"Düþen býçak tutulmaz" diye boþuna dememisler.
"Düþen býçak tutulmaz" diye boþuna dememisler.
Býçak deðil kardeþ o KAMA KAMA. DÜÞEN KAMA formasyonu da sana ödevim olsun. Oku öðren bakalým. Borsada yeterince ayý var yetmiyor forumlarý da dolduruyorlar. Biri o býçaðý tutuyor kardeþ. Satan sokaða atmýyor malý. Bu malý birileri alýyor. Sol cepten sað cebe konulsa bile...
Bak bu þekle ALÇALAN KAMA diyorlar, düþen býçak deðil haaa. O 500 bin lotu alanýn da bir bildiði vardýr. SAHOL'da da böyle olmuþtu. Biri birden çok yüksek lot almýþtý. Ben yazýnca bana ''sen hayal görmeye baþladýn'' demiþlerdi. Ben de o alanýn da bir bildiði vardýr toplamaya devam ediyorum demiþtim. 10,90 beklemedim, 10,80 lerden verdim malý sahibine geri.
Kama takoz flama bayrak bilmiyorum ama sabirlari zorlayan goruntusu var..hafifte deutsche alima gelmis..umarim mal topluyorlardir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kordsa ya yakýþmayan hareketler bunlar..
Çok dansözlük yapýyorsa derdi büyüktür. Býrakýn oyalansýn kendi kendine. Yazýyor siliyor. Komisyon vermeyi seviyor galiba
Aþaðý getirebilirse 6,98-7,00 gibi güzel alým yaparým. Getirebilecek mi acaba
Kademeyi siliyor ama sildiði kademeye baþka alýþ yazmýyor. Kademeler arasýnda boþluklar oluþuyor. Satýcýlarýn çýkýp o kademeleri doldurmasýný bekliyor sonra da vuruyor yine kafasýna. Çöpe atmak için toplamýyor herhalde deðil mi?
Yer Ýmleri