Þuan araba motor ustasý inþaat tadilatý yapanlar doktor dan fazla para alýyor. Benim kayýnço ev tadilatý kapý pencere vs montaj yapýyor. Aldýðý günlük 5 bin en az net kalan bir de al sat var hurda var. Üstelik keyfine göre iþ alýyor millet sýrada bekliyor benim üç iþim var ikisinin parasý ödendi biri nisandan bu yana diðeri Ekim'den beri bekliyor. Adamýn bankadan milyonlarca lira dönüyor hiç hesap soran yok. Benim zorumla mükellef oldu. Þuan dediðim þekilde resmi çalýþýyor. Ama kayýtdýþý bir çok iþletme restoran var. Sadece üç beþ rüþvete bakýyor sistem.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Gubrf sosyal medyada dillendiriliyor þimdi de.
Tek bir soru 2019 RTE nýn Mehmet Þimþek hakkýnda yaptýðý Halk bank konuþmasýndan sonra orada ne dediðini biliyoruz , peki RTE nin konuþmasýndan yola çýkarsak böyle ithamda bulunan bir kiþi ülkenin ekonomisinin baþýna nasýl getirildi.
bu soruyu 2019 da konuþmadan sonra sorsaydým bu kadar net yazabilirmiydin sonuç olarak burasý Türkiye her an herþey deðiþebilir çünkü liyakat ve ülke menfati yerine þahýslarýn menfaatleri üzerine kurulu bir düzen mevcut.
Yer Ýmleri