Sayfa 241/774 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by naytas21 Yazıyı Oku
    arkadaşlar saygılı ve gerçekten anlayışlı olmak lazım bizim buna çok ihtiyacımız var.Birbirimizi ötekileştirerek değil konuşarak paylaşarak ve inanarak...bu referandum gerçekten bizlerden çok çocuklarımızı geleceğimizi ilgilendiriyor.şuan düşünmeden sadece birileri için ya da birilerine iyi görünmek için verdiğimiz kararlar çocuklarımıza ülkemize çok ağır sonuçlar doğurabilir.Böyle bir referandumda ilk düşündüğüm şey kötüsü ne olur,aslında hepimizin de böyle düşünmesi lazım...iyisi zaten olur rant için bile olsa...ama kötüsünü düşünmek lazım nerde açık var neler başımıza gelebilir,neden kötüyü düşünüyorum çünkü bu ,anayasa değişikliği...telafisi bile çok ağır sonuçları doğrabilecek çok ciddi bir karar...neden bu maddeler halkın önünde tartışılmadı(trt yayını yapılmadı)?
    evet de çıksa hayır da çıksa dünyanın sonu olmayacak
    bu rejim değişikliği değil

2.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    evet de çıksa hayır da çıksa dünyanın sonu olmayacak
    bu rejim değişikliği değil
    evet çıkarsa isteği olacak,hayır çıkarsa da buna sinirlenip daha da agresifleşecek ve o zaman da evetçiler gerçek yüzünü görecek,evetçilerin gerçek yüzünü görmesi için HAYIR...

Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    evet çıkarsa isteği olacak,hayır çıkarsa da buna sinirlenip daha da agresifleşecek ve o zaman da evetçiler gerçek yüzünü görecek,evetçilerin gerçek yüzünü görmesi için HAYIR...
    önce önyargını kuruyon sonra o önyargıya dayanarak yeni bir önyargı geliştiriyon
    bu metod tutmaz balon gibi patlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
    Son günlerde Vakfin,Alcatel,Avgyo tahtalarında operasyon üstüne operasyon yapan buna mukabil sadece seyredilip iş işten geçtikten sonra göstermelik brüt takas uygulanan; arkasını mevcut hükümete dayadığı için göz yumulan yandaş Galip ÖZTÜRK Evet dediği için bile HAYIR denilmesi için geçerli bir sebeptir
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

5.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    önce önyargını kuruyon sonra o önyargıya dayanarak yeni bir önyargı geliştiriyon
    bu metod tutmaz balon gibi patlar
    benim kim ve ne iş,yaptığımı bilmeden gıyabım da hayır dersem terör örgütleri ile aynı safta yer tutacağımı söyler cb. ve başbkn ve aynı kafadan gidenler de he der,ben emekli polisim o dediğiniz örgütlerle çatışmaya girdim,bir sürü eylemlerine karşı koyduk,şimdi kalkmışlar beni ne ile itham ediyorlar,o yüzden ön yargı demeyin,ya hakkaten siz hiç bu örgütlerle karşılaştınız mı,ya da bir pkk iti ile göz göze geldiniz mi de bana ön yargıdan bahsediyorsunuz,insanları bu yüzden ne duruma getirdiler,yazık ki ne yazık o yüzden HAYIR...

6.  Alıntı Originally Posted by yakkir Yazıyı Oku
    Son günlerde Vakfin,Alcatel,Avgyo tahtalarında operasyon üstüne operasyon yapan buna mukabil sadece seyredilip iş işten geçtikten sonra göstermelik brüt takas uygulanan; arkasını mevcut hükümete dayadığı için göz yumulan yandaş Galip ÖZTÜRK Evet dediği için bile HAYIR denilmesi için geçerli bir sebeptir
    Allah sana akil fikir versin.
    borsada yediginiz kazigi kin kusmak adina milleti hayir demeye cagiriyorsunuz.sanki spk yada sermaye piyasalari onceleri dha iyi calisiyordu da simdi bir islem olmus diye bunca nefret dolu bir yazi.spk da diger kurumlar gibi isini yapiyor ve daha da iyi olacak siz de umarim ulkeyi terk edip lanet olsun durumuna dusersiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    Türkiyenin sag secmen partilerinin tamami evet diyor sen hala neyin kafasindasin.git buzluktan suyu cikar kafana dok.solun terorist sol dahil oyu %20 yi gecmez.zaten 50 uzerinde vir oyla secilmis bir kisi var ona bu oyi chp yada yerorist hdp vermedi herhalde.

Sayfa 241/774 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •