Burasý baya kalabalýklaþtý. 5 üye ve 21 ziyaretçi olmak üzere, þu an 26 kiþi burayý takip ediyor.
Burasý baya kalabalýklaþtý. 5 üye ve 21 ziyaretçi olmak üzere, þu an 26 kiþi burayý takip ediyor.
6 aylýk finansal sonuçlar kötü bu bilançodan dolayý 1.90 lar geçilemedi spek ve yancýlarý önceden ýnseder yaparak bilançoyu realize ettiler. Bu saatten sonra 12 aylýk bilançoyu beklemekten....... (burasý kiþilere kalýyor)
Bu hisseden çok daha güzel bilançosu olan hisseler var bilici yatýrým arsan gibi þirketlere daha fazla yatýrým yapmak akýllýca olur sanýrým. Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
sagapo kajmer aman espri amaçlý dedim yahuu yoksa sana ne haddimize sana birþey demek
cevabýn sagapo gibi olursa bittik valla))
arsan mý bilici mi herþeye raðmen safkr) 12 aylýkdan önce ulusal pazara geçiþ hikayesi var ayýk olun
Bist in temeli saðlam, borçlanmasý sembolik, òzellikle raylý sistem kaynaklý geliþime açýk bebek þirketlerinden.Hasýlatta %70 e yaklaþan artýþa raðmen kârlýlýk güdük kalmýþ olsa da sanki bu durum günlerdir fiyata yedirildi.Bist 95 bin üstünde kaldýðý müddetçe 1.55,1.60 larý dip kabul edip yýl sonuna kadar 2 yi hedeflemek mütevazý bir hedef ve ben bu tarz mütevazý hedefleri seviyorum zira çoðu zaman tutuyor,üzmüyor.Fiyat hareketlerine baktýðýmýzda takasýnýn daðýnýk olmasý sanki burada avantaj deðil de dezavantaj gibi.Zira olumlu kap haberlerinde dahi yatýrýmcýsýna tavan keyfi vs. yaþatmýyor.Birileri alýp uçuramýyor.
Büyükler neyi nasýl düþünür bilemem .hissenin artmasý için iyi kar açýklamasýna gerek yok zarar aciklayanlar bile tavan yapabiliyor.bu durumda kismetinde Para kazanmak varsa her türlü kazaniyorsun.bu durumda 19 aydýr zararda isek birazda kendimizi elestirelim.kismet olmuyor demek.
Yer Ýmleri