283 mallandık 291 oldu diye sevinirken 280 taban görmek .. her duyguyu yaşıyor insan .. Zararı büyük olan arkadaslara Allah yardım etsin
283 mallandık 291 oldu diye sevinirken 280 taban görmek .. her duyguyu yaşıyor insan .. Zararı büyük olan arkadaslara Allah yardım etsin
metro malı bitirdi galiba ama bunların sağı solu belli olmaz adam bugün dolaşımda değil denen malı sattı. 372 tabanı gibi kitler kalırsa 310dan yapmıştı dönüşü. anlık ekran göremiyorsanız dikkatli davranın. taban sürpriz olmayacağı gibi tavan da olmaz. dün 2 seansta yaptığı işlemin fazlasını tek seansta yaptı bugün
Bizde 3.15'e kadar topladık birden 3.30 yaptı hoop ne oluyor satayammı acaba derken,düşünmeye fırsat vermeden tak 2.09,mecbur topladık 2.85'e kadar,sonra bu taban çekecek galiba diyerekten 2.90 üstünden yarısını postaladım...dünden kar,öncekindende kar bundan zarar...bu iş oldu şiş,kebap işi...Çaycı,Çobanlan uğraşmak çok zor,üstelik o ilk okul biz iktisatçıyız...tabiki büyük ustasının diploması çakma olunca,buda ona uyuyor...onlar birbirine uyarken güya bizde aydın geçinip onların peşine takılırız...resmen ülkenin ayarı bozuldu,bozuldukça bizimde ayarımızı bozdular![]()
Yer İmleri