Son günlerde Vakfin,Alcatel,Avgyo tahtalarında operasyon üstüne operasyon yapan buna mukabil sadece seyredilip iş işten geçtikten sonra göstermelik brüt takas uygulanan; arkasını mevcut hükümete dayadığı için göz yumulan yandaş Galip ÖZTÜRK Evet dediği için bile HAYIR denilmesi için geçerli bir sebeptir
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR
benim kim ve ne iş,yaptığımı bilmeden gıyabım da hayır dersem terör örgütleri ile aynı safta yer tutacağımı söyler cb. ve başbkn ve aynı kafadan gidenler de he der,ben emekli polisim o dediğiniz örgütlerle çatışmaya girdim,bir sürü eylemlerine karşı koyduk,şimdi kalkmışlar beni ne ile itham ediyorlar,o yüzden ön yargı demeyin,ya hakkaten siz hiç bu örgütlerle karşılaştınız mı,ya da bir pkk iti ile göz göze geldiniz mi de bana ön yargıdan bahsediyorsunuz,insanları bu yüzden ne duruma getirdiler,yazık ki ne yazık o yüzden HAYIR...
Allah sana akil fikir versin.
borsada yediginiz kazigi kin kusmak adina milleti hayir demeye cagiriyorsunuz.sanki spk yada sermaye piyasalari onceleri dha iyi calisiyordu da simdi bir islem olmus diye bunca nefret dolu bir yazi.spk da diger kurumlar gibi isini yapiyor ve daha da iyi olacak siz de umarim ulkeyi terk edip lanet olsun durumuna dusersiniz.
Yer İmleri