıyla İstanbul'da açıklandı.
TİM Başkanı Gültepe, yıl sonuna adım adım yaklaşıldığını ve heyecanlarının her geçen gün arttığını belirterek, 1 ay sonra yıllık ihracat performansının netleşeceğini vurguladı.
Bu yıl 255 milyar dolar mal, 100 milyar dolar hizmet ihracatı hedeflediklerini anımsatan Gültepe, hedefe ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.
Gültepe, kasım ayında 23 milyar dolar ihracat gerçekleştirdiklerini belirterek, şu bilgileri verdi:
"Önceki yıla göre yüzde 5,2 artıdayız. Böylece, tarihimizin en yüksek kasım ayı ihracatına imza attık. Bu ay 2023'te en çok ihracat yaptığımız ikinci ay olarak kayıtlara geçti. 11 aylık ihracatımız 233 milyar dolara yaklaştı. İçeride ve dışarıdaki tüm olumsuzluklara rağmen ocak-kasım dönemini geçen yıla göre artıda tamamladık. 12 aylık ihracatta 255,8 milyar dolara ulaştık. Hizmet ihracatımızda da pozitif gidişat sürüyor. 9 ayda 75 milyar dolardayız. Geçen yıla göre yüzde 14 artıdayız. 12 aylık verilerde ise 98 milyar doları geçmiş bulunuyoruz."
"Otomotiv sektörü bu ay 3 milyar 172 milyon dolarla ilk sırada"
Mustafa Gültepe, sektörler özelinde ihracat rakamlarına değinerek, şunları kaydetti:
"Bu ay 3 milyar 172 milyon dolarla otomotivi ilk sırada görüyoruz. Otomotivi, 2 milyar 879 milyon dolarla kimya, 1 milyar 432 milyon dolarla hazır giyim, 1 milyar 396 milyon dolarla elektronik ve 1 milyar 251 milyon dolarla mücevher sektörü takip ediyor. Burada bir konunun altını çizmek istiyorum. Küresel konjonktürün de etkisiyle bazı sektörlerimiz ciddi kan kaybı yaşıyor. Bu sektörlerimizin durumunu gözden geçirmemiz ve hızlı aksiyon alacak çözümler üretmemiz gerekiyor."
İllerin ihracatına bakıldığında ise geçen ay 37 ilin ihracatını artırdığını aktaran Gültepe, en çok ihracat yapan 5 ili, İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara şeklinde sıralarken, Adana, Eskişehir, Aydın, Giresun, Şanlıurfa ve Amasya'dan oluşan 6 ilin ise tarihlerinin en yüksek ihracat rakamına ulaştığını söyledi.
Gültepe, "Kasımda 1517 firmamız ilk kez ihracat yaptı. Yeni firmalarımız ihracatımıza 267 milyon dolarlık katkı sundu. Birim ihracat değerimiz ise 1,49 dolar oldu. Avro/dolar paritesinin ihracatımıza pozitif etkisi devam ediyor. Geçen ay parite farkı ihracatımıza 537 milyon dolar katkı verdi. 11 aydaki toplam katkı 2,9 milyar dolara yükseldi. En çok ihracat yaptığımız ülkeler ise 1 milyar 750 milyon dolarla Almanya, 1 milyar 460 milyon dolarla Birleşik Arap Emirlikleri, 1 milyar 285 milyon dolarla Irak, 1 milyar 259 milyon dolarla ABD ve 1 milyar 126 milyon dolarla İtalya şeklinde sıralandı. En büyük pazarımız olan Avrupa Birliği'ne ihracatımız yüzde 6 artışla 9 milyar dolar oldu." diye konuştu.
"Uluslararası kurum ve kuruluşların ülkemizin büyümesini pozitif yönde revize ettiğini gözlemliyoruz"
TİM Başkanı Gültepe, Dünya Ticaret Örgütünün 2023 yılı küresel mal ticaret hacmindeki artış beklentisini yüzde 1,7'den yüzde 0,8'e çektiğine dikkati çekerek, bu yılın küresel ticarette "Soluklanma Yılı" olarak öne çıktığını dile getirdi.
Gültepe, 2024 ve 2025 için ise beklentilerin pozitif yönde olduğunun altını çizerek, konuşmasına şöyle devam etti:
"Biz her fırsatta 'Türkiye ihracatla yükselecek' diyoruz. Büyüme ise en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü. Üçüncü çeyrekte yüzde 1,1 artan mal ve hizmet ihracatı büyümeye 0,3 puan katkı verdi. Büyümede üretim ve ihracatın yeri her zaman kritik önem taşıyor. Üretimi ve ihracatı ancak yatırımla büyütebiliriz. Yatırım için de finansman gerekiyor. İhracatçımızın krediye erişim konusundaki sorunları son birkaç ayda büyük ölçüde çözüldü. En son Merkez Bankasının reeskont kredilerinde iskontoyu sabitleme kararını büyük bir memnuniyetle karşıladık. İhracatı önceleyen yaklaşımları nedeniyle ekonomi yönetimimize teşekkür ediyorum. Elbette yatırım ortamını iyileştirecek çözümleri de üretmemiz gerekiyor. Çünkü yatırımlar arttıkça üretim, üretim arttıkça ihracat yükseliyor. İhracatla beraber, Türkiye büyüyüp, gelişiyor. Nitekim uluslararası kurum ve kuruluşların ülkemizin büyümesini pozitif yönde revize ettiklerini gözlemliyoruz."
IMF'nin ardından OECD'nin de Türkiye ekonomisi için 2023 ve 2024 büyüme beklentisini yükselttiğini hatırlatan Gültepe, OECD'nin Türkiye ekonomisinin 2023 büyüme beklentisini yüzde 4,5'e, 2024 beklentisini ise yüzde 2,9'a çıkardığını kaydetti. Gültepe, Türkiye'nin büyüdükçe, 2024 tahminlerini yine revize etmek durumunda kalacaklarına inandığını belirtti.
"Cumhuriyet'imizin 100. yıl dönümünü çifte rekor ve alnımızın akıyla tamamlayacağız"
TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ihracat için diğer bir önemli konunun ise küresel enflasyon olduğunu aktardı.
Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre, Avro Bölgesi'nde enflasyonun son 2 yılın en düşük seviyesine gerilediğini belirten Gültepe, sözlerini şöyle sürdürdü:
"ABD tarafında da Fed'in faiz artırımlarında sona yaklaştığının sinyalleri geliyor. Çin'in imalat faaliyeti, yavaşlayan yurt dışı talep dolayısıyla ekimin ardından kasımda da daraldı. Özetle dünyada dengeler yeniden sağlanmaya çalışıyor. Böylesi bir ortamda, ihracatımızın pazar çeşitliliğini daha da artırmak istiyoruz. Ticaret heyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Yarın Moritanya-Senegal ticaret heyetimiz yola çıkıyor. Pazartesi günü bir başka heyetimiz Cezayir'de olacak."
Ticaret Bakanlığının desteğinde, TİM ve İhracatçı Birlikleri olarak, 2023'ü 148 ticaret heyeti ve 53 alım heyetiyle toplamda 200'ün üzerinde heyetle tamamlayacaklarını kaydeden Gültepe, "255 milyar doları son 12 ayda aştık. Yıl sonunda da 255 milyar dolar mal, 100 milyar dolar hizmet ihracatı hedefimize ulaşacağız. Bir başka ifade ile Cumhuriyet'imizin 100'üncü yıl dönümünü çifte rekor ve alnımızın akıyla tamamlayacağız." diye konuştu.
Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör oldu.
İstanbul
Burhan Sansarlıoğlu, Emirhan Yılmaz
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, geçen ay 3 milyar 172 milyon 87 bin dolarlık ihracata imza atan otomotiv endüstrisini, 2 milyar 878 milyon 850 bin dolarla kimyevi maddeler ve mamulleri, 1 milyar 432 milyon 47 bin dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü takip etti.
Kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre en fazla ihracat artışı yüzde 372 ile gemi yat ve hizmetlerinde gerçekleşti.
Geçen ay, Türkiye'nin toplam ihracatının yüzde 70,4'ünü gerçekleştiren sanayi grubunda yüzde 5 artışla 16 milyar 204 milyon 542 bin dolarlık ihracat yapıldı.
Toplam ihracatın yüzde 14,5'ini oluşturan tarım grubunda yüzde 0,8 yükselişle 3 milyar 342 milyon 917 bin dolarlık, yüzde 2,1 pay alan madencilik grubunda yüzde 4 azalışla 483 milyon 272 bin dolarlık ihracat gerçekleşti.
En fazla ihracat Almanya'ya yapıldı
Kasım ayında en fazla ihracat yapılan ülkeler sıralamasında zirvede 1 milyar 512 milyon 403 bin dolarla Almanya yer alırken, onu, 1 milyar 124 milyon 219 bin dolarla Birleşik Arap Emirlikleri, 1 milyar 67 milyon 992 bin dolarla ABD takip etti.
Geçen ay en çok ihracat yapan ilk 3 il sırasıyla 8 milyar 719 milyon 808 bin dolarla İstanbul, 1 milyar 654 milyon 667 bin dolarla Kocaeli, 1 milyar 493 milyon 704 bin dolarla Bursa oldu.
Kimya sektörü en çok ihracat yapan ikinci sektör
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, 2,8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren kimya sektörü kasımda en çok ihracat yapan ikinci sektör oldu.
İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nden (İKMİB) yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, sektörün ihracat verilerini değerlendirerek, şunları kaydetti:
"Kasımda kimya sektörümüz yüzde 11,9 artışla 2,8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi ve ülkemiz ihracatından yüzde 12,5 pay aldı. Sektörümüzün ocak-kasım dönemi ihracatı ise 28 milyar dolara ulaştı. Bu yıl hem ülkemiz açısından hem de küresel ekonomi olarak zorlu bir yıl oldu. Buna rağmen yılın son çeyreğinde geçen yıla göre artış performansı gösteren kimya sektörümüzün yıl sonu ihracatında 30 milyar doları geçmesini bekliyoruz. Geçen yılki 33,6 milyar dolarlık ihracat rekorumuzdan sonra bu yıl tüm zorlu koşullara rağmen 30 milyar dolar rakamının üzerine çıkacak olmak oldukça önemli. Biz de İKMİB olarak düzenlediğimiz fuar milli katılım organizasyonları, ticaret ve alım heyetleri, UR-GE projeleri ile sektörümüzün ihracatının artmasına ve yeni pazar edinmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz."
Sevgili dostlar ilk üç resim bfrenin yolculuğa başladığı grafik ki benim beğendiğim ilk grafik!Şu anda egeende de uygulanıyor hem çanak hem flama olan yani 3 Eylül 2023teki grafik ve sonrasındaki ikinci grafik olası onay grafiği demem o ki cuma günü egeenin basıp geçtiği fiyatın üzeri bfren için de yakın gibi! nitekim egeen de bfrenin 3 Eylül hareketini başlattığını göz önüne alırsak(1 ay gerisinden geldiğini varsayalım) 3 Aralık 2023ten sonra aynı yolu egeen de izleyebilir sadece öngörüdür bol kazançlar!En alttaki egeen grafiği 3 Eylül 2023teki grafiğin neredeyse aynısı!
grafikler için tradingviewdeki dostlarımın emeklerine sağlık!
https://i.hizliresim.com/cwlegyi.png
https://i.hizliresim.com/938m32j.png
https://i.hizliresim.com/nlvh34i.png
https://i.hizliresim.com/bxmune3.png
https://i.hizliresim.com/2m021n9.png
Sayin Filozof
Grafik felam ugrasmaya gerek yok. Spk onayi gelsin zaten 17 18 bine pik atip oradan asagi salinim yapacagiz. Bu fiyatlari zaten ilk bedelsiz aciklandigi hafta sonu soylemistik.
Egeen icinse takas ve grafikteki gorulmemis oynaklik onumuzdeki hafta benim sahsi gorusum haber gelecegine yonelik. Baska hisselerde trade ettigim miktar ile de gectigimiz hafta Egeen de poz artirdim. Onumuzdeki hafta cuma ya kadar haber dusmesse sonraki hafta tradelik kisimi cikip ana lotlari tasimaya devam edecegim egeen de. Hedef zaman ve satis fiyatim aralikta haber gelmez ise 2024 yaz aylari 40 bin tl egeen icin.
Konya icinse bu sene belediyenin fabrikaya yuksek duzeyde baski yapacagini ve 2024 yaz aylarinda fabrikanin tasinacagini mete zoru ile siyasi iradenin kabul ettirecegini ongoruyorum. Bu bakimdan tasinma haberi sonrasinda Konya icinde fiyat beklentim 2024 yaz aylarinda tasinma haberi sonrasi 40 bin tl.
Bunlar haricinde supriz bekledigim diger hisseler hedef fiyatlari ile turgg icin 18. Madde onayi ile 1500, jants 500, alcar 3500, doas 700, inves 500 ve cwkmd 600, astor 200, dardnl 17, eregli 70, isdmr 50, nuhcm 500 thy 330 vs vs vs. hisse cokta aklima gelen uc bes yazdim.
Ytd
sevgili ft2den alıntıladım tabloyu:)
https://i.hizliresim.com/mgu0cwz.jfif
otomotiv yan sanayinde üretim yavaş yavaş ülkemize kayacak gibi görünüyor!
Haberler
29 Kasım 2023
Artan enerji maliyetlerinden bıkan Michelin ve Goodyear Almanya'dan çekilecek
Almanya'daki pazar görünümünün "hızlı" bir şekilde bozulması, Goodyear'ın biri Brandenburg'da diğeri Hessen'de olmak üzere iki fabrikasını kapatmasına yol açtı. Toplam 1.800 iş tehlikede
Carl Deconinck
Paylaş
Fransız ve ABD'li çokuluslu şirketler Michelin ve Goodyear, yüksek enerji fiyatlarını ve yurtdışından gelen yoğun rekabeti gerekçe göstererek Almanya'daki dört fabrikasını kapatıyor.
Almanya'daki pazar görünümünün "hızlı" bir şekilde bozulması, Goodyear'ın biri Brandenburg'da diğeri Hessen'de olmak üzere iki fabrikasını kapatmasına yol açtı. Toplam 1.800 iş tehlikede.
Şirket, "Bu, fazla kapasiteyi azaltmak ve üretim yapımızı taleple uyumlu hale getirmek için zor ama gerekli bir karar" dedi.
29 Kasım'da Michelin de benzer bir mesaj yayınladı. Fransız grup, 2025 yılına kadar Karlsruhe ve Trier'deki tesislerini kademeli olarak kapatacak.
Buna ek olarak, firmanın Homburg fabrikasındaki üretimin bir kısmı durdurulacak ve müşteri hizmetleri merkezi Karlsruhe'den Polonya'ya taşınacak.
Michelin CEO'su Maria Röttger, Alman Die Welt gazetesine verdiği demeçte, "İthal bütçe lastikleri nedeniyle giderek daha fazla pazar payı kaybediyoruz. Düşen talep, üretim tesislerimizin yetersiz kullanılmasına yol açmakta ve bu da üretim maliyetleri üzerinde ek baskı oluşturmaktadır.
"Bu nedenle, bu operasyonlar için bir perspektif yok."
Buna ek olarak, Röttger'e göre, Avrupa'da enerji maliyetleri son beş yılda yüzde 260 arttı.
Şirketin son on yılda Almanya'daki fabrikalarına yarım milyar avro yatırım yapmış olmasına rağmen gelecek için bir "perspektif" görmüyor.
Fransız devinin kararından toplam 1.532 çalışan etkilendi.
1931 yılında kurulan Karlsruhe'deki Michelin fabrikası, şirketin Almanya'daki en eski fabrikasıdır. Yıllık 1,1 milyon hafif kamyon lastiği kapasitesine sahiptir.
Hem Fransız hem de ABD şirketleri, şimdi, kendi işçi konseyleri ve sendikaları ile sosyal politikaları müzakere ediyorlar. Kapatmalara karşı ilk protesto mitinglerinin çoktan gerçekleştiği bildirildi.
Avrupa pazarındaki ucuz Asya yapımı lastiklerin akınına yanıt olarak, yerel üreticiler ürünlerini daha dayanıklı kauçuk bileşikleri ve daha uzun ömürlü dişlerle geliştiriyorlar.
Bu çabalara rağmen, genel pazar daralması tüm cephelerde satışların düşmesine neden oluyor.
ABD'li bir Tesla elektrikli otomobil fabrikasının Brandenburg'a gelmesi bile iki lastik üreticisini kalmaya ikna edemedi.
Almanya'da artan doğal gaz ve elektrik fiyatları, üretim maliyetlerini artırdı ve lastik imalat endüstrisinin ülkede kârlılığını sürdürmesini zorlaştırdı.
https://resmim.net/cdn/2023/12/03/Zdbbi2.png
Grafik Haftalık ve Logaritmiktir.
Benim projeksiyonum bu şekildedir. Yıllardır buna göre takip ediyorum
Iyi seyirler:)
Bfren
https://i.hizliresim.com/k2nadeo.jpeg
Egeen
https://i.hizliresim.com/3yjegzu.jpeg
Konya
https://i.hizliresim.com/2chkdry.jpeg
50 güne yaklaştı galiba.... forum da iyice sakinledi gene. Fazla bekletmese bari
Hisse dondu kaldı sabahtan beri tık yok 11600 ün ne altına ne üzerine gidiyor. Ayın 15 ine kadar spk onayı muhtemelen gelir. Spk onayı gelince ve bölününce nasıl tepki verecek çok merak ediyorum. Bölününce inşallah yeni halka arzların bedelsizi gibi olmaz umarım mia naten gibi.
Muhtemel SPK onayı ile bölünme tarihi arasında ne kadar süre olur tahmini? Bunun belli bir kriteri var mı, veya genel olarak ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı?
https://resmim.net/cdn/2023/12/05/ZkUAW7.png
Yarın için sihirli rakam 12536. Üzerinde kapanışlar (en az 2 kapanış) 14000 leri hedef yapar.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ya...s-yapti/712877
06 Aralık 2023 Çarşamba
Borsa İstanbul’da 8 bin puan civarında yaşanan savaş sürüyor. Bu süreçte yabancı finans kuruluşlarından Türkiye'ye ilişkin olumlu değerlendirmeler art arda gelmeye devam ederken yabancı yatırımcılar da hem tahvil hem de hisse senedi piyasasında alımlarını artırmaya başladı.
Yüksek volatilite ile birlikte son 2 aydır denge arayışında olan Borsa İstanbul cephesinde 8000 puan üzerinde tutunma çabası devam ediyor. Şuan kritik ortalamaların üzerinde teknik olarak pozitif görünüm korunurken 8000 puan üzerinde kaldıkça da bir önceki zirve seviyeleri hedef konumda kalmaya devam edecek.
Ancak son haftalarda hareket çok seçici sektör ve hisselerde yoğunlaşmış durumda. Bu anlamda hisse bazında seçici davranmak kritik önem taşıyor. Endekste yaşanan bu seçici hareketin ardında da temel olarak 2024 yılının ilk yarısına ilişkin beklentiler ve girişlerinin artmaya başladığını gözlemlediğimiz yabancı yatırımcıların tercihleri kritik rol oynuyor.
Bu yılın başından Mayıs sonundaki genel seçimlere kadar volatil ve zayıf bir seyir izleyen BIST 100 endeksi, seçim belirsizliğinin sona ermesi ve yeni ekonomi yönetimiyle birlikte uygulamaya konan daha öngörülebilir, rasyonel ve şeffaf politikaların etkisiyle ciddi bir toparlanma yaşadı.
Mayıs ayı sonundan buyana yaklaşık %75 değer kazanan BIST100 endeksinde yılbaşından beri getiri de %45’lere ulaşmış durumda. Ancak özellikle son dönemde sektör ve şirket bazında getirilerdeki ayrışma iyice belirginleşmeye başladı. Sektör endeksleri arasında yılbaşından bu yana en çok kazandıran, %165 yükselişle sigorta olurken bankacılık endeksi yüzde 75 yükseldi.
Son dönemde iletişim, havacılık, gıda perakende gibi sektörlerde pozitif ayrışma eğiliminde. Otomotiv, cam, demir çelik gibi sektörler ise endeksin gerisinde kalıyor. Bu ayrışmanın temelinde seçim sonrası, enflasyonla mücadeleyi öncelikleyen yeni politika setinin yarattığı ekonomik tablo olduğunu söylemek gayet mümkün. %8,5 düzeyinde TCMB politika faizi bu süreçte %40 seviyesine yükselirken ekonomide yeni bir dengelenme süreci yaşanıyor.
İç talebi bastırmaya yönelik atılan adımlar sürerken diğer taraftan, özellikle ihracata yönelik üretimi artırıma çabasının öne çıktığı bu süreçte bir yandan da yüksek faizin şirketleri ve yatırımcı tercihlerini yönlendirmeye başladığını görüyoruz. TCMB verilerine göre, 24 Kasım haftası itibariyle ortalama ticari kredi faizi yüzde 52,19 ile 2002'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı.
Bireysel kredi faizlerinde de ortalama yüzde 60 seviyesindeki seyir devam ediyor. Ortalama mevduat faizleri de %46 düzeylerinde. Gelinen bu faiz seviyeleri ve önümüzdeki birkaç çeyrek boyunca ekonomide kaçınılmaz görünen yavaşlama süreci yatırımcı tercihlerinde ister istemez bir dönüşüme neden olmuş durumda.
BIST cephesinde 6,5 düzeyindeki FK oranı (2024 kar beklentilerine göre bu oran 4,5-5 düzeyinde) temel anlamda hala ciddi bir iskontoya işaret ediyor olsa da %50’lere dayanmış olan sabit getirili enstrümanların portföylerdeki ağırlığı artıyor.
Hissede kalmaya devam eden yatırımcılarda büyüme ve faiz duyarlılığı yüksek olan otomotiv, beyaz eşya, cam, demir-çelik gibi sektörlerden; talep esnekliği düşük, büyüme duyarlılığı zayıf, defansif ve kendi hikayesi olan, iletişim, gıda ve gıda perakendeciliği, enerji dağıtım, sigorta ve havacılık gibi sektörlere yöneliyor. Diğer taraftan seçim sonrası yeni ekonomi yönetiminin uyguladığı politikalar sonrası uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından Türkiye'ye ilişkin olumlu değerlendirmeler art arda gelmeye devam ederken yabancı yatırımcılar da hem tahvil hem de hisse senedi piyasasında alımlarını artırmaya başladı.
Her ne kadar daha yoğun bir girişi 2024 yılında bekliyor olsak da, özellikle BIST cephesine gelen yatırımcıların ağırlıklı olarak BIST-30 dahilindeki banka ve büyük sanayi şirketlerini ( likidite ve ucuz çarpan dolayısıyla) tercih ediyor olması da endekste son dönemde gözlemlediğimiz sektör ve hisse bazındaki ayrışmanın önemli nedenlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 2024 beklentilerinin satın alınmaya başladığı bu dönemde bir süre daha mevcut eğilimlerin bu yönde şekillenmeye devam edeceğini düşünüyoruz.
Türkiye'nin otomotiv endüstrisi, geçen ay 3 milyar 172 milyon dolarlık ürün ihraç etti.
Bursa
Cem Şan
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) yapılan açıklamaya göre, Türkiye otomotiv endüstrisinin kasım ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 10,4 artışla 3 milyar 172 milyon 87 bin dolar oldu.
Türkiye'nin ihracatında ilk sırada yer alan endüstrinin sektörler arasındaki payı ise yüzde 13,8 olarak gerçekleşti.
Otomotiv endüstrisinin Ocak-Kasım 2023 dış satımı yüzde 14 artışla 31 milyar 831 milyon dolara ulaştı.
Kasımda en fazla dış satım, 1 milyar 239 milyon dolarla "tedarik endüstrisi" ürün grubunda yapıldı.
"Binek otomobiller" ihracatı yüzde 12 artarak 949 milyon dolar, "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı 499 milyon dolar, "çekiciler" ihracatı 175 milyon dolar ve "otobüs-minibüs-midibüs" ihracatı da yüzde 31 artışla 271 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.
En fazla ihracat Almanya, Birleşik Krallık ve Fransa'ya
Ülke bazında en büyük pazar Almanya'ya 433 milyon dolarlık ihracat kaydedildi.
Birleşik Krallık 306 milyon dolarlık ihracat rakamıyla ikinci büyük pazar olurken, bu ülkeye yönelik otomotiv ihracatı geçen senenin aynı ayına göre yüzde 25 arttı.
Üçüncü büyük pazar konumundaki Fransa'ya dış satım ise yine Kasım 2022'ye kıyasla yüzde 0,5 artarak 297 milyon dolara çıktı.
Önemli pazarlardan İspanya'ya yüzde 64, Polonya'ya yüzde 29, Slovenya'ya yüzde 17, Rusya'ya yüzde 21, Romanya'ya yüzde 55, Hollanda'ya yüzde 56 ihracat artışı yaşandı.
Otomotiv ihracatının yüzde 80'i Avrupa ülkelerine yapıldı
Geçen ay Avrupa Birliği ülkeleri yüzde 68 pay ve 2 milyar 148 milyon dolar ile ülke grubu bazında ihracatta yine ilk sırada yer aldı. AB ülkelerine ihracat kasımda, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19 arttı.
Diğer Avrupa ülkeleri yüzde 12 pay ile ülke grupları arasında ikinci sırada yer alırken, bu ülke grubuna yönelik ihracat yüzde 24 artış kaydetti.
Kasımda Kuzey Amerika Serbest Ticaret Bölgesi'ne yüzde 31, Orta Doğu ülkelerine yüzde 38 ihracat düşüşü olduğu görüldü.
Rakamları değerlendiren OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, şu ifadeleri kullandı:
"Otomotiv endüstrimiz bugüne kadar en yüksek kasım ayı ihracatına imza attı. Bu rakam aynı zamanda Mart 2023 dönemindeki 3,3 milyar doların ardından tarihte aylık bazda ulaşılan ikinci en yüksek rakam oldu. Kasımda binek otomobiller, eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar ve otobüs minibüs midibüs ihracatı çift haneli arttı. Ocak-kasım döneminde 11 aylık ihracatımız ise yüzde 14 artışla 31 milyar 831 milyon dolara ulaştı. Aralık ayında da elimizden gelenin en iyisini yaparak 2023 yılını yeniden lider sektör olarak kapatacağız."
Renault, Türkiye’ye dair iddialı planlarını duyurdu. Marka, Türkiye’deki iş ortağı OYAK ile 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırımla 2027 yılına kadar 4 yeni Renault modelini Bursa’da üretecek. Üçü SUV olacak modellerin ilki 2024 yılının ikinci yarısında satışa çıkacak yeni Duster olacak. Duster, Türkiye’de ‘Renault’ logosoyla üretilecek. Renault’un hedefi pazarda liderlik ve Türkiye’yi Avrupa dışında 50 potansiyel ülkeye de ihracat yapan bir merkez haline getirmek.
Otomotiv devi Renault, elektrikli araç dönüşümü kapsamında dünyadaki oyun planını değiştirdi. Yeni planda Türkiye’nin üstlendiği rol; hibrit ve içten yanmalı motorlarla çoğunluğu SUV yeni modellerin üretilmesi ve bu modellerin Avrupa’nın dışında 50 potansiyel ülkeye de ihraç edilmesi oldu. Böylece, Bursa’daki Oyak Renault fabrikası hem Avrupa hem de dünyanın diğer noktalarına ihracat yapan bir merkez haline gelecek. Bu doğrultuda, Oyak Renault fabrikasında 2027 yılına kadar 4 yeni Renault modeli üretilecek. Bu modellerden 3 tanesi B ve C SUV segmentinde yer alacak. SUV ailesinin ilki olan yeni Duster, hibrit motor seçeneğiyle ve ‘Renault’ logosuyla 2024 yılının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak. Renault Group bu kapsamda, Türkiye’deki güçlü iş ortağı OYAK ile 400 milyon Euro’nun üzerine yatırım planlıyor.
YERLİ ÜRETİM VURGUSU
Dev yatırımlar, dün Renault CEO’su Fabrice Cambolive’nin de katılımıyla İstanbul’da düzenlenen toplantıda açıklandı. Otomotiv gazetecilerinin sorularını da yanıtlayan Cambolive, “Avrupa’da hibrit motorlu otomobil pazarında büyüme potansiyeli çok fazla. Bu, Türkiye’nin gelecek yıllarda hibrit üretimi konusunda büyük bir avantaja sahip olacağı anlamına geliyor. Türkiye’de ürettiğimiz her modeli artık sadece Avrupa’ya değil, farklı pazarlara da göndereceğiz. Burada lider olmak için yerli üretim gerektiğini de biliyoruz. Bursa’yı bu yüzden seçtik ve ihracat merkezi olarak da burayı öne çıkaracağız†dedi. Cambolive, Türkiye’den Ortadoğu, Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) gibi ülkeleri kapsayan 50 potansiyel ülkeye ihracat yapabileceklerini söyledi.
Türkiye’yi SUV’un merkezi yapacak... Renault, 400 milyon Euro yatırımla Bursa’da 4 yeni model üretecek
Türkiye’yi SUV’un merkezi yapacak... Renault, 400 milyon Euro yatırımla Bursa’da 4 yeni model üretecek
© Hürriyet tarafından sağlanmıştır
Jan Ptacek - Fabrice Cambolive - Dr. Berk Çağdaş - Thierry Charvet
YENİ PLATFORM YOLDA
Renault Group Türkiye CEO’su Jan Ptacek ise Bursa’da devreye alınacak yeni platformla ilgili önemli bilgiler verdi. Yenilenecek hibrit motorun da 2025 yılından itibaren yerelleştirilerek Oyak Renault’da üretileceğini açıklayan Ptacek, “Renault Group’un yeni modüler platformunun 2026 yılına kadar Bursa fabrikamızda devreye alınmasıyla, bir adım daha ileriye gidiyoruz. Esnek ve son derece verimli olan bu platform, çok çeşitli güç aktarma mekanizması teknolojilerini barındırıyor. Toplam uzunluğu 4 ile 5 metre arasında değişen araç yelpazesi, 2.6’dan neredeyse 3 metreye kadar dört farklı dingil mesafesi uzunluğu olanağı sunuyor†açıklamasında bulundu.
Toplantıda verilen bilgilere göre, her yeni yerelleştirilmiş modelde bir hibrit motor seçeneği de sunulacak. 2027 yılında Türkiye’deki elektrikli araç satışları ise toplam Renault satışlarının 3’te 1’ini oluşturacak.
YENİ DUSTER ARTIK BURSALI
OYAK ve Renault işbirliğiyle hayata geçirilecek yeni yatırımların önemini vurgulayan MAİS A.Ş. CEO’su Dr. Berk Çağdaş, Türkiye’de üretilecek yeni Duster’ı şöyle duyurdu: “Bugün, 2024 yılından itibaren Türkiye’de yerlileştirmeyi planladığımız 3 SUV arasından ilki olacak Yeni Renault Duster’ı duyurmak istiyorum. Yeni Renault Duster’ın, Duster modelinin başarı hikâyesini sürdüreceğine eminim. Gerçek bir ikon olan Duster, kariyerinin 13 yılı aşkın süresinde dünya çapında büyük bir başarı elde etti. Duster dünya genelinde 1.7 milyondan fazla satış rakamına ulaştı. Yeni Renault Duster, önceki nesillerini başarılı kılan tüm özellikleri koruyor. Duster ve yeni SUV’larla birlikte, Renault markası tam bir SUV yelpazesine sahip olacak.â€