Arama sonucu : 8116 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ykbnk formasyon çalışırsa 22.43 altı saatlikte 22.14 hedefli formasyonu var.
    dün belirttiğim formasyon devam konuşma biter bankalar ince ince aşağı döner benim graflarda.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    piyasa konuşma bitsinde aşağı verelim havasında dikkatli olmak gerek pıst 100 de dolar bazlı graflarda 2.92 kalın geldi matkap ucu kırılıyor her vuruşunda hilti gerekli( haber )
    walla aynen öyle oldu sindo, daha sık yorum yap forum faydalansın.. ama öyle şurayı kırarsa burayı kırmazsa falan gibi klasik yuvarlak laflar değil, böyle net yorumlar bekliyor ahali

ben yukarı yapar diye bekliyorum dünden beri

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    walla aynen öyle oldu sindo, daha sık yorum yap forum faydalansın.. ama öyle şurayı kırarsa burayı kırmazsa falan gibi klasik yuvarlak laflar değil, böyle net yorumlar bekliyor ahali

ben yukarı yapar diye bekliyorum dünden beri
    Karakemal ben sizler kadar teknik konulardan anlamam salladığım içinde takip edenim çok
    kendim gerek saatlik,240,günlük,haftalık olarak kurduğum oyun düzeneğinde gerek formasyonlarda gerek terste kalırsam stoploslamalarda uyguluyorum ama buraya yazdığım zaman destek ve dirençler üzerinden yorumlamak zorundasın çünkü kendi maliyetim haricinde kimsenin maliyetini bilmem , stoplos olayını farklı kullananlar var ben kendi görüşümü pylaşırım bantlar üzerinden insanlar kendi grafları ile karşılaştırır.Bu topikte varmı 2.48-2.50 dip buradan yukarı kademeli mal almaya başladım diye analiz eden yok ama insanlar burada laf çakmak için işine gelen yerleri cımbızlıyıp önüme koyuyor şimdi senin yaptığın gibi , ben senin iddia ettiklerini takip edenler için belirttiğimi bir kez daha yazma gereği duydum.
    yoksa ben stratejimi yapar oyunumu oynarım .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal ben sizler kadar teknik konulardan anlamam salladığım içinde takip edenim çok
    kendim gerek saatlik,240,günlük,haftalık olarak kurduğum oyun düzeneğinde gerek formasyonlarda gerek terste kalırsam stoploslamalarda uyguluyorum ama buraya yazdığım zaman destek ve dirençler üzerinden yorumlamak zorundasın çünkü kendi maliyetim haricinde kimsenin maliyetini bilmem , stoplos olayını farklı kullananlar var ben kendi görüşümü pylaşırım bantlar üzerinden insanlar kendi grafları ile karşılaştırır.Bu topikte varmı 2.48-2.50 dip buradan yukarı kademeli mal almaya başladım diye analiz eden yok ama insanlar burada laf çakmak için işine gelen yerleri cımbızlıyıp önüme koyuyor şimdi senin yaptığın gibi , ben senin iddia ettiklerini takip edenler için belirttiğimi bir kez daha yazma gereği duydum.
    ulan zirzop konuşma bitince satış gelir dedin, hani nerde satış ? laf salatası yapma şimdi

dolarlı 2.92 dirençmiş, kıramazmış bugün- onu da görücez kapanışta.. bilirsen aferin diycem sana

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Nerede yazdım bilmiyorum ama var. 248 in altına mal vermek büyük hata diye yazdım.Ben özellikle sizin ve Sayın Achilesin analizlerinden gerçekten çok faydalanıyorum. Burada seviye iyi kırıcı olmamak lazım. Muhabbetler de acayip zevkli oluyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •