Kanun ihlal edilmiþtir.. 98. madde diyorum... Sen haala kaval çalýyorsun koyunlara.. Biz koyun deðiliz..
En son da ne zaman deðiþiklik yapýlmýþ bu kanunda, ona da bak..
YSK 2004'den örnek veriyor.. Kanunun son deðiþiklik tarihine bak...
Hiç kimse, veya hiç bir kurum kanunlarýn üzerinde olamaz..
Çünkü o kanunlar Türk Mlletinin %100'ünü temsile eden TBMM tarafýndan yapýlmýþtýr..
TBMM yasama organýdýr..
Anayasa'da da "Türk Milleti eðemenlik hakkýný yetkili organlar aracýlýðýyla kullanýr" diyor..
Türk Milletinin eðemenlik hakkýna tecavüz ediliyor..
rumenigge sen de haala, üfüttürüyorsun...
Senin eðemenlik hakkýn senin... Senin eðemenlik hakkýný hiçe sayýyor bir kurum...
En önce sen atlamalýydýn ortaya... "Eyy YSK... sen benim zaferime gölge düþürüyorsun" diye..
Cahil.. Cahil rumenigge...
Yazabildin mi böyle bir yazý... Kanun'a dem vuran.. Kaynak göstererek açýklama yaptýðýn, yorum yaptýðýn bir yazý..
Yok... Ezberletilmiþ sloganvari yazýlarla kendini dev aynasýnda görüyorsun...
1000 tane yazý yazdýn.. Var mý böyle bir yazýn..
Kör kütük cahilsin.. Ve paçalarýndan akýyor cehaletin....
Ama farkýnda deðilsin...
Çünkü; ya gözüne perde inmiþ... Ya da indirilmiþ..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
üsküdarlýlar çekirdeðe çiðdem demeye baþlamýþ akp nin bittiði resmileþmiþtir🤣😋😋
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
-Noldu seçim sonucu
-Abi yenildik ama hile var
-yapma ya nasýl hile
-ysk oy zarflarýna mühür vurmayý unutmuþ
-mühür vursa sonuç deðiþirmiydi
-yooo niye deðiþsin ki
-ee ne hilesi
-hile yok gibi de var gibi de seçim kanunu mühürsüz verilen oy pusulasý kem küm yenildik abi ya üzerime gelme ne bahane bulacaðýmý ben de þaþýrdým keþke o pusulalarda hile olsaydý da rahat rahat bahane bulsaydýk.bu kaçýncý yenilgim ben de sayamadým
-tamam len aðlama hile var de için rahatlar belki kendini bile kandýrýrsýn
Yurtdýþýnda kullanýlan mühürsüz oylarý iptal eden YSK, yurt içindeki mühürsüz oylarý geçerli sayýyor...
Niye acaba..
Yurtdýþýndaki seçmenler bilinçlidir, hata yapmamalýydý.. Kontrol etmeliydi pusulasýný mý demek istiyor..
Eðer öyle demek istiyorsa.. Yurt içi seçmenine bilinçsiz diyordur..
Mühürsüz oylarýn %99'u evet veren seçmenin oylarý imiþ..
Yani evet oyu veren seçmenler bilinçsiz mi... ? Öyle mi anlayacaðýz YSK'nun kanun dýþý kararýný...
rumenigge ve rumenigge zihniyeti..
YSK'ya ilk karþý çýkan siz olmalýydýnýz...
Yer Ýmleri