Sayfa 484/776 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. A.s
    aklıma gelmedi değil.ya beklediğim 18 ayın hesabı nolacak dedim.kaldim. şap a oturduk.bekledim bekliyorum bekleyecegim artık.

2.  Alıntı Originally Posted by recepkarapinar Yazıyı Oku
    SPK bence kapatsın bu hisseyi hacim yok neyine senin borsaya acılmak **** sahipleri hırsız sınız safkar in adi patronları... ayrıca elinde milyon milyon lotu olan a k serefsizleri o lotların hepsini *****nızın her iki yerinede sokunnn... zevke gelir *****z... adıler... koskoca hisse 10 bin işlem yapmıs 1 saatte okul cocukları...
    Kizman sana stres olarak dönüyor boşver.ben saldım ağzındaki uçuklar artık çıkmıyor usdat.

3. Anam 5 dk bakmadım.ucmus.dahada bakmıyorum.siz bana müjdeli haberleri verirsiniz artık.😇🧿💰🤫😂😂😂

4. https://www.borsaistanbul.com/sirket...asyon-sartlari

ilerleyen zamanda yıldız pazara girebilir mi acaba. kotasyona uygun gibi. pazar değişikliği tahtadaki derinliği arttıracaktır diye düşünüyorum. bakalım görelim neler olacak.
    Borsada fiyat yoktur, trend vardır. Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Anam 5 dk bakmadım.ucmus.dahada bakmıyorum.siz bana müjdeli haberleri verirsiniz artık.��������������
    hareketli ortalamalar demoklesin kılıcı gibi duruyor üzerinde. yukarı kırdıracak bir haber işi değiştirebilir belki ama ağaların oyun planı nedir orasını zaman gösterecek
    Borsada fiyat yoktur, trend vardır. Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. bu haberlere rağmen halen birilerinin mal satmasını açıklayabilcek birisi varmı aranızda ?

7. daha önceki mesajımda belirtmiştim 97 bin endeks ile 1.50 olması gerekirken 96 bin ile gördü ve atağı geç başlattı sağlıklı değil 1.37 dip noktanın olasılığını artırdı

8. beyler uyanın artık avrupa birligi diyor boru degil herkes yapamaz siparişi aldıkları dev firmadan bahsetmemişler başka bir boyuta geciyoruz herkese hayırlı olsun satan ib. mallarını nasıl geri alacaklar onu düşünsünler..ytd

Sayfa 484/776 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •