patron her gün twiteerda yorumlar yapıyor...ürünlerini tanıtıyor...bence en güzel tanıtım borsadaki fiyatın yükselmesidir....:kahkah: patron biraz bu konuya destek verirse güzel yerlere gideriz..
Printable View
cwene buralarda kaldıkça cesaret kazanacak...daha aşağıdan satanlar pişman olup alıma geçecekler..buda bizi tavan potasına koyabilir...şahsen ben ilerleyen dakikalarda bunu bekliyorum...bakalım olacak mı ??
çok yatırımcı hissenin tavan yapmasını bekliyor tavan yapan hissenin işi biter hisseyi satmak için tavan yaparlar yaparlar gidecek hisseyi sindire sindire yukarı götürürler cwene en yakın olan alfas 308 fiyat oranına göre cwene enerjinin 203 00 tl olunca oranları eşitlenmiş oluyor smart güneş 141 60 dan geldi şimdi 61 70 lerde smart ve eupwr hasılat sermayesinin 7,05 / 7,08 değerinde işlem görüyor 137 00 cari fiyat ile 2,85 değerinde işlem görüyor diğer hisselerin çok yukarılara gitmesi cwene nin de gitmesi anlamına gelmez onların tahtacısı yukarıdan malı verdiler alanlar şimdi kıvranıyor 141 nire 61 nire hala benim için yine de pahalı geliyor .
yatırım tavsiyesi değildir
Aslında bu kap bize şöyle Bi haber veriyor çokta fazla olamam buralarda