Selim bey pasta iþleri kesat talep fazla yok

zaten en fazla 5-6 tane oluyor benim uygulama mobil olduðu için talep görmüyor sanýrým, aslýnda benim bile iþimi görmüyor, bir dahakine bunu deðil normal olaný alacaðým nasipse,
Aslýnda ben sadece borsa genel duruma ve 3-5 hisseye bakýyorum, ama sadece bakýyorum iþlem yapmýyorum

aracý kurum bana hesap açtýðýna piþman olmuþtur o seviyede yani
Ama yinede borsa yorumu yapmam gerekirse bende dünyanýn geri kalanýnýn baktýðý yere bakýyorum Dow Jones, ama bizim Bist orayý açýk ve net takmýyor yada takamýyor, benim görüþüm dün yazdýðým gibi BÝST’te karþý bacak yok, herkes uyandý düþenin altýna kimse girmiyor onlarda düþüremiyor, bakýn dün Dow bugün Dax biraz toparladý ama Bist zayýf kaldý çünkü zaten düþememiþti,
bugün Dow iyi baþladý ama bu kadar agrasif düþüþlerden sonra bu toparlanma ölü kedi sýçramasý dedikleri þeydir bence... genel görüþ olan piyasanýn yukarý gideceðine inancým var o yüzden mal satmadým

ama dün yazdýðým gibi yeni mal almak isteyen abim ve eniþteme bekleyin dedim, dünya endeksleri sakinleyince bizim yönümüzde yukarý olur inþallah ama yukarý yöne giderken bizim kaðýtlar ne kadar gidecek önemli olan o
Kendi adýma bir ara yazmýþtým BÝST’te bence en önemli beklenti sýfýrlarýn atýlmasý bakan konuþurken Nisan ayýný iþaret etmiþ, eðer dünyada bir bozulma olmazsa bu beklentiyle oluþan artýþtan sonra ben yavaþtan kenara çekilmeye baþlarým diye düþünüyorum, tabi bunlar þimdilik hep kazanmak üzerine kurulmuþ bir kurgu yada hayal diyelim
Birde çöküþ baþlýklarý var borsa genelde ben o baþlýklarý görünce rahat ediyorum malum borsa 70 binde o baþlýklardan çok vardý sonra 100 bin olunca yine geldiler, þimdi yine buradalar demek ki bir rahat %20 gideri var bu iþin
Ýþte acemi bir borsacý borsaya böyle bakýyor Selim bey

Yer Ýmleri