birde hocam bu parlak yeşille normal yeşil pek ayırt edilemiyor.
birde hocam bu parlak yeşille normal yeşil pek ayırt edilemiyor.
 Altın Üye

Altın Üye

MARTI için grafiğe göre formasyon oluşturuyor diyebiliriz ama henüz çıkışa geçti diyemeyiz...
Her ne kadar son gün Parlak Yeşil Bar oluşmuş olsa da diğer Teknik Analiz yöntemleri ile birleştirince ve bizim TEYİT kuralımız gereğince teyit alınana kadar kesin birşey yok.
Bu tip senetleri alırsanız olacağı budur. İstediği kadar uçsun, isterse uzaya gitsin; bu tip senetlerden hayır gelmez!!!
Siz "Günlük" yazan yere tıklayınca Günlük grafikleri göreceksiniz. Şimdilik size burası yeterlidir. Daha faazlasına ihtiyaınız olmaz...
Dolar düşmeye başladı ve bir süre daha düşmesi normaldir. GRafikler bunu zaten söylemişti!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
 Altın Üye

Altın Üye

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Görüntülemede sıkıntı yaşıyorsanız eğer grafik açıldıktan sonra klavyenizde CTRL tuşuna basılı tutarken mouse scrool (yani dönen zamazingo ) ya ileri geri yaparsanız grafik büyür ters istikamatte küçülür
 Altın Üye

Altın Üye

hocam daha öncesi çok kısa kırmızı sütun sonrası içi boş parlak yeşil iki sutun ve birinci ilk kısa sutunun altında normal yeşil ok var bu ne anlama geliyor? GARAN grafiği
 Altın Üye

Altın Üye

Hocam birde şu durum var abd vizeleri en erken ocak 2019 da randevu vereceğiz açıklamasını yapmıştı. Bir hafta sonra abd ye vize alımı yasağını kaldırdı. Abd nin bir hafta sonra bu u dönüşü açıklaması
3 ocaktaki sözkonusu dava öncesi jüri kararında olumlu algılamaya işaret olbilirmi. Sizin sisteminizde ve uygulamada siyasi haberlerin önemi varmı . abd vize kararı gibi.
Yer İmleri