Sayfa 487/1024 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Kimse bu Işık ökte'nin yerinde olmak istemez
    bunun yıl sonu usd hedefi 4,12 idi

yine bu insaflı bu forumda 30 ay 4,08-4,93 diyen bile çıktı

2. Doların orta ve uzun vade de yükseleneceğine çok emin olan arkadaşlar neden spot dolar yerine dolar kontratı almıyorlar?

Ben de bir kuruş dolar yok. Mart ayından beri 3,70lerden yıl sonu vadeli dolar longtayım 1kuruş artarsa kontrat başına 20-25kuruş kazanıyorum. Şimdi teminatı düşürdüler gerçi...

Kriz tecrübem yok piyasa tecrübem az, spot dolar alırsam sadece alım gücümi korumuş olurum.?..
    Burada bilgili arkadaşlar var dedikleri de er geç çıkıyor daha fazla kazanmak varken?? Bilemedim...
    Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Usd/Ars +8.05%
    Usd/TL +3.26%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. https://odatv.com/ciner-de-krize-yen...9081823_m.html hâlâ ekonomi çoğ iyi diyorlar mı. Kendileri bile topu dikmek üzere.

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Doların orta ve uzun vade de yükseleneceğine çok emin olan arkadaşlar neden spot dolar yerine dolar kontratı almıyorlar?

Ben de bir kuruş dolar yok. Mart ayından beri 3,70lerden yıl sonu vadeli dolar longtayım 1kuruş artarsa kontrat başına 20-25kuruş kazanıyorum. Şimdi teminatı düşürdüler gerçi...

Kriz tecrübem yok piyasa tecrübem az, spot dolar alırsam sadece alım gücümi korumuş olurum.?..
    Burada bilgili arkadaşlar var dedikleri de er geç çıkıyor daha fazla kazanmak varken?? Bilemedim...
    Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum?
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    çok emin değiliz
    kanaatkar olmak lazım (kumar sevmiyoruz)
    bir de tarz meselesi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    dolar 7 olduğunda herkes ayağa kalkmıştı. şu an dolar 6.45 ve herkes gayet relax/cool/sessiz...

Bu formasyonun ismi: ısınan suya ufak ufak alışan kurbağa formasyonu.!!
    Hani kalın bir adam çıktı ve “Türk Lirası’na yönelik saldırıların alınan önlemler sayesinde bertaraf edildiğini” söylemişti. Aklıma 10 yıl önceki bir espri geldi..
    Hani Beşiktaş, 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool ekibi karşısında deplasmanda 8-0 yenildikten sonra “bir atağı daha golle savuşturduk sayın seyirciler” diye caps ler yapılmıştı.

Bu açıklama da aynı o esprileri hatırlattı ama ne acıdır ki bu espri değil gerçek bir açıklamaydı...
    Çok yazık oluyor bu ülkenin insanlarına %53 lük kesim ise “afyonlu” oldukları için hissetmiyorlar ama elbet bir gün gelecek aldıkları afyon bile ağrılarını dindirmeyecek
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Kolayı savunuyorum gibi düşünmeyin şakın ama Warren Buffett her gün 4-5 kutu kola içiyor hem de yıllardır
    Garip ama gerçek...
    denek sayisi 1

yani gecersiz

sigara icip olmeyen cok insan var ama bu sigaranin korkunc zararli oldugu gercegini degistirmiyor

Bazi insanlarin ki bunlar cok cok az, sigara veya kola gibi zararli maddelere dayanikli olmasi kanseri tetiklememesi istatistik bilmeyen yiginlarin kafasini karistiriyor

Bu konuda cok guzel bir kitap var

Fooled by Randomness

8. bankalar yarin acik olsaydi keske.

Sayfa 487/1024 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •