Sayfa 240/652 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayır kalmaz dostum...o zaman hissenin çok agresif çıkması gerekiyor....bu ihtimal güzel bir ihtimaldir...insanı cezbeden bir ihtimaldir...cuma günü bir yetkili ile görüştüm ama bana pek doyurucu cevaplar vermedi...p.tesi başka bir yetkili ile görüşeceğim...bakalım o ne diyecek...
    Cevap için teşekkür ederim keko

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gentasin 27 milyon karını piyasa sanki gazete kuponu gibi görüyor yada sanal para gibi bu karı harbi kar olarak gorselerdi hisse bugün 1.64 olmazdı son çeyrekte 10 milyon daha kar koyarsa 27 milyon üstüne toplam 37 milyon TL yapar ozaman işler değişir hisseye güvende gelir kar payı yada bedelsiz potansiyeliyle yönünü belirler ya assa yada yukarı ytdr

3. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Gentaş son dönem 8 milyon 10 milyon kar yazsa yıl sonu karı 35 milyon kar gelse fiyatı 1.64 de kalırmi ytdr

hocam 8 gelse pek bi etkisi olmaz cift hane gelse etkisi olur diye dusumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    hocam 8 gelse pek bi etkisi olmaz cift hane gelse etkisi olur diye dusumuyorum
    En kötü 8 milyon kar demek yıl sonu 35 milyon kar demek gönül isterki daha fazla getirsin ytdr

6. En kötüsü karsız 4. çeyrek,varsayalım fabrikaların bakıma alınması,tutkal,lif,kağıt vb.hammadde temininde aksamalardan üretimin geçici durdurulması hali(ki KAPa bildirilirdi)ve de talebi karşılayacak stok da yok 2017/12 karı 9 aylıkla aynı, yine de mevcut finansallarla bana göre ucuz.
    İyi haller İtalyadaki fabrikadan taşınan 2 pres hat Mengen ve Boluya monte edildi,özellikle Boluya yüklü yatırım yapıldı,yapılıyor,artık üretim ve karlılıkta katkılarını görmeye başlayacağız.İhracat da çok iyi gitmeye başlamış.
    Dahası %40 payla el atılan Akyurt K5 deki iyileşme,kara geçmeye başlaması sürpriz olmaz.Gents 2018 çok umutlu görünüyor,1,80 mallananlar da endişelenmesin.

7. Bugün citibank yabancı alımda görünüyor bende takas ve derinlik atabilecek arkadaşlardan bekliyoruz ytd

8. Ekran Alıntısı.JPG ..................

Sayfa 240/652 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •