egeen gk da biþey çýkmadý. bugün de konya gk var sanýrým onda da biþey çýkmayacak gibi. kaldý bfren gk ama daha tarih bile belli deðil. daha ne kadar süründürecekler acaba.
egeen gk da biþey çýkmadý. bugün de konya gk var sanýrým onda da biþey çýkmayacak gibi. kaldý bfren gk ama daha tarih bile belli deðil. daha ne kadar süründürecekler acaba.
Þirkete mesaj attým. Dosya hazýrlýlarý devam ediyormuþ. Hazýrlanýnca KAP ile genel kurul tarihini bildireceklermiþ.
Ne Konya ne egeen
Kaldý bfren
Genel kurul sonucunda
benim borsadan eylül ekime kadar bir beklentim kalmadý bazan düþerse alýp %2-3 le hisselerde hareket yapýyorum bfren ve birazcýk da egeen hariç o sandýkta kar mý ediyorum yok aslýnda kasaya çalýþ dur benimkisi bu iktidar ülkeyi mahvetti gitmeden de bu ekonomi felan düzelmez gelenin iþi de çok zor baksanýza cuma olanlara sanki bakkal dükkaný çalýþtýrýyor reisleri benim degil hiç olmadý goya emeklilerin maaþýný 5500 den 7500 e çýkarttý bayram ikramiyesi diye sordu gazeteciler bir bilgim yok dedi açýklayýcý ve bir saat sonra reislerine danýþtý hadi onu da 2000 bari yapalým diye lütfetti hesap kitap ne gezsin ben yaptým oldu dercesine ülkenin çivisini çýkarttý bu ekonomist geçinen zat.
piyasa testere olmuþ habire yontuyor ve yonttukça küçülüyoruz kýtým kýtým talaþ misali
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
1 nisanda 3 aylýk bilançolar gelecek ve hala genel kurul tarihi bile belli deðil bir þeylerin hazýrlýðý yapýlýyor ama dur bakalým konya ve egeen fos çýktý kala kala umudumuz bfren kaldý
Hocam ben halen olumlu taraftayim. Umidimi de koruyorum. Hatta icimden gecen de gk tarihi ilaniyla birlikte haberin düþmesi. tabii haber duserse bile bolunme oraný da onemli.. artik daha da geciktirmizler heralde genel kurul cagrisini.bekliyoruz az kaldi.
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Joker seninle bu konuda hem fikiriz. Ikisinin ayni anda gelecegi yada haberin gk dan iki hafta sonra dusecegi konusunda.
Oran olarak teyite muhtac bilgi duyumuma gore yuzde 1250 bedelsiz, yuzde 30 bedelli gibi bi oranki bence bu sekilde gelirse negatif yansir fiyatlamaya.
Ytd
Yer Ýmleri