ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
tavan olur çok hızlı enerjilerde eupwr elini cwen kaptırdı ytd
şu dakikada 137,60 tayız...direncimizi geçtik..hayırlı uğurlu olsun...bu çıkış ivmesi bizi tavan bile yapabilir....sabır sabır sabır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz..içimden bir ses de tavan diyor...bu gün her türlü direndi...bu tavanı hak ediyor diye düşünüyorum...ikinci bir konu da arzdan sonra pek prim yapmamış idi..europower bile iki kat çıkmıştı..cwene doğru dürüst prim yapmamıştı..seçimin azizliğine uğramıştı...umarım bunu telafi eder...
Sevgili ortaklar arz olan tüm enerji şirketleri arz olur olmaz hızlı bir şekilde x2 yaparken biz onları izledik birazda onlar bizi izlesin.. biz daha %25 primliyiz. bize hızlı bir şekilde %75 borçluYTD...
çabuk heyacan yaptık halka arz geliri ni büyümede kullanacak hikaye var tarih tekerrür ederse kazandırır hem patronu hem yatırımcısı 1 yıla temettü ve bedelsiz sözü vardı patronun beklemeye deger ytd..
Açılışta eksilerdeyken arkadaşa aldırdım 4 buçuğa kadar bana etmediği küfür kalmadı, an itibariyle en iyi dostu benmişim..![]()
Yer İmleri