Sayfa 47/345 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 369 - 376 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    20 milyon dolarlık kap attı yeni gesan yolunda cwen

lot sayısıda az bilançoda iyi 135 bir türlü kıramadı ytd..
    aynen öyle dostum...lot sayısının az olması da büyük bir avantaj...dökülen ky lar da çoğaldıkça hisseler güçlü ellerde toplanacak..toplandıkça da çıkışı ivmelenecek..ama ilk önce şu 136 yı geçmemiz lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. tavan olur çok hızlı enerjilerde eupwr elini cwen kaptırdı ytd

3. şu dakikada 137,60 tayız...direncimizi geçtik..hayırlı uğurlu olsun...bu çıkış ivmesi bizi tavan bile yapabilir.... sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    tavan olur çok hızlı enerjilerde eupwr elini cwen kaptırdı ytd
    aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz..içimden bir ses de tavan diyor...bu gün her türlü direndi...bu tavanı hak ediyor diye düşünüyorum...ikinci bir konu da arzdan sonra pek prim yapmamış idi..europower bile iki kat çıkmıştı..cwene doğru dürüst prim yapmamıştı..seçimin azizliğine uğramıştı...umarım bunu telafi eder...

5. Sevgili ortaklar arz olan tüm enerji şirketleri arz olur olmaz hızlı bir şekilde x2 yaparken biz onları izledik birazda onlar bizi izlesin.. biz daha %25 primliyiz. bize hızlı bir şekilde %75 borçlu YTD...

6. çabuk heyacan yaptık halka arz geliri ni büyümede kullanacak hikaye var tarih tekerrür ederse kazandırır hem patronu hem yatırımcısı 1 yıla temettü ve bedelsiz sözü vardı patronun beklemeye deger ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    çabuk heyacan yaptık halka arz geliri ni büyümede kullanacak hikaye var tarih tekerrür ederse kazandırır hem patronu hem yatırımcısı 1 yıla temettü ve bedelsiz sözü vardı patronun beklemeye deger ytd..
    Patron borsacı zaten işini bilir o.

Açılışta eksilerdeyken arkadaşa aldırdım 4 buçuğa kadar bana etmediği küfür kalmadı, an itibariyle en iyi dostu benmişim..

Sayfa 47/345 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •