"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Vallahi Doktor bey. Bu illet corona öyle 2.3 ayda bitecek gibi deðil. aþýsý bulunsa bile 12 ayla 18 ay arasý piyasaya sürülür deniyor. aþýyý bulan ülke öncelikle kendi halkýna sunacak sonra ise o aþýyý güclü paralý ülkelere satacak aþý bizim ülkeye ne zaman ulaþýr düþünmek bile istemiyorum. benim tahminim biz bu hastalýkla çok uzun süre birlikte yaþamaya çalýþacaðýz.
Tahsisli hisse fiyatý kurula baþvuru tarihinden önceki 10 gün ortalamasý üzerinden +- %20 olarak kurulca belirleniyor.
Zdx&Lunar Soul belirlenecek fiyatýn yatýrýmcý lehine olacaðýný zannetmiyorum. Yatýrýmcý düþünülse zaten artýrým usulü bu þekil olmazdý.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bir daha yazayým kýrmýzlar küçük yatýrýmcýdan alýnanlar, maviler küçük yatýrýmcýya verilenler. Sayýn casaubon a ait bir çalýþma.
Akbank soruluyordu tabloda görülüyor sanýrým. Ýþc tabloda hiç yok. Migros’u 2 ay önce çok yazdýk. Aselsan zaten biliniyor ecilc ise virüsün devamkesi geriye süpriz Halkbank kalmýþ. 20 milyon TL Halkbank küçük yatýrýmcýdan alýnmýþ. Bugün sýfýrdan giren biri bu tabloya göre çok rahat orta uzun vadeli yatýrým düþünebilir. Fedi izliyorum %10 maldayým %90 için 22 mayýsý bekleyeceðim. Bu az hareketli süre bir daðýtým mý 10-15 güne belli olacak. Dow bence fedden para istediði için gönülsüz düþüyor olabilir. Kesin anlamak Ýçin zaman lazým. Fed para basýyor dolar düþer borsa çýkar mantýðý sorgulanmalý. Zambia para Ýstemiþ verilmemiþ. Lübnan imf ye tam teslim oldu. Þimdilik tek pozitif durum petrolün tepki vermesidir.
Yer Ýmleri