aydın özen bey size özelden mesaj attım
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
aydın özen bey size özelden mesaj attım
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazık valla çok yazık kötü konuşacağım
İntegral menkul daha önce aldığı 24 hissenin 20 sini sattığı için oluşan bir durum var ortada
30 hissesi var takasta 20 sini sattı
10 adetini ben aldım.2700*5,,,2947*5
integral bey vereceksen alalım biraz daha....:wave:
Valla sitede sallayan cok simdi de yeni mevzu sanayi ve finans ayiracakmis guya isbank biri bi yerde bir sey yaziyor millet tek agizla elden ele yapiyor burdan bi is cikmayacagi kesinlesti herkez satma pesinde
Maliyet dusursen adam verdikce veriyor
Aynen maliyeti yakalarsak cikacagim cok arastirdim ama hikaye hikaye olarak kalicak gibi gundem degistirme icin soylenmis seyler hazineye gecebilicek olsa simdiye meclise gelirdi zaten meclisdeki tartismada da akp vekil madem alamiyorsak chp ye hazine yardimini keselim demisti demek ki sonuc cikmayacak
Yükselirken hayaller düşerken hayal kırıklıkları.....Biz 20 küsur yıldan beri bekleyenlerdeniz....Nedir beklentimiz? Bir arsa aldık imar geçecek mi geçmeyecek mi? Bunu tartışıyoruz...Çok yorum var doğru..Yorumlar doğrumu bilemem.... Ama emsal değerler var, bir kanunu var (İmar----Bankacılık), ticaretin kuralları var, birde bizim gibi bekleyenler var. Biz burdayız efendim...Sizi tekrar bekleriz.....
Y.T.D.:cool:
Iş yatırım
ekim-aralık 15 arasında sattığı 58 lotun 32'tanesini son 15 günde aldı
deepdark7913 deepdark7913 şu an forumda
Üye
Duhul
Nov 2018
Gönderi
138
Alıntı Originally Posted by mustafa 405 Yazıyı Oku
sizi ve bir başkasını ikna etmek amaçlı yazmadım..Benim kendi yorumum. Herkes istediğini düşünüp yazabilir....Siz belki yeni olduğunuz için bilmiyorsunuzdur.....y.t.d.
Maliyeti yeni buldu oyleyse
Maliyeti bedeli ağırdır böyle kararların...Sonuna kadar gider yani mezara.......Hayatta herşeyin hayırlısı olsun....tl bazlı evet hatta karda( enflasyonu saymazsanız), DOLAR BAZLI ÇOK ÇOK YOL VAR....yatırım tavsiye değildir....
Ben neden bu hissenin B grubuna alınmadığını çözemedim,gerekçesi nedir bilen paylaşabilir mi?alsalardı bugün taban değil de tavan açardı.Kime sorup öğrenebiliriz,forumda da geçiştirildi.
değerli ortağım hatırlatmak isterim ki reis telekomunikasyon ortaklarınında bulunduğu toplantıda bu 4g boşverin direk 5g e geçelim dedi diye 4g nin de adını değiştirip 4,5g yaptılar.sen şimdi bundan bişey çıkmaz diyorsunda.başkanın hangi dediği olmadı.bana bi söyler misin.
Isatr geri gelmiyor iskur satan yok ama Isbtr ne oyun varsa
Abi Kanun dolaşımdaki pay toplamı 10 milyonu geçiyorsa sen o hisseyi B grubuna alıcaksın diyor,hisse sığmış spekülatif hareketler olurmuş orası seni ilgilendirmez.Evet oyun büyük ve Bist keyfi,siyasi bi karar alıp kanunu hiçe saymıştır.Ytd
işatr nin yüzde ,,,, ü bende işbtrninde hatırı sayılır miktarı. yıllardır hisseler bilerek göz altı pazarında tutuluyor.daha ne kadar tutacaksınız bakalım.tahtada yapılan dip çalişmaları silkeleme hareketleridir.yukardan alan küçük yatırımcı düşecek korkusundan sıkıntılıdır.sakin olup beklemek en akıllıca yapılacak iştir.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bu günkü işlemlerde 10 adet alış yaptım.iş olarak görebilirsiniz.integralin satışı bitti.30 lotu vardı son kursunuda son işlemde sıktı.hissede açığa satış ve kredili işlem yoktur.elinde olan varsa satar yoksa alır.bu kadar basit. orası burası oynuyor diyenlere duyrulur. ben yaptığım işlemleri açıkça yazıyorum. :halay:
hükümet tarafından bu konuda gelecek ilk açıklamada hisse 1000,,,1200 usd seviyelerine yükselecektir.oralarda destek seviyesi olarak kalacaktır.yukarı ne kadar gider gelişmeler gösterir...
hisseler haberle yükselir haberle düşer unutmayalım....
sabır zordur meyvesi tatlıdır...
Aydin senin yalanını yakaladık boşa kendini yirtma
burada olabilecek seyler hakkında yorum yapıyoruz.olacaklar hakkın da değil.dün gruptan birisine iş üzerinden yapacağım alımları öncesinde yazdım.dediğim işlemler geçmişmi geçmemişmi tahtaya bakarsın.
Burda yalan soylemenin ne faydasi olucak biz satici olarak bekliyoruz zaten
2999 tl 2 lot satış koydum tüm gün isteyen varsa alsın
Aydın Bey i aldığı işkur için tebrik ettim. Sayın istat da almadığını idda ediyor. Sayın yakamoz derinliği atmıştı ve satan iş alan iş. Ama bu derinlik atıldıktan sonra Aydın Bey iş yatırımdan işlem yaptığını açıklamıştı. Dolayısı ile Aydın Bey in bir print screen ile emir resmini atması ortadaki muallaklığı tamamen kaldıracaktır.
Bu kağıt bir lotla 68 görüp birden 48 bin kapatması bana saçma gelmektedir. Bildiğin top çevirme arada düşürmece. Aydın Bey topun tekini 35 binden çalımla aldığını söyledi. İstat da o top ona gitmedi dedi. En iyisi bi resim atmak değil midir?