Son günlerde Vakfin,Alcatel,Avgyo tahtalarýnda operasyon üstüne operasyon yapan buna mukabil sadece seyredilip iþ iþten geçtikten sonra göstermelik brüt takas uygulanan; arkasýný mevcut hükümete dayadýðý için göz yumulan yandaþ Galip ÖZTÜRK Evet dediði için bile HAYIR denilmesi için geçerli bir sebeptir
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAÐLIÐINIZDIR
benim kim ve ne iþ,yaptýðýmý bilmeden gýyabým da hayýr dersem terör örgütleri ile ayný safta yer tutacaðýmý söyler cb. ve baþbkn ve ayný kafadan gidenler de he der,ben emekli polisim o dediðiniz örgütlerle çatýþmaya girdim,bir sürü eylemlerine karþý koyduk,þimdi kalkmýþlar beni ne ile itham ediyorlar,o yüzden ön yargý demeyin,ya hakkaten siz hiç bu örgütlerle karþýlaþtýnýz mý,ya da bir pkk iti ile göz göze geldiniz mi de bana ön yargýdan bahsediyorsunuz,insanlarý bu yüzden ne duruma getirdiler,yazýk ki ne yazýk o yüzden HAYIR...
Allah sana akil fikir versin.
borsada yediginiz kazigi kin kusmak adina milleti hayir demeye cagiriyorsunuz.sanki spk yada sermaye piyasalari onceleri dha iyi calisiyordu da simdi bir islem olmus diye bunca nefret dolu bir yazi.spk da diger kurumlar gibi isini yapiyor ve daha da iyi olacak siz de umarim ulkeyi terk edip lanet olsun durumuna dusersiniz.
Yer Ýmleri