O şekilde ucuzdan son arbitrajcıdan da hisse alır, yukarı sürmeye devam eder gibime geliyor.
Bakalım ne yapacak.
Printable View
Bugün kademelerde ki özel emirler görülünce artık ne moktan bir coğrafyada olduğunuzu iyice idrak etmissinizdir.
Öyle Sasa hektas 100 katlayarak yapılan iluzyonu bosverin.Hepsi müşteri cekmek için yapılan yemlemeler
İddia ediyorum en sonunda tüm hesaplar devletlestirilecek.
Hoşgeldin kusursuz Kominizm
Global düşüş biraz daha devam ederse, palanin dayanacak gücü kalmaz. Hergun veriyor veriyor, akşam Dow döner diye son dakikada deli alıyor. Dow donmesse yarın ortalık kan gölü olabilir. Is 2 bankadaki mahsuplaşmanin ötesine doğru gidiyor ama herkes bu küçük bankalarda taban bozulursa sanki ucacakmisiz gibi bir Algıda. Bende aynı moddayim. Hergun akşama kadar long aç kaoa yapıyorum hisselerde ve vadeli endexte.
Hiç bir anlama gelmez bence.
Diyelim iki adam barda borsa konusuyor. Biri diyorki lem param yarın geliyor bugün gelse tabandan 1 milyon alırdım diyor. Digeride sorun yok bende var yarın sana öğlen atarım diyor. Ilki ooo taban oldu bugün. Yarın alırım tabandan diyor
Diğeri ise donun kırmızı mı ? Az önce ne dedin söz ağızdan bir kere çıkar ! diyor.
Ertesi gün ise bu hisse net de tartışma konusu oluyor. Bunlar bunu da okuyor. Ilki şu secbul cok alem adam diyor.
2 taban daha olsa SKBNK ve TSKB diğerleri ile aynı seviyeye gelecek gibi
https://i.hizliresim.com/9bpba80.jpg