47 bin vaka
2700 risk
4700 vaka
Hala iyi diyorlar
Ýyi olan tek þey test sayýsýný artýrýyorsun ama risk ölüm vakada artýyor yani oranlarda düþüþ yok neresi iyi
47 bin vaka
2700 risk
4700 vaka
Hala iyi diyorlar
Ýyi olan tek þey test sayýsýný artýrýyorsun ama risk ölüm vakada artýyor yani oranlarda düþüþ yok neresi iyi
Abey ortada bir nane yokken dow 30 bin idi
Þimdi ortada hasar var 24 bine kafa atmýþ
O dowda mal kitliyolar bana göre
Hasar olmayan yerde 30 gör
Sonra çabuk çabuk yap 24 gör
Kitleme bitsin ondan sonra görmek lazým
Ralli olacak olsa göstere göstere çabuk çabuk gitmez
Usul usul sindire sindire gider
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bi þirket yýlda 20 milyon kar ediyosa piyasa deðeri 1 milyarsa ucuz diyeceðiz Sonsuz para düzeninde
Enkaz ortaya çýkmadan
Ýþi aceleye getirip
Giren çýkan ne olduðunu anlamadan malý kütleyecekler
Sonra tv gazeteler de yok þöyle yok böyle haberleri
Öldüm fiyatýna malý alýrýz diyecekler
Yer mi bu Anadolu çocuðu yemez ABi
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Ýleride F/K oranlarýnýn çok artacaðýný ben de düþünüyorum ama imtiyazý olan veya girmesi çok zor olan sektörlerde. Bir ara çimentoculara rekabet kurumu karýþýnca her giriþimci kendi çimento fabrikasýný kurdu, kapasite açýsýndan çok ön sýralara çýkmýþýz. Dýþ satýmý zor bir ürün, keza seramik fabrikalarý ve doðal gaz santralleri de çok fazla.
BIMAS F/K 25, kendi bir formül geliþtirmiþ taklit eden zarar ediyor o tip þirketler de olabilir. Gerçek bir marka yaratan firmalar da þanslý olabilir ama aklýma Türkiye'den örnek pek gelmiyor. Mesela Arzum blender aldým bir de yedek aldým ikisi de bozuldu, yani bir Bosch veya Brown gibi deðil. Apranax üzerinde Abdi Ýbrahim yazýyor ama halka açýk deðil, o güzel bir firma gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri