Kimse bu Işık ökte'nin yerinde olmak istemez
bunun yıl sonu usd hedefi 4,12 idi
yine bu insaflı bu forumda 30 ay 4,08-4,93 diyen bile çıktı :dvr:
Printable View
Kimse bu Işık ökte'nin yerinde olmak istemez
bunun yıl sonu usd hedefi 4,12 idi
yine bu insaflı bu forumda 30 ay 4,08-4,93 diyen bile çıktı :dvr:
Doların orta ve uzun vade de yükseleneceğine çok emin olan arkadaşlar neden spot dolar yerine dolar kontratı almıyorlar?
Ben de bir kuruş dolar yok. Mart ayından beri 3,70lerden yıl sonu vadeli dolar longtayım 1kuruş artarsa kontrat başına 20-25kuruş kazanıyorum. Şimdi teminatı düşürdüler gerçi...
Kriz tecrübem yok piyasa tecrübem az, spot dolar alırsam sadece alım gücümi korumuş olurum.?..
Burada bilgili arkadaşlar var dedikleri de er geç çıkıyor daha fazla kazanmak varken?? Bilemedim...
Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Usd/Ars +8.05%
Usd/TL +3.26%
https://odatv.com/ciner-de-krize-yen...9081823_m.html hâlâ ekonomi çoğ iyi diyorlar mı. Kendileri bile topu dikmek üzere.
Hani kalın bir adam çıktı ve “Türk Lirası’na yönelik saldırıların alınan önlemler sayesinde bertaraf edildiğini” söylemişti. Aklıma 10 yıl önceki bir espri geldi..
Hani Beşiktaş, 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool ekibi karşısında deplasmanda 8-0 yenildikten sonra “bir atağı daha golle savuşturduk sayın seyirciler” diye caps ler yapılmıştı.
Bu açıklama da aynı o esprileri hatırlattı ama ne acıdır ki bu espri değil gerçek bir açıklamaydı...
Çok yazık oluyor bu ülkenin insanlarına %53 lük kesim ise “afyonlu” oldukları için hissetmiyorlar ama elbet bir gün gelecek aldıkları afyon bile ağrılarını dindirmeyecek
denek sayisi 1
yani gecersiz
sigara icip olmeyen cok insan var ama bu sigaranin korkunc zararli oldugu gercegini degistirmiyor
Bazi insanlarin ki bunlar cok cok az, sigara veya kola gibi zararli maddelere dayanikli olmasi kanseri tetiklememesi istatistik bilmeyen yiginlarin kafasini karistiriyor
Bu konuda cok guzel bir kitap var
Fooled by Randomness
bankalar yarin acik olsaydi keske.