https://i.hizliresim.com/lbJjBE.png
https://i.hizliresim.com/V3oa2P.png
Printable View
Mobil uygulama olduğu için son 1 yıllık değişim ancak bu şekilde görüntülenebiliyor :)
Elinize sağlık... Toplu halde Takasları yıl sonu itibariyle görmek güzel oldu. Hem de iyi bir arşiv oluşmuş oldu...
Teşekkürler... 👍 😃
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad,
sistem diyorki ,
T/A has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
(meali ne baktım :whistling: " T / A depolanan özel mesajlar kotasını aştı ve bir miktar alan temizleyene kadar başka mesaj kabul edemez." diyor)
Şimdi dışarıdayım. Eve gidince hallederim. Haber verdiğin için teşekkürler... 👍
siteden atıyorum o zaman mesajı abi.
O da olur tabii ki... 👍
Mesaj geldi, ben de sana yolladım. Ulaşırsa haber verirsen memnun olurum.
Üstad tamamdır .Şimdi hallediyorum
arkadaşlar ben biraz inceledim.ama pek anlayamadım.yardımcı olabilecek varmı acaba.?
3 ocak Çarşamba günü abd de zarrap, hakan atilla davası jüri kararı var, endeks 2017 yılını 115.333 den kapattı. Endeks teki yükseliş devam edermi ? ocak ayı genel bir endeks yorumu yaparmısınız? Sağolun varolun
Sitede 2 tane Çalışma var.
1- Sistem Analiz
2- CandleStick Analiz...
Sistem Analizi çok basittir. Fakat CandleStick biraz daha uzmanlık ister. O nedenle siz doğrudan Sistem grafiklerinden başlayın...
İlk başlangıçta yapacağınız şeyle çok basit. Ben sizin için tüm işi hallettim, size sadece okları ve renkleri takip etmek kalıyor.
- Eğer Grafikte son gün Parlak Yeşil Bar ve altında Yeşil OK varsa bu Sistede AL anlamı taşır. Yarın bu hisse alınabilir anlamı taşır.
- Eğer Grafikte son gün Turuncu Bar ve üstünde Kırmızı OK varsa bu Sistemde SAT anlamı taşır. Yarın bu hisse satılabilir anlamı taşır.
Bu ilk aşamadır. Yapmanız gereken okları takip etmektir. Buraya kadar sorun yoksa Sistemi çözdünüz demektir.
Eğer anladı iseniz ne anladığınızı buradan özetlerseniz devamında ihtiyacınız olabilecek şeyleri de yazarım. Ben yzamasam da arkadaşlardan yardımcı olanlar olacaktır...
peki hocam martı için bu hisse alınabilir veya çıkışa geçmiştir denilebilirmi?5 aydır taşıyordum.çarşamba attım.dolara geçtim.şimdide martı yükseldi.dolar düşmeye başladı
birde yanda kutucuklar var.günlük- haftalık-aylık diye.hangisinden bakacağız
birde hocam bu parlak yeşille normal yeşil pek ayırt edilemiyor.
MARTI için grafiğe göre formasyon oluşturuyor diyebiliriz ama henüz çıkışa geçti diyemeyiz...
Her ne kadar son gün Parlak Yeşil Bar oluşmuş olsa da diğer Teknik Analiz yöntemleri ile birleştirince ve bizim TEYİT kuralımız gereğince teyit alınana kadar kesin birşey yok.
Bu tip senetleri alırsanız olacağı budur. İstediği kadar uçsun, isterse uzaya gitsin; bu tip senetlerden hayır gelmez!!!
Siz "Günlük" yazan yere tıklayınca Günlük grafikleri göreceksiniz. Şimdilik size burası yeterlidir. Daha faazlasına ihtiyaınız olmaz...
Dolar düşmeye başladı ve bir süre daha düşmesi normaldir. GRafikler bunu zaten söylemişti!!!
Görüntülemede sıkıntı yaşıyorsanız eğer grafik açıldıktan sonra klavyenizde CTRL tuşuna basılı tutarken mouse scrool (yani dönen zamazingo ) ya ileri geri yaparsanız grafik büyür ters istikamatte küçülür
hocam daha öncesi çok kısa kırmızı sütun sonrası içi boş parlak yeşil iki sutun ve birinci ilk kısa sutunun altında normal yeşil ok var bu ne anlama geliyor? GARAN grafiği
İşaretlediğim yeri kastediyorsanız AL sinyali gelmiş ve açık bir şekilde her yönden AL demiş...
http://farm5.staticflickr.com/4601/3...ef0e5e38_b.jpg
Hocam birde şu durum var abd vizeleri en erken ocak 2019 da randevu vereceğiz açıklamasını yapmıştı. Bir hafta sonra abd ye vize alımı yasağını kaldırdı. Abd nin bir hafta sonra bu u dönüşü açıklaması
3 ocaktaki sözkonusu dava öncesi jüri kararında olumlu algılamaya işaret olbilirmi. Sizin sisteminizde ve uygulamada siyasi haberlerin önemi varmı . abd vize kararı gibi.
Şu anda Don Kişot Üstadın haber verdiği şekilde listede düzenleme yapılmış ve site bu doğrultuda güncellenmektedir...
Kıa süreli siteye erişimde sorunlar olabilir. 1-2 saate amamen düzelmiş olacaktır. Mümkün mertebe erişimi engellemeyecek şekilde çalışıyoum ama tam güncelleme anında erişim imkanı olmayabiliyor...
Bitince haber vereceğim...
Elleriniz dert görmesin.
Üstadlık payesi ile ödüllendirseniz de cümle alem kimin usta, kimin çırak
olduğunu biliyor. :)
Hatırımda listede sadece Ulusal Pazar hisselerinin olduğu kalmış. Halbuki
biz listeyi A+B grubu hisselere göre düzenlemişiz. Son değişiklikle bu
gruplara dahil olan ancak Ulusal Pazar kapsamında yer almayan
DZGYO/OSMEN ve VKFYO'nı da listeye ilave etmek gerekiyor. Sizi
yanıltmışım kusura bakmayın.
6 Ayda bir yapılan toplu güncellemenin dışında geçtiğimiz dönemde
yeni halka arz edilen veya perakende grup değişikliğine gidilen
BERA/MARKA/ve MAVI listede yer almıyor.
Diğer yandan şirket birleşmesi/iflası nedeniyle kottan çıkarılan,
mali durumu bozulduğu için alt gruplara düşürülen veya gruplar için
belirlenen kriterleri karşılamayan BMEKS/BURVA/DARDL/ISBTR/KOMHL/
NTTUR/PIMAS ve USAS ın listeden çıkarılması gerekiyor.
Durduk yere size iş çıkardım. Af ve kolaylık diliyorum.
Sitedeki hisselerin düzeni ve tertibi sizin sayenizde sağlanıyor. Bu böyle biline...
Bu nedenle ben dahil bu başlığı takip eden herkes size minnettadır. Çok teşekkür ederiz...
Gerekli değişiklikler biraz zaman alacak ve yeniden güncellemem gerekecek...
Uyarınız için teşekkürler....
Son değişiklikler doğrultusunda gerekli düzenlemeleri tekrar yaptım...
Siteyi şimdi yeniden yüklüyorum. Gözümden kaçan hisseler olabilir. Lütfen farkına vardıklarınızı bildirin ki düzeltebileyim...
1-2 saate tamalanır... Kısa süreli aksamalar normaldir...