Sayfa 485/1009 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu mv dediğin ne ki.Sanki memleket meclisten yönetiliyormuş gibi bir önem atfediliyor.Yahu bu meclis te önemsiz.Tüm kararlar kk ve dört genel başkanın alacağı yönde olacak.Meclis eskisi gibi elini kaldır elini indir.Hangi kanun geçmiş okumayacaklar bile.Ha parlementer sisteme geçilir 1980 ler gibi 1990 lar gibi bir dönem olur o zaman anlarım.Mv de önemli olur bakan da.Gerçi o zamanda üst merci askerlerdi ya neyse.
    MV demek ömür boyu yüksek emekli maaşı, sınırsız sağlık hizmetlerinden faydalanmak demek aynı zamanda.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    MV demek ömür boyu yüksek emekli maaşı, sınırsız sağlık hizmetlerinden faydalanmak demek aynı zamanda.
    O kadar zengin insanlar srf buna tamah ediyorlarsa
    Hakkaten ben buna inanmıyorum. Bunu kaale alacak insan ancak asgari ücretli yada sıradan devlet memuru olmalı.
    Bir yemekte şu bahsetti ğğiniz şeyin bedeli kdr hesap ödeyen insanlar buna mı tamah ediyorlar.
    Bumudur yani.
    Another day in paradise

3. Porsche USA liste fiyatlarına %8-10 arası zam yaptı.

Usdtryt 19.94

5. Haftalar öncesinden kaç kere yazdık bu iki partinin birbirlerinden farklı kalmadı diye. İsmail Saymaz bile uyanmış olaya sonunda.

Benim asıl canımı sıkan, bu ikisinden kaçıp, oy vermek için gideceğimiz 3. 4. partilerin de bunların farklı bir versiyonu olma ihtimali. O zaman da oy vermenin bir anlamı kalmıyor tabi.

Önceden de biliyordum ama artık iyice anladım. Hiçbir partiyi hiçbir ortamda körü körüne savunmamak lazım o işin karşılığında para alınmıyorsa.

Zamanında ölsem C*P'ye oy vermem diyen eski A*P'lilerin çoğu C*P'den aday olmuşlar. Bunların tabii ki tek dertleri artık eski partileri tarafından yeterince beslenemiyor olmaları. Belki C*P'de kendimize yeni bir alan açarız da keyfimize kaldığımız yerden devam ederiz beklentisi.

1-2 mesaj önce demiştim, bunların hepsi siyasetçi. Hepsi meslektaş. Mecliste birbirlerini yerler ama MV maaşına zam oylamaya sunulunca hepsi can ciğer olurlar.

Bu işleri bu şekilde analiz edip ona göre tavır alanların hepsi keselerini doldurdu. Rant nerde, cukka neredeyse orada bittiler. Saftirik vatanseverler de çeşitli ortamlarda onun bunun şakşakçılığını yıllardır bedavaya yaptılar.

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Yukarırda yazdıklarıma mükkemmel bir örnek bu şahıs

Türkiye'de siyasetten para kazanmak istiyorsanız, tam bu adam gibi birisi olmanız gerek.

Efsane ya.

Bu bakanlıklar nasıl paylaşılacak bi taraf 360mv çıkarırsa tek basina mi iktidar oluyor .300-300 olursa nolucak ?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu bakanlıklar nasıl paylaşılacak bi taraf 360mv çıkarırsa tek basina mi iktidar oluyor .300-300 olursa nolucak ?
    Düdüğü kim alırsa hükümeti o kuracak, artık meclismiş güven oyuymuş oymuş buymuş yok. Bir KHK herşeyi çözer. o derece
    Another day in paradise

Sayfa 485/1009 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •