Seans sonu aşırı hacim oluyor, özellikle son 1 hafta. Sebebi hakkında fikri olan varmı?
LG-H962 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Seans sonu aşırı hacim oluyor, özellikle son 1 hafta. Sebebi hakkında fikri olan varmı?
LG-H962 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, Nisan ayı içerisinde Türk Silah Kuvvetleri'nin bir ihalesi olduğu ve bu ihaleye katılacak şirketler arasında KAREL'in de olduğu konuşuluyor. Konu hakkında bilgisi olan dostlar paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim. Sacro üstad isabetli ve paylaşımcı yorum ve tecrübesi ile kendisi ile beraber diğer insanlara da fayda sağlıyor. 11 Nisan 2016 da Beşiktaşın bursasporla vodafon park stadının açılış maçı yaptığı gün beşiktaş hissesi 6.50 küsürleri görmüştü. Beşiktaş bursayı yenerse şampiyonluk için dev bir adım atacak ve de en önemlisi stadına kavuşacaktı. Kendisi maçtan önce hissenin kısa zaman içinde bir daha 6.50 yi bir daha göremeyeceğini iddialı bir şekilde yazmıştı. Zaman onu haklı çıkardı, bjk maçı almasına rağmen hisse ertesi gün 6.50 yi görmeden aşağıya süzülmüştü. Bende elimdeki hisseyi hocamı dinlemeyip satmadığım için hayıflanmıştım.
Aynen hatırlıyorum.
Bjk demişken aklıma geldi.
Bu bjk dipte elmas formasyonu yapıyor bu çok güvenilir bir oluşum bence.
Tam nizami dip tamamlamak üzere. 4,10-20 ler geçilirse 1.5 aylık temiz bir rally si var.
hedef kabaca 5,70
Valla dip oluşumu çok hoşuma gitti. Bunu izleme ekranıma alıyorum.
Bahar rallisini Garanti'nin bu grafiği başlatır mı acaba?
https://i.hizliresim.com/nOoyNa.png
YTD.
Biraz karel verip yunsa alacam