A.s
aklıma gelmedi değil.ya beklediğim 18 ayın hesabı nolacak dedim.kaldim. şap a oturduk.bekledim bekliyorum bekleyecegim artık.
A.s
aklıma gelmedi değil.ya beklediğim 18 ayın hesabı nolacak dedim.kaldim. şap a oturduk.bekledim bekliyorum bekleyecegim artık.
Anam 5 dk bakmadım.ucmus.dahada bakmıyorum.siz bana müjdeli haberleri verirsiniz artık.😇🧿💰🤫😂😂😂
https://www.borsaistanbul.com/sirket...asyon-sartlari
ilerleyen zamanda yıldız pazara girebilir mi acaba. kotasyona uygun gibi. pazar değişikliği tahtadaki derinliği arttıracaktır diye düşünüyorum. bakalım görelim neler olacak.
bu haberlere rağmen halen birilerinin mal satmasını açıklayabilcek birisi varmı aranızda ?
daha önceki mesajımda belirtmiştim 97 bin endeks ile 1.50 olması gerekirken 96 bin ile gördü ve atağı geç başlattı sağlıklı değil :( 1.37 dip noktanın olasılığını artırdı
beyler uyanın artık avrupa birligi diyor boru degil herkes yapamaz siparişi aldıkları dev firmadan bahsetmemişler başka bir boyuta geciyoruz herkese hayırlı olsun satan ib. mallarını nasıl geri alacaklar onu düşünsünler..ytd