Sayfa 208/682 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. metro sadece bugün 13,2 mil hisse satmış ve bütün bu satışları tahtada birileri karşılanmış (vay ki ne vay) helal olsun... metronun elindekiler azalmış bitti bitiyor artık satacak lotu kalmadığına göre yukarı dönup kayıpları azaltır mı hatta tavan olur mu neden olmasın diyenler bile bi hayli fazla
    avtur gibi bir tahtada gerçekten 13,2 mil lot satış olsa kac taban yer biraz düşünün derim belini ne kadar sürede doğrultur ? haftalar, aylar ? patron satışı olan hangi kâğıt yönü yukarı olmuş bu zamana kadar ? bi inceleyin derim
    bence film yeni başlıyor metronun elindekileri bitirmesine az kaldı (!!!!) satışa koyacak lotu iyice azaldı ve bugün, dün tahtada satışları karşılayan kurumlarlar devreye girip alımlarla kayıpları geri alacak
    metrodan sadece bugün sağ cepten sol cebe konan lot sayısı belli artık iş mi , ak mı , ziraat mı, garanti mi yoksa halk mı kucağındakileri döke döke hareketler sergileyecek bi görelim bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Şımdı korkudan kımse mal alamaz.... 3 gıbı ıstedığı gıbı de KY de malı toparlar.... Bakalm gorelım.. hayırısı..
    ulan öyle diye diye millete geçirdin malları hala abuk sabuk konuşuyorsun
    senin ne olduğun gün ışığı gibi ortada artık hala gevşek gevşek yazıpta milletin asabını bozma.

3.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Şımdı korkudan kımse mal alamaz.... 3 gıbı ıstedığı gıbı de KY de malı toparlar.... Bakalm gorelım.. hayırısı..
    düşer artar demiyorum ama sana tek sorum var.

2.89 ortalama ile sattığı malları neden çok daha yukarı fiyatlardan alsın?

keşke alsa keşkeeeeee
    Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by memuradam Yazıyı Oku
    283 mallandık 291 oldu diye sevinirken 280 taban görmek .. her duyguyu yaşıyor insan .. Zararı büyük olan arkadaslara Allah yardım etsin
    Bizde 3.15'e kadar topladık birden 3.30 yaptı hoop ne oluyor satayammı acaba derken,düşünmeye fırsat vermeden tak 2.09,mecbur topladık 2.85'e kadar,sonra bu taban çekecek galiba diyerekten 2.90 üstünden yarısını postaladım...dünden kar,öncekindende kar bundan zarar...bu iş oldu şiş,kebap işi...Çaycı,Çobanlan uğraşmak çok zor,üstelik o ilk okul biz iktisatçıyız...tabiki büyük ustasının diploması çakma olunca,buda ona uyuyor...onlar birbirine uyarken güya bizde aydın geçinip onların peşine takılırız...resmen ülkenin ayarı bozuldu,bozuldukça bizimde ayarımızı bozdular

5. Hayal kurmayalim galip hıyarı burdan sattiysa yuzde 30-40 asagidan alir alacaksa diye dusunuyorum. Sizce yaniluyor muym?

6.  Alıntı Originally Posted by dgn884 Yazıyı Oku
    metro sadece bugün 13,2 mil hisse satmış ve bütün bu satışları tahtada birileri karşılanmış (vay ki ne vay) helal olsun... metronun elindekiler azalmış bitti bitiyor artık satacak lotu kalmadığına göre yukarı dönup kayıpları azaltır mı hatta tavan olur mu neden olmasın diyenler bile bi hayli fazla
    avtur gibi bir tahtada gerçekten 13,2 mil lot satış olsa kac taban yer biraz düşünün derim belini ne kadar sürede doğrultur ? haftalar, aylar ? patron satışı olan hangi kâğıt yönü yukarı olmuş bu zamana kadar ? bi inceleyin derim
    bence film yeni başlıyor metronun elindekileri bitirmesine az kaldı (!!!!) satışa koyacak lotu iyice azaldı ve bugün, dün tahtada satışları karşılayan kurumlarlar devreye girip alımlarla kayıpları geri alacak
    metrodan sadece bugün sağ cepten sol cebe konan lot sayısı belli artık iş mi , ak mı , ziraat mı, garanti mi yoksa halk mı kucağındakileri döke döke hareketler sergileyecek bi görelim bakalım.
    Güzel bir analiz herkes tavanlardan uçuyor hala. Baştan beri savunduğum 3,10 üstünde tutunmadıkça heran taban yemeye müsait. Öyleki adam 2,93 teyken 2,80 e tabana tek tuşla çekiyor. 13kademenin derdinde bile değil SATMANIN DERDİNDE OLAY BU. YTD.

7. Tam tersi dusunelim metro yuzde 99 alimda olsun ve maliyeti tavana yakin olsun ve ky satmis olsun sizce gider miydi duser miydi? Simdi de tam tersi degil mi burdan ky alimi var

8. bu sabah seans öncesi kişisel olarak düşüncelerimi net bir şekilde yazdım......

okuyup ta 1 kişi bile uygulayabildi ise ne mutlu bana ....

gün gibi aşikar bir şelale formasyonu devam ediyor....

ne diyelim ,

hayırlısı ...

Sayfa 208/682 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •