Sayfa 236/302 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286 ... SonSon
Arama sonucu : 2413 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Spkk dan ses çıkmadı bu işi yarın veya cumaya mi ertelediler nedir gene oyalanirlar işleri coook zar halka arzlara gelince bir bitmeden öbürünü aciklarlar hem de 3-4 er herhalde oradan kıyak var mı kidiyelim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    16 Ekim 2023te başvuru yaptı bfren 15 gün Ekim 30 gün de Kasım toplam 45 gün oldu ort onay süresi de zaten 45 gün!!! Onay an meselesi!
    Bu cuma geldi geldi gelmezse haftaya Aralığın ilk haftasında gelir ben bu hafta beklemiyorum. Gelirse bakalım kaç tavan yapacak?

3. BFREN SPK dan sermaye artışı için büyük bir ihtimalle onay alacaktır zaten sermaye artışı açıkladığı zaman hisse nerden nereye yükseldi onay açıklamasının çok fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum şahsen ağalar isteseydi dahada yukarı sürebilirlerdi asıl benim merak ettiğim bölünme sonrası hareketi ne olacak çünkü 2027 sonuna kadar sermayesini 450 milyon tl yapacağını açıkladı
    Düşüncelerim beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    MSCI de Iyi Geldi
    Son 10 dakika takaslar

Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    MSCI de Iyi Geldi
    Son 10 dakika takaslar

Sevgili filozof dikkatini çekti mi bilmiyorum her ucunde de alıcı akyatirim ilk defa akda böyle bir olay oluyor bankof milisi bu sefer seyrettim yoksa spegin ek işleri mi anlamadim umarım bankof dakilerle ilgisi yoktur bir fısıltı mi duydu ak acaba son karanlık odada süpürdü kerata
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yarın kapanış çok güzel olabilir
    Kapanis güzel oldu mu?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Sevgili filozof dikkatini çekti mi bilmiyorum her ucunde de alıcı akyatirim ilk defa akda böyle bir olay oluyor bankof milisi bu sefer seyrettim yoksa spegin ek işleri mi anlamadim umarım bankof dakilerle ilgisi yoktur bir fısıltı mi duydu ak acaba son karanlık odada süpürdü kerata
    iyi aksamlar sevgili mercek2 dostum!Dikkatimi cekti 530 dolarlik kagit ile 1000 dolarlik kagitta Iyi islem yaptilarFonu olan fon kuran da fon gelen kagit da güzellesmis!

8. Sizleri keyifle okuyorum sadece çok sıktı bıktırdı ama sabır sebat diyorum kendime ve artık hedef fiyatımı iyice güncelledim dolar bazlı kısmetse göreceğiz o rakamları

Sayfa 236/302 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •