Sayfa 47/579 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 369 - 376 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Artık işimiz yok % kaç tahsisli olacak birde onu bekleyeceğiz. Yeterince soktular yatırımcılara, 10 dolardan sokup 0.7 dolardan çıkardılar. Bari pantalonlarını çekip kemerlerini bağlasalarda rahatlasak. Hiç bir yabancı hulka para sokmaz gider junk alır daha mantıklı anasını satayım.

Bu arada kamuya açıklanan rakamlara ne zaman yansır bilmiyorum ama korona yine hortladı. Yine bir kaç personel covid pozitif çıktı benim. Sakın gevşemeyin...

2. http://share.matriksdata.com/share.a...05131827082325

Sayın Drexty karardan önceki son 10 günlük ortalama +-% 20 belirlenecek fiyat.

6 lira belirlense 7/6 = 1,16 mlr sermaye artrımı o da 1,16/1,25 =0,925 yani % 92,5 civarı bişey olur.Ödenmiş sermaye de 2,410 mlr tl olur.

Aşağı yukarı bu şekilde olması lazım.Direkt yazdım Sizi uğraştırmamak için baz aldığım link burada.

https://www.borsaistanbul.com/docs/d...r.pdf?sfvrsn=8

Sayfa 4 madde 7.1

Bunu vakbn topiğine de koymuştum silmişler.Yaw bu bilgi bunun nesini silmişler anlamadım.

Not: Benim gönlümden geçen buradaki madur edilmiş yatırımcı için olabilecek maksimumdan olmasıdır.Hem bir nebze olsun belki sonrası yapılacaklarla beraber yapılan yanlışın telafisi olmalıdır.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 13-05-2020 saat: 18:51.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    http://share.matriksdata.com/share.a...05131827082325

Sayın Drexty karardan önceki son 10 günlük ortalama +-% 20 belirlenecek fiyat.

6 lira belirlense 7/6 = 1,16 mlr sermaye artrımı o da 1,16/1,25 =0,925 yani % 92,5 civarı bişey olur.Ödenmiş sermaye de 2,410 mlr tl olur.

Aşağı yukarı bu şekilde olması lazım.
    SPK kararindan onceki mi, yoksa kamuya aciklandigi tarihten onceki 10 gun?

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku

Bu arada kamuya açıklanan rakamlara ne zaman yansır bilmiyorum ama korona yine hortladı. Yine bir kaç personel covid pozitif çıktı benim. Sakın gevşemeyin...
    Hadi ya, gecmis olsun Doktor.

Ibish yapacagini yapti bize.

Javascript kapali oldugu icin cevaplari ayni yerde topliyamiyorum. O yuzden flood oluyor topik. Eskiden tek mesaja topluyordum.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ibish yapacagini yapti bize.
    Ona hiçbirşey olmaz eskiden de efsane değildi bana göre çok abartılıyordu.Çünkü o başarıların bize anlatılmayan arka planı var bir de.Bilmesine bilir de bilmez olur mu?Ama artık o da başka dümenin suyunda.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 47/579 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •