evet de çıksa hayır da çıksa dünyanın sonu olmayacak
bu rejim değişikliği değil
Printable View
Son günlerde Vakfin,Alcatel,Avgyo tahtalarında operasyon üstüne operasyon yapan buna mukabil sadece seyredilip iş işten geçtikten sonra göstermelik brüt takas uygulanan; arkasını mevcut hükümete dayadığı için göz yumulan yandaş Galip ÖZTÜRK Evet dediği için bile HAYIR denilmesi için geçerli bir sebeptir
benim kim ve ne iş,yaptığımı bilmeden gıyabım da hayır dersem terör örgütleri ile aynı safta yer tutacağımı söyler cb. ve başbkn ve aynı kafadan gidenler de he der,ben emekli polisim o dediğiniz örgütlerle çatışmaya girdim,bir sürü eylemlerine karşı koyduk,şimdi kalkmışlar beni ne ile itham ediyorlar,o yüzden ön yargı demeyin,ya hakkaten siz hiç bu örgütlerle karşılaştınız mı,ya da bir pkk iti ile göz göze geldiniz mi de bana ön yargıdan bahsediyorsunuz,insanları bu yüzden ne duruma getirdiler,yazık ki ne yazık o yüzden HAYIR...
Allah sana akil fikir versin.
borsada yediginiz kazigi kin kusmak adina milleti hayir demeye cagiriyorsunuz.sanki spk yada sermaye piyasalari onceleri dha iyi calisiyordu da simdi bir islem olmus diye bunca nefret dolu bir yazi.spk da diger kurumlar gibi isini yapiyor ve daha da iyi olacak siz de umarim ulkeyi terk edip lanet olsun durumuna dusersiniz.
binali bey bile bu tayfaya söz geçiremediklerini söylüyor...
takmayın kafanıza :he:
1. Cumhurbaşkanının taraflı olmasını, bir partinin genel başkanı olmasını doğru buluyor musunuz ? (Madde 101)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
2. Cumhurbaşkanının eşini, oğlunu, damadını ya da seçilmemiş herhangi bir kişiyi sayı sınırlaması olmaksızın yardımcı ve bakan olarak atayabilmesini doğru buluyor musunuz? (Madde 106)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
3. Cumhurbaşkanlığı makamının hastalık, yurtdışına çıkış ya da ölüm gibi nedenlerle boşalması durumunda halkın seçmediği bir cumhurbaşkanı yardımcısının ülkenin başına geçerek tüm yetkileri kullanabilmesini doğru buluyor musunuz? (Madde 106)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
4. Cumhurbaşkanının kendisini yargılama yetkisine sahip tek mahkeme olan Anayasa Mahkemesi'nin 15 üyesinden 12 sini bizzat atamasını, 3 üyeyi de genel başkanı olduğu parti aracılığı ile Meclis'te seçtirmesini doğru buluyor musunuz? (Madde 159)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
5. Aynı zamanda bir parti lideri olan Cumhurbaşkanının, hakim ve savcıları atayan, görevden alan ve görev yerini değiştiren HSK'nın 13 üyesinden 6'sını doğrudan kendisinin atamasını, 7'sini ise partisinin çoğunluğu elinde bulundurduğu TBMM'ye seçtirmesini doğru buluyor musunuz? (Madde 159)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
6. Cumhurbaşkanının hem partisinin il başkanını, hem valiyi, hem de mahkeme heyetini atamasını doğru buluyor musunuz? ( Madde 101, 104, 159)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
7. Bir partinin üyesi/tarafı olan cumhurbaşkanının atadığı hakim ve savcıların, yani adaletin bağımsız ve tarafsız olacağını düşünüyor musunuz? (Madde 159)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
8. Yüzde 51 ile seçilmiş cumhurbaşkanının yüzde 100 oyla seçilmiş meclisi feshedebilmesini doğru buluyor musunuz? (Madde 156)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
9. Cumhurbaşkanının tek başına OHAL ilan edebilmesini, OHAL süresince ülkeyi kararnamelerle yönetmesini, Cumhurbaşkanı istemedikçe meclisin toplanmamasını doğru buluyor musunuz? (Madde 119)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
10. Halktan toplanan vergilerden oluşan bütçenin nerelere harcanacağını Cumhurbaşkanının tek başına karar vermesini doğru buluyor musunuz? (Madde 161)
A. EVET ( ) B. HAYIR ( )
Seçme hakkımız varken "bana EVET demeyen teröristtir"
diyebilen kişi kazara seçilirse neler yapar?
HAYIR diyenler terörist olacaksa niye referandum yapiyoruz ki?
********lerle oslo da orada burada aynı yataga girerler, diyarbakırca binlerce şehidin kemiklerini sızlatırcasına megri megri türküleri söylerler ondan sonrada vatansever, milliyetçi olurlar. yerim sizin tatlısu milliyetçiliğinizi ben ulan, dansöz asena sizin kadar kıvırmıyor, biraz delikanlı olun adam olun adam....
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...diler-1752667/
Askerlerimizi şehit eden, devlete isyan edip asılan ingiliz uşagı şeyh saitin torunlarıda evet diyor. kör-sagırlar belki uyanır. pkk hayır diyor ha...
Ocak-Şubat ta 155.000 adet senet protesto oldu .........
17 Nisan da bu senetleri biri ödiyecek mi ?
SAĞLIK DEVRİMİ KUYRUĞU
https://www.youtube.com/watch?v=3PGK...ature=youtu.be
Amerikada hiç sıra yok..madem rahatlık, varlık senin için önemli o zaman sen abd eyaleti olmayada evet dersin gibime geliyor. Ben gebzede yatalak anamı 3 saatte hastaneye götürürken, savundugun iktidar kobanide pkklı teröristler için ambulansları hazır kıta bekletiyordu..
Hayır: T.C. Devleti/ Evet: RTE Devleti
Orhan UĞUROĞLU
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ha...ti-42147yy.htm
1995 1996 yıllarında hakkaride tim komutanıydım izmirliyim gaziyim vuruldum defalarca çatışmaya girdim 36 operasyon 14 sınırötesi harekat o topraklara kanimi döktüm .. Birileri çocuklarına çürük raporu a alırken biz canimizi verdik vatana .. Şimdi çıkıp şehit olmak istiyolarmis ... Ben hayır dediğim için bana terörist diyen zihniyete yazıklar olsun .. Hesap mahserde hakkım helal değil o adamlara vatana canım feda
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burası sanal ortam klavyenin tuşlarına basmakta sınır yok ama
yine de iyi niyetli düşünüp söylediklerini doğru kabul edelim de anlattıklarının konumuzla ne alakası var
evet diyenler vatan için çarpışmadı mı
bu sadece bir anayasa değişikliği önerisi
başbakan kaldırılıyor yerine cumhurbaşbakan gibi bir durum oluyor :)
neden değişiklik diyorsanız ilk mesajımı okuyun
anlamadığın konu; '' vatan haini,terörist,çukur'' ............
Rumennigge bence git dünya düzdür yada islami müzik topiğinde yaz. oda olmadı aç Minyeli Abdullahı izle, para,pul, makam, mevkiyi elinin tersiyle iten birinden belki bişeyler ögrenirsin..
Bende eklisin unuttunmu yoksa...Kalbin temiz ama beyninde hep dini bilgiler, müzikler, eserler dolu, oysa dünya o kadar kahpe ki farkında değilsiniz..Tipik islami düşünce insanı, dini duygularla, iyi niyetle devlet yönetilmez denediniz içine ettiniz dış siyasetin, sayenizde milyonlarca insan evinden yurdundan oldu..ne diyeyim Allah günahlarınızı af etsin..
Demek soylediklerimi farzedinki doğru kabul ediyosun.
Basit bi troll başlığı
Kolay gelsin
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peygamberimizi örnek alın dedik...Dünya malı kaldırmış sıraya girmiş, güçlü bir ülke olsaydın bunlar olmazdı, ee gelen vuruyor, giden vuruyor sayenizde, siz hala dünya 5 ten büyüktür demeye devam edin, Allah göstermesin bir kriz çıkarsa satacak fabrikada yok, sonunu sen düşün..
MİLLYETÇİ AKP BUGÜN DİYARBAKIRDA NE YAPMIŞ ŞAŞIRDIKMI? ZAMANIN HOCAEFENDİ HAYRANLARI :wave:
https://store.donanimhaber.com/60/a4...a9562b2038.jpg
http://odatv.com/images/2017_03/2017...3171200_m2.jpg
15 yillik CHP iktidarinin son bulmasi icin Hayir diyoruz :kahkah: :kahkah: