Adam sadece 3 dk konuştu ama sunumda en çok onun sözleri konuşuluyor şu an.
İşte buna liyakat ve kantardaki ağırlık deniyor.
MB sında yrd. olarak olması bile bence büyük bir kazanım. Umarım çok yıpratmazlar adamı troller..
Printable View
Şuan araba motor ustası inşaat tadilatı yapanlar doktor dan fazla para alıyor. Benim kayınço ev tadilatı kapı pencere vs montaj yapıyor. Aldığı günlük 5 bin en az net kalan bir de al sat var hurda var. Üstelik keyfine göre iş alıyor millet sırada bekliyor benim üç işim var ikisinin parası ödendi biri nisandan bu yana diğeri Ekim'den beri bekliyor. Adamın bankadan milyonlarca lira dönüyor hiç hesap soran yok. Benim zorumla mükellef oldu. Şuan dediğim şekilde resmi çalışıyor. Ama kayıtdışı bir çok işletme restoran var. Sadece üç beş rüşvete bakıyor sistem.
Gubrf sosyal medyada dillendiriliyor şimdi de.
Tek bir soru 2019 RTE nın Mehmet Şimşek hakkında yaptığı Halk bank konuşmasından sonra orada ne dediğini biliyoruz , peki RTE nin konuşmasından yola çıkarsak böyle ithamda bulunan bir kişi ülkenin ekonomisinin başına nasıl getirildi.
bu soruyu 2019 da konuşmadan sonra sorsaydım bu kadar net yazabilirmiydin sonuç olarak burası Türkiye her an herşey değişebilir çünkü liyakat ve ülke menfati yerine şahısların menfaatleri üzerine kurulu bir düzen mevcut.
Sayın Sindoma53 ben biraz değişik bir tipim beni her iki tarafta pek sevmiyor.Ben o gün o konuşma yapıldığında çok büyük talihsiz bir konuşma dedim bir araba dolusu laf yedim. Diyelim mehmet şimşek Halkbankı soydu ee o zaman babacan vardı bunları o göreve kim getirdi? Mesela ben o zaman da bu zamanda Babacanın başarılı bir ekonomist olduğunu düşünmüyorum. Sadece Kemal dervişin kurduğu sistemin kaymağını yedi. Bana göre.
ve HALKB de ne oldu bitti ben gözümle görmedim Allah bilir ama HALKB hissesinde yatırımcı soyuldu.Ben bunu altında imzası olan her kim varsa aşağıdan yukarıya ona fatura ederim. Velhasıl sektörün içinde olunca biraz kim nedir ne değildir biliyorsun.Duruma göre konuşmam ben yani.Yanılırım yanlış konuşurum belki ama aynı durumda bir öyle bir böyle konuşmam.
Şu an eğer Mehmet Şimşek başarısız olursa bu ülkede sonra ne oluru bilen birinin de olduğunu sanmıyorum. Ben borsada yatırım yapmasamda başarılı olmasını dilerdim. Çünkü olamadığı durumu ben Ülkem için aklıma bile getirmek istemiyorum.
100 endekisi... 895200 üstünde 897100 e kadar biriniz savurun bi hele
şimdi buradan vuracam... savrulacak... al 2000 zarar daha... bekleki gele
tam yerindeyim... 972550
Tepe işaretlemeye geldim.
Daha gelecek haber var mı boğalar için?
Notundan-f16'sına hepsi geldi.
Faiz vs onları da geçtik.
Daha yeter da.
Bu son saatlik bar olsun diyerek temenni ediyorum.
şortçular...
eğeremse bugün 100 endeks... 897--897500 e gelir ordan satıcılar yakalarsa... iyi bir maliyetimiz olur
yanlız bugün spotta babalar satış tarafında değil... genelde sabahtan ellerini belli ederlerdi... bugün pusudalarmı bilmiyorum
takipteyiz
Babalar derken benden bahsediyorsun sanırım :) ben düşeceğini düşünsemde mal vermiyorum kağıt değişimi yapıyorum :)
yaw bunu yazıcam mesela EGGÜB var. Hisse hiçbir şey yapmamış. Elinde olan bilse ki endeks çökecek yine bir lot vermez yani.
Bazı tahtacılar çok terste kaldı acayip kıvranıyorlar zorlanıyorlar. İşleri zor.
Karakemal ben sizler kadar teknik konulardan anlamam salladığım içinde takip edenim çok :)
kendim gerek saatlik,240,günlük,haftalık olarak kurduğum oyun düzeneğinde gerek formasyonlarda gerek terste kalırsam stoploslamalarda uyguluyorum ama buraya yazdığım zaman destek ve dirençler üzerinden yorumlamak zorundasın çünkü kendi maliyetim haricinde kimsenin maliyetini bilmem , stoplos olayını farklı kullananlar var ben kendi görüşümü pylaşırım bantlar üzerinden insanlar kendi grafları ile karşılaştırır.Bu topikte varmı 2.48-2.50 dip buradan yukarı kademeli mal almaya başladım diye analiz eden yok ama insanlar burada laf çakmak için işine gelen yerleri cımbızlıyıp önüme koyuyor şimdi senin yaptığın gibi , ben senin iddia ettiklerini takip edenler için belirttiğimi bir kez daha yazma gereği duydum.
yoksa ben stratejimi yapar oyunumu oynarım .
https://www.tradingview.com/x/4wgzJhM6/
Hala aynı yerlerde. Satış seviyeleri de 10,250 10,300 civarlarına yükseldi.
SHORT işine bir şey demem ama dikkatli olun kaldıraç falan bitirirler. Sizlerin tarzı farklı o yüzden fazla karşı yazı yazmak istemiyorum. Sonuçta ben yanılırsam mal elimde kalır kazanana kadar satmam.Kredi kaldıraç kullanmam. Sizin durumlar öyle değil sizleri yanıltırsam bu üzer beni.İşleriniz rast gitsin.
Vobun gelmiş geçmiş en iyi daytradecisi olarak babalara geldik. Herif benim şort olmamı bekliyor ondan ortam biraz gergin, eccük daha sabır tepeyi işaretleyince yazıcam
https://i.hizliresim.com/2dsvfk3.png
11.1.2024 baktığında barlar çizgiler :)
onuda basit olarak anlatayım diye ,
sonra sorusu çok oluyor özelden.
sallıyorum yani karakemal idare et :)
1 ayda %20 lik bu tarihi rallinin forumda iki yıldızı vardı , EregliTupras ve Sindoma , iki arkadaşıda kendi adıma tebrik ediyorum...
972600 şort
31 . kez ZİRVEYİ İŞARETLEYEN arkadaşlar...Size minnettarız...e MAZOT OLMAYINCA olmuyor.:)
Her gün ''BU GÜN ÖLECEĞİM '' dersen; bir gün tutar.
Abka dayucuğum hiç üstüme alınmıyorum, ben bugün tepe işaretlemedim bi kerem herkes görüyor ralli olduğunu, biz daytradeci vobcuyuk
Evet an itibari ile x100-x30-viop zirvesini gördü mü gördü.
Artık düşüşe başlayalım.