Sayfa 48/810 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 377 - 384 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Kur hareketinden ne dolar ne de euro uzerinden kords bilanco tahmini yapmak zor cunku net fx pozisyonu sifira yakin..fx den bagimsiz dusunmek lazim..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Kur hareketinden ne dolar ne de euro uzerinden kords bilanco tahmini yapmak zor cunku net fx pozisyonu sifira yakin..fx den bagimsiz dusunmek lazim..ytdegildir

Her iki yorumunuzada katılıyorum. 5 ülkede 7 fabrika farklı para birimleri çeşitli ürün ve emtialar. Zor tahmin edilen bilanço yani? Maliyetim düşük diye rahatım ne olacağını kestirmek zor tabi. Saygılar. Ytd.

3. Ilk defa kuresellesmenin bedelini odedi galiba..brisa goody gibi hisseler kis lastigi kararinin coskusunu yasarken bizimki birak coskuyu geri cekildi resmen..o da amerika asya belirsizligi petrol yukselisi herhalde diyelim..ytdegildir

Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Ilk defa kuresellesmenin bedelini odedi galiba..brisa goody gibi hisseler kis lastigi kararinin coskusunu yasarken bizimki birak coskuyu geri cekildi resmen..o da amerika asya belirsizligi petrol yukselisi herhalde diyelim..ytdegildir

Sn pmngr 779 dan 551 é düştüğünde de hissenin içindeydim dersem ne dersiniz? Ki bu rakam temettüyu verdiği için 750 ve 531 olarak görünür. Ve 331 lerde bu hissenin icerindeydim. Sabır herşeyin ilacıdir. Düşünün neler yaşamışim bu süreçte grafiğé bakarak Ama şuanki ortam ne gösterir bilemem. Ytd.

5. Haklisiniz spenc borsada sabreden her zaman kazanmistir..ytdegildir

6. 10 bin lot ile aşağı sürmeye çalışan bir komedyen var. Belki okuyordur, söyleyeyim. Sat algısı oluşturmak için biraz satmak gerekecek üstadım. Öyle zor

7. Biraz önce biri 500000 lot aldı

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Ben de yanlış mı gördüm dedim. O alışla ilgili bir açıklama bilen var mı? 500 bin lot alış neyi anlatıyor acaba???

Sayfa 48/810 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •