Sayfa 487/1001 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    idealden spot ve viop dataları excele atılıp birleştirme ile hesaplanmışıda bu şekilde az önce twete atmıştım.

yaw ariston bi hesap yapsaydın da yazsaydın. bazen düşünmeden yazıyorsun sanırım.

arbitraj cıda ne var ?

SPOT hisse LOng Vadeli short

spotu alır vadeliye dokunmazsa ve marj bu sefer eksi faize dönerse
    arbitraj cı ne yapar.

Spotunu satar vadelisini alır her 2 taraftanda nakite döner. keşke olsa dediğin.
    4 gün daha beklemeden nakşte dönmüş olur diğer vadeye geçeriz.
    O şekilde ucuzdan son arbitrajcıdan da hisse alır, yukarı sürmeye devam eder gibime geliyor.

Bakalım ne yapacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bugün kademelerde ki özel emirler görülünce artık ne moktan bir coğrafyada olduğunuzu iyice idrak etmissinizdir.
    Öyle Sasa hektas 100 katlayarak yapılan iluzyonu bosverin.Hepsi müşteri cekmek için yapılan yemlemeler
    İddia ediyorum en sonunda tüm hesaplar devletlestirilecek.

Hoşgeldin kusursuz Kominizm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,247
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O şekilde ucuzdan son arbitrajcıdan da hisse alır, yukarı sürmeye devam eder gibime geliyor.

Bakalım ne yapacak.
    tabanlar hisse ve viop tarafında açılsında aradaki farka göre erken kapanma veya vade sonu otomatik poz. kapama durumuna bakalım, bu hisselerde spot-vadeli olanlarda daha fazla zarar yazmasın.

7-8 gündür taban ne para ne yürek dayanır. yazıktır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. Global düşüş biraz daha devam ederse, palanin dayanacak gücü kalmaz. Hergun veriyor veriyor, akşam Dow döner diye son dakikada deli alıyor. Dow donmesse yarın ortalık kan gölü olabilir. Is 2 bankadaki mahsuplaşmanin ötesine doğru gidiyor ama herkes bu küçük bankalarda taban bozulursa sanki ucacakmisiz gibi bir Algıda. Bende aynı moddayim. Hergun akşama kadar long aç kaoa yapıyorum hisselerde ve vadeli endexte.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    tabanlar hisse ve viop tarafında açılsında aradaki farka göre erken kapanma veya vade sonu otomatik poz. kapama durumuna bakalım, bu hisselerde spot-vadeli olanlarda daha fazla zarar yazmasın.

Komplo teorilerime göre SKBNK'daki herifler bedellilerde çok mal aldı, zararlarını çıkarmak için her şeyi yaparlar gibi. Belki bankayı ele geçirmeye çalışıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,235
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın isgyo taban olmuycak anlamına mı geliyor bu özel emirle
    Hiç bir anlama gelmez bence.

Diyelim iki adam barda borsa konusuyor. Biri diyorki lem param yarın geliyor bugün gelse tabandan 1 milyon alırdım diyor. Digeride sorun yok bende var yarın sana öğlen atarım diyor. Ilki ooo taban oldu bugün. Yarın alırım tabandan diyor
    Diğeri ise donun kırmızı mı ? Az önce ne dedin söz ağızdan bir kere çıkar ! diyor.

Ertesi gün ise bu hisse net de tartışma konusu oluyor. Bunlar bunu da okuyor. Ilki şu secbul cok alem adam diyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

Taban tavan marjlarını geniş tutsalardı. Sonuç farklı olur muydu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. 2 taban daha olsa SKBNK ve TSKB diğerleri ile aynı seviyeye gelecek gibi

Sayfa 487/1001 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •