47 bin vaka
2700 risk
4700 vaka
Hala iyi diyorlar
İyi olan tek şey test sayısını artırıyorsun ama risk ölüm vakada artıyor yani oranlarda düşüş yok neresi iyi
Printable View
47 bin vaka
2700 risk
4700 vaka
Hala iyi diyorlar
İyi olan tek şey test sayısını artırıyorsun ama risk ölüm vakada artıyor yani oranlarda düşüş yok neresi iyi
Abey ortada bir nane yokken dow 30 bin idi
Şimdi ortada hasar var 24 bine kafa atmış
O dowda mal kitliyolar bana göre
Hasar olmayan yerde 30 gör
Sonra çabuk çabuk yap 24 gör
Kitleme bitsin ondan sonra görmek lazım
Ralli olacak olsa göstere göstere çabuk çabuk gitmez
Usul usul sindire sindire gider
Bi şirket yılda 20 milyon kar ediyosa piyasa değeri 1 milyarsa ucuz diyeceğiz Sonsuz para düzeninde
Enkaz ortaya çıkmadan
İşi aceleye getirip
Giren çıkan ne olduğunu anlamadan malı kütleyecekler
Sonra tv gazeteler de yok şöyle yok böyle haberleri
Öldüm fiyatına malı alırız diyecekler
Yer mi bu Anadolu çocuğu yemez ABi
İleride F/K oranlarının çok artacağını ben de düşünüyorum ama imtiyazı olan veya girmesi çok zor olan sektörlerde. Bir ara çimentoculara rekabet kurumu karışınca her girişimci kendi çimento fabrikasını kurdu, kapasite açısından çok ön sıralara çıkmışız. Dış satımı zor bir ürün, keza seramik fabrikaları ve doğal gaz santralleri de çok fazla.
BIMAS F/K 25, kendi bir formül geliştirmiş taklit eden zarar ediyor o tip şirketler de olabilir. Gerçek bir marka yaratan firmalar da şanslı olabilir ama aklıma Türkiye'den örnek pek gelmiyor. Mesela Arzum blender aldım bir de yedek aldım ikisi de bozuldu, yani bir Bosch veya Brown gibi değil. Apranax üzerinde Abdi İbrahim yazıyor ama halka açık değil, o güzel bir firma gibi.