11 i akşamı olduğuna göre gelen açıklama ; 8 Mayıs 2020 akşamından itibaren geriye dönük olmalı işgünü olarak.Bende kabaca 5,22 ler gibi grafikte 8 mayıs günü baktığım 10 günlük ortalama.
Printable View
Vallahi Doktor bey. Bu illet corona öyle 2.3 ayda bitecek gibi değil. aşısı bulunsa bile 12 ayla 18 ay arası piyasaya sürülür deniyor. aşıyı bulan ülke öncelikle kendi halkına sunacak sonra ise o aşıyı güclü paralı ülkelere satacak aşı bizim ülkeye ne zaman ulaşır düşünmek bile istemiyorum. benim tahminim biz bu hastalıkla çok uzun süre birlikte yaşamaya çalışacağız.
2020 de küçük yatırımcıya devir edilen senetler artı değerler TL. En çok bim küçük yatırımcıya devir edilmiş. Eksi rakamlar yine onlarda TL küçük yatırımcıdan alınanlar. https://i.hizliresim.com/2kLOrK.png
Tahsisli hisse fiyatı kurula başvuru tarihinden önceki 10 gün ortalaması üzerinden +- %20 olarak kurulca belirleniyor.
Zdx&Lunar Soul belirlenecek fiyatın yatırımcı lehine olacağını zannetmiyorum. Yatırımcı düşünülse zaten artırım usulü bu şekil olmazdı.
Bir daha yazayım kırmızlar küçük yatırımcıdan alınanlar, maviler küçük yatırımcıya verilenler. Sayın casaubon a ait bir çalışma.
Akbank soruluyordu tabloda görülüyor sanırım. İşc tabloda hiç yok. Migros’u 2 ay önce çok yazdık. Aselsan zaten biliniyor ecilc ise virüsün devamkesi geriye süpriz Halkbank kalmış. 20 milyon TL Halkbank küçük yatırımcıdan alınmış. Bugün sıfırdan giren biri bu tabloya göre çok rahat orta uzun vadeli yatırım düşünebilir. Fedi izliyorum %10 maldayım %90 için 22 mayısı bekleyeceğim. Bu az hareketli süre bir dağıtım mı 10-15 güne belli olacak. Dow bence fedden para istediği için gönülsüz düşüyor olabilir. Kesin anlamak İçin zaman lazım. Fed para basıyor dolar düşer borsa çıkar mantığı sorgulanmalı. Zambia para İstemiş verilmemiş. Lübnan imf ye tam teslim oldu. Şimdilik tek pozitif durum petrolün tepki vermesidir.