Sayfa 478/1081 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Başlıktaki MACD indikatörüne olan ilgiye istinaden…

Periyotlar ; 60 dakikalık, seanslık, günlük, haftalık, aylık.

MACD Değeri ; Sıfır ekseni üstünde yeşil, altında kırmızı.

MACD Konumu ;

1=ALMA (Sarı zemin),

2=SAT (Kırmızı zemin)

3=AL (Yeşil zemin)

4=TUT (Koyu Yeşil zemin)

TRIGGER ; Standart olarak kullananlar için 9, ayrıca hızlı davranmak isteyenler için 2 alınmıştır.

Dosyanın Excel formatındaki tamamına buradan ulaşabilirsiniz…

Örnek Tablo;

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Sorulara bakıyorum da , Ne kadar bedavacı beleşci bir toplumuz böyle.Nadiren de olsa öğrenme gayreti olan kimselerde yok değil ama çoğunluk , Kolay para peşinde koşan , zarar ettimi terör estirme potansiyeli olan bir kitle, çok vahim ve zavallıca bir durum.

3.  Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    Sorulara bakıyorum da , Ne kadar bedavacı beleşci bir toplumuz böyle.Nadiren de olsa öğrenme gayreti olan kimselerde yok değil ama çoğunluk , Kolay para peşinde koşan , zarar ettimi terör estirme potansiyeli olan bir kitle, çok vahim ve zavallıca bir durum.
    Aslında aç bir toplum desek ;)

4. Valla bedavacı olmamaya çalışıyorum. Fakat bu grafikleri bir uzmandan örneklerle dinlemeden öğrenmek zor. ama uzmanlaşmış kişilerin tecrübesinden yararlanmak en büyük uzmanlıktır. Herkes aynı seviyede olsa uzman diye biri olmazdı. Bana deyin ki al şu kitapları oku.. hemen alayım. Deyin ki akşam şu kafede buluşalım konuşalım geleyim... sürekli grafik videoları izliyorum anlamaya çalışıyorum. Yani bilmiyorsam susuyorum.. yaptığım Tek şey teşekkür etmek. Hani derler ya bilmiyorsan bari sus. Sizleri izlemeye devam ediyorum.

Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…

5. Sacro hocam ve diğer üstadlar , spekler bazen mal toplama yada ivmelenme evresinde olmalarına ve hacim-macd.. vs bunu teyit etmesine rağmen teknikçi avına çıkıp mal çakabiliyorlar. Bunu anlamak için sizin kendinize has bir yönteminiz varmı? Teşekkürler şimdiden

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hisse ararken ben :
    Altin çöpe düşşe değerinden kaybeder mi?Tenekeyi parlatsan ,çeyrek altin eder mi?
    Akıl,adama sermayedir.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Başlıktaki MACD indikatörüne olan ilgiye istinaden…

Periyotlar ; 60 dakikalık, seanslık, günlük, haftalık, aylık.

MACD Değeri ; Sıfır ekseni üstünde yeşil, altında kırmızı.

MACD Konumu ;

1=ALMA (Sarı zemin),

2=SAT (Kırmızı zemin)

3=AL (Yeşil zemin)

4=TUT (Koyu Yeşil zemin)

TRIGGER ; Standart olarak kullananlar için 9, ayrıca hızlı davranmak isteyenler için 2 alınmıştır.

Dosyanın Excel formatındaki tamamına buradan ulaşabilirsiniz…

Örnek Tablo;

Cok tesekkurler Sn. BJK Coccinella
    Hayatta en pahali şey tecrübedir; çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir..

8.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Hisse ararken ben :
    Altin çöpe düşşe değerinden kaybeder mi?Tenekeyi parlatsan ,çeyrek altin eder mi?
    Güzel yorum sayın kar. Geçen yıl kozaa da bu yukarıda bahsettiğim durum başıma gelmiş , hisse 30 dakikada taban yemişti. Resmen avlanmistim. Güzel de zararım olmuştu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 478/1081 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •