Kur hareketinden ne dolar ne de euro uzerinden kords bilanco tahmini yapmak zor cunku net fx pozisyonu sifira yakin..fx den bagimsiz dusunmek lazim..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
Kur hareketinden ne dolar ne de euro uzerinden kords bilanco tahmini yapmak zor cunku net fx pozisyonu sifira yakin..fx den bagimsiz dusunmek lazim..ytdegildir
Ilk defa kuresellesmenin bedelini odedi galiba..brisa goody gibi hisseler kis lastigi kararinin coskusunu yasarken bizimki birak coskuyu geri cekildi resmen..o da amerika asya belirsizligi petrol yukselisi herhalde diyelim..ytdegildir
Sn pmngr 779 dan 551 é düştüğünde de hissenin içindeydim dersem ne dersiniz? Ki bu rakam temettüyu verdiği için 750 ve 531 olarak görünür. Ve 331 lerde bu hissenin icerindeydim. Sabır herşeyin ilacıdir. Düşünün neler yaşamışim bu süreçte grafiğé bakarak Ama şuanki ortam ne gösterir bilemem. Ytd.
Haklisiniz spenc borsada sabreden her zaman kazanmistir..ytdegildir
10 bin lot ile aşağı sürmeye çalışan bir komedyen var. Belki okuyordur, söyleyeyim. Sat algısı oluşturmak için biraz satmak gerekecek üstadım. Öyle zor
Biraz önce biri 500000 lot aldı
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de yanlış mı gördüm dedim. O alışla ilgili bir açıklama bilen var mı? 500 bin lot alış neyi anlatıyor acaba???