Teşekkürler
Printable View
1.56 stop
1.68 gecilirse 1.8 tekrar görebilir.
Şuan hisse 1.4-1.8 aralığında teknik olarak dağınık.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek ********i senin zaten değerin yok sülalenindemi değeri yok bırak şu hisseye baskı yapmayı endeks 70 bin hisse 1.60 endeks 110 bin hisse yine 1.60 senin gibi speginde .......ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c9d5180abc.jpg
Ey spek paran olsa ne olur serefin yok senin kanser eddin bizi seninde ...paranın da..ytdr
Sn. Antiseptik seni bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
Aslan kardeş derinlik bekliyoruz arada bir atabilir misin ?
Kimseler kalmamış herhalde hepiniz mi gittiniz ?
daha önce söylenebilecek her şey söylenmişti...artık herkesin kendi kararını vermesi gerekiyordu...son günlerde teknik bu hisse düşecek diyordu ama akıl ve mantığımız ise bu hisse hala buralarda ucuzdu diyordu...bakalım piyasa neye karar verecek..??
1,90 hedef diyor formsyon gereği 1,67 kırmazssa ilk zorlanacağı yer 1,80 herkese bol kazançlar bol ve psar bunu destekliyor rsi de sorun yok gerisi yamyam speğe kalmış
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...983b8a4b3c.jpg
Valla bistte gitmeyen hisse kalmadı gitmeyeni dövdüler.biz hala yerimizde sayıyoruz.yatırımcısını bu kadar sıkıntıya sokan bir patron yazık cok yazık
En dandik hisseler bire bir verdi endeks hisseleri bile yüzde yuze yakın yaptı biz hala bir kademede vakit öldürüyoruz.yatırımcısına düsman bu patron.yazık hemde cok yazık
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cab113afe2.jpg
1.7 den satanlari yine pişman etmediler.
Yükseliş için 1.68 üzeri kapanış olmalı.
al sat burda mantıklı gelmiyor bana..stoploss noktası belirleyip izliyorum..mal toplandı görüntüsü var..ytd..
iş yatırım herhalde finansa virmanlamış.. finans da satıyor.. kısaca kağıdın ****liği aynen devam ediyor.
68 oluyor hemen satıs yapıyor mendebur.ahlak yoksunu bir adam işte
Bu herifleri rahatsız edebilecek alışları yapacak güçte birilerinin hisseye girmesi gerekiyor. İnşaAllah bunları kıvrandıracak derecede büyük miktarla alan birileri olur bir gün. 5 yıldır kendileri büyüyor. Halka açık kısma yerine göre enflasyon değeri kadar bile olmayan temettü veriyorlar. Yatırım ilişkilerine bunu söyleyince karımızı paylaşıyoruz diyor. Benim umudum yabancılara kaldı. Belki onlar ışık görür de patronu iplemeden alırlar. Hayırlı kazançlar. Y. T. D.
eskiden severdim guzel hisseydi
Sn. Keko 11. Ayın satışları ile ilgili bilgi var mı? Ulaşabilirsen paylaşırsan memnun oluruz.
Sorduğum arkadaş 10. Ayın satışlarının iyi olduğunu önceki sayfalarda paylaşmıştı. O yazısına dayanarak sordum. Herhangi bir yerde var mı bilmiyorum.
3 kademe 1.5 milyon lot alış yazmış mal bekliyor gerçek alıcı olsa tavana kadar 1.5 milyon satıcı var buyur al işleri güçleri çakallık ytdr mal mal bekle kimse vermez burdan kendin çal kendin oyna
açıkçası daha sormadım...sorunca arkadaş da bana cevap verirse burada aşağı yukarı bir rakam vererek paylaşırım...bu bilgi özeldir arkadaşlar herkesin sahip olabileceği bir bilgi değil...şirketten tanıdığınızın olması lazım...geçmişte erbosta üç ayın tüm satışlarını bir arkadaş bizim ile paylaşmış idi...:) tabi paylaşınca da yer yerinden oynadı...o vakitler sosyal medyada çok da etkili birisi spk yı göreve çağırmış ve gizli bilgiler ortalıkta dolaşıyor demişti...:kahkah:
tabi böyle olunca da bu bilgiyi veren arkadaş tutuşmuş idi...önce topikten moderatör yardımı ile sildirmiştik...sonrasında da sosyal medyadaki arkadaştan rica edilmişti o da paylaşımlarını silmişti...böylece konu kapanmıştı...
bu hissede de böyle bir bilgiyi edinirsek paylaşabiliriz dostlar...özelden 10. ayın bilgisini sancaktar dostumuz ile paylaşmış idik...11. ayın da gelsin bakarsınız kople topikte paylaşırız...
işlem hacmi düşen hisslerde düşüş marjı iyicene azalır hatta belirli bir seviyeden sonra hisse düşmez...ama hisse yukarı çıkarken artan işlem hacmi hissenin tekrardan düşmesine zemin hazırlar...bu gün ne yazık ki bunu yaşadık...1,64 ten ta 1,71 görüldü...ardından da kapanış 1,63 oldu...
Garanti satmıs yine 500 bin lot.cete bunlar ya resmen cete organize suc cetesi.adam gibi spk olsa dirayetli savcı olsa hapislerde cürütürdü bu ahlak yoksunlarını.
Bunlar kahramanca tezgahlanmış numaralar biz yıllarca neler gördük... sadece düşükten kaptırdıkları mal bunların canını yakar nereye kadar düşürecekleri izlenmeli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1,63e düşmüş takas atabilecek arkadaş var mıdır ? Kim sattı bu kadar
Bugün garanti 500 lot artidaydi seans sonuna doğru 1 milyon lot sattı 500 bin lot eksiye geçti hissenin içine eden 1 milyon lotu hisse gitmesin diyen kişi bu adama daha dün dedim senin değerin yok sülalenindemi yok dedik ama anlamadı hisseleri kaptırınca oyuncağı alınmış çocuk gibi agliycak bir gün yıl sonu 35 milyon 40 milyon kar açıkladığında nasıl baskı yapacak bakalım ytdr
Bu kadar bu hisseye baskı yapan ******** türk olamaz tam bir hain ******** bu kadar güzel kar varken hala baskı kuruyor bizim gibi gibi yatırımcılara kan kusturuyor ******** vatan haini SPK ya şikayet edelim bu garantiden 500 bin lot alan 1 milyon kar satani bunu her gün yapıyor bir gün yapmasa diğer gün kesin yapıyor bu ******** hisseyi baskilamasa hisse değerini bulacak ytdr
Bu hareketi garantiden oynayan her gün yapıyor ilk değil bunu şikayet etsek SPK dan ceza alirmi alsa bir daha bulasirmi acaba ytdr
Bu ********in yüzünden hisseye yatirimcida gelmiyor geleni çarpıyor
500k lotla seni beni yolar yatırımcı gelsin bakalım büyük bir baba o 500k hemen bir yerine yerleştirirler gents hareketleri 1 yıldan beri böyledir yukarı çıkar sert aşağı ver karlılık iyi şir0ket işinde hemen hemen en iisi e daha ne o zaman sorund bu patron tarafından sahipli hisselerin sonucu hep böyle olur koparsada ii kopar ama ondan önce ky iyice dökülmeli
maliyeti 1,63 ek alım yerim 1,48olur umarım ek alım yaptırmaz ama hoşuma gitmedi
Patron bu işlemleri yapsa aldiginida sattığınıda kap.a bildirmek zorunda bu işlemi garantiden her gün biri yapıyor bir gün olmasa diğer gün 400 bin alıyor gün için seans sonu 450 bin lot veriyor bugünde 500 bin lot aldı seans için seans bitimi 1 milyon lot verdi iyi niyet yok bunda ytdr