Ha gayret tabana az kaldı... Şerefsız...
Printable View
Ha gayret tabana az kaldı... Şerefsız...
haydi tabana
Alın size açık. . Açık olayını ortaya ilk kim attı iyi düşünün . Algı yapıyorlar. Adam tabana sürdü yine
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Son pastayı paylasıverin galip son kursunuda sıktı mı
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim satıyor peki
Uyardik...
Haklisin timsah adam hisse uctu kaptirdik diye algi yapti sonra acikcilar var kapatmak isteyecekler diyerek ikinci algi... Nerden verirlerse ky ye kar. İyi yakaladin
Yarına kaldık artık
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı Kurum Dagılımı
https://i.hizliresim.com/7NEoLL.png
Yarını konuşmaya geç bile kaldik
Timsah kactan aldın?
En tepeden
3.61
acık işlem için ödünç arayan lar , yarın daha aşağıdan koymayı kafalarına koymuş anlaşılan ........
geçmiş olsun ......
ortalama yapmak isteyen 1,40 ları beklemesinde fayda olabilir .....
Arkadaşlar metro bu kadar malı çıktı haftasonuna yaklaşıyoruz brüt takasa girme ihtimali yüksekmi sizce? Girmese bile bu şekilde devam ederse zarar katlanacak ? Yine yapacağını yaptı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satmadin imiz 3.05 suan yarın için yüzde 10 değeri . Begenmedigimiz 2.88 suan tavan değeri . Kafamı zi sikimm
Gidecek algisi yapan serefsizler kima yakin bolca Ramazan gunh ky yi dolandirfiniz bela aldiniz iyi...Kina yakin. Biz o kadsr uyardik ama israrla grafikler verildi satmayin dendi kaptirdim geyikleri... İyi isbirligi ve algi
Tabandan 2 lot gelmiş
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay ve ...2.80....2.81 kapadı...
Bi şansımı deneyim dedim 2.90 la girdm benimde elime verdi. Sizi düşünemiyorum Allah sabırlar versin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1000 er lotu 1 lot yaptım iki kere onlar gelmiş
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaş 2,9 san satıp 2,8 den geri aldık ama 2,8 kapadı yine lanet kagıt...ytd
Gün Sonu
https://i.hizliresim.com/dGz52D.png
Marbasın maliyet 0.36 kuruşa düşmüş vay deli oğlan vayyy:))
Beni kale alıp tskip etseydiniz 2,80 görmeden satardınız cıkardınız, size 2,95 iken birszdan şow başlar demiştim.
Neyse bugün bir çok kişi sattı aldıgı gibide, burdaki ky nın maliyeti 3 uzerindedir eminim, yarına 3 üzeri atabilir. Benim tahminim bu yönde. Kesinlikle tavisiye etmem. Zaten seans kapandı ondan söylüyorum. Elinde düşük maliyetliler yarın sevinebilir.
O kadar mal satıldıysa bir o kadarda alıcı oldu elbet, 150 milyon gibi dev bir hacmi ky yapmadı herhalde....ky zaten sorsan alıp satmıştır 3 altında alanlar, elinde mal olan ky da zaten 3,20 uzerinde maliyetlidir en az...
Yarına hiç belli olmaz birde tavan yapabilir..
Peki elinde hiç 5 lira üzerinde maliyetli olsun arkadaslar var mı. Hisse iki ay once 8 liraydı, oradan maliyetli varsa Allah sabır versin. Bu hissenin 2,50 altına düşme şansı bana göre yok gibi...
Maliyeti yüksek olana Allah sabor versin tekrar...
Yarin cikar eee duse kalka hayat...
Üstad teşekkürler +1
İlginç gerçekten
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yarın durum ne strateji ne zar atalımmı gene :)
Ulan adam resmen tasın tarağı topladı fermuarı çekti gitti
bidaha nezaman canı çekerse ozaman gelir, bi de bura yokki
ozgyo var fonet var avgyo var alcatel var var oğlu var
Galibin show ywni baslıyor bakalım şirketlerini kaça vurdura vurdura satacak atlas işi bitti mepet comolokko avtur dokoko sırada hangisi var acaba :)))