MV demek ömür boyu yüksek emekli maaşı, sınırsız sağlık hizmetlerinden faydalanmak demek aynı zamanda.
Printable View
O kadar zengin insanlar srf buna tamah ediyorlarsa
Hakkaten ben buna inanmıyorum. Bunu kaale alacak insan ancak asgari ücretli yada sıradan devlet memuru olmalı.
Bir yemekte şu bahsetti ğğiniz şeyin bedeli kdr hesap ödeyen insanlar buna mı tamah ediyorlar.
Bumudur yani.
Porsche USA liste fiyatlarına %8-10 arası zam yaptı.
Usdtryt 19.94
Haftalar öncesinden kaç kere yazdık bu iki partinin birbirlerinden farklı kalmadı diye. İsmail Saymaz bile uyanmış olaya sonunda.
Benim asıl canımı sıkan, bu ikisinden kaçıp, oy vermek için gideceğimiz 3. 4. partilerin de bunların farklı bir versiyonu olma ihtimali. O zaman da oy vermenin bir anlamı kalmıyor tabi.
Önceden de biliyordum ama artık iyice anladım. Hiçbir partiyi hiçbir ortamda körü körüne savunmamak lazım o işin karşılığında para alınmıyorsa.
Zamanında ölsem C*P'ye oy vermem diyen eski A*P'lilerin çoğu C*P'den aday olmuşlar. Bunların tabii ki tek dertleri artık eski partileri tarafından yeterince beslenemiyor olmaları. Belki C*P'de kendimize yeni bir alan açarız da keyfimize kaldığımız yerden devam ederiz beklentisi.
1-2 mesaj önce demiştim, bunların hepsi siyasetçi. Hepsi meslektaş. Mecliste birbirlerini yerler ama MV maaşına zam oylamaya sunulunca hepsi can ciğer olurlar.
Bu işleri bu şekilde analiz edip ona göre tavır alanların hepsi keselerini doldurdu. Rant nerde, cukka neredeyse orada bittiler. Saftirik vatanseverler de çeşitli ortamlarda onun bunun şakşakçılığını yıllardır bedavaya yaptılar.
Bu bakanlıklar nasıl paylaşılacak bi taraf 360mv çıkarırsa tek basina mi iktidar oluyor .300-300 olursa nolucak ?