Sayfa 242/682 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Maliyet dusursen adam verdikce veriyor

2.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Valla sitede sallayan cok simdi de yeni mevzu sanayi ve finans ayiracakmis guya isbank biri bi yerde bir sey yaziyor millet tek agizla elden ele yapiyor burdan bi is cikmayacagi kesinlesti herkez satma pesinde
    Böyle düşünüyorsanız bekleyip vakit kaybetmeyin bence.

3.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Böyle düşünüyorsanız bekleyip vakit kaybetmeyin bence.
    Aynen maliyeti yakalarsak cikacagim cok arastirdim ama hikaye hikaye olarak kalicak gibi gundem degistirme icin soylenmis seyler hazineye gecebilicek olsa simdiye meclise gelirdi zaten meclisdeki tartismada da akp vekil madem alamiyorsak chp ye hazine yardimini keselim demisti demek ki sonuc cikmayacak

4. Yükselirken hayaller düşerken hayal kırıklıkları.....Biz 20 küsur yıldan beri bekleyenlerdeniz....Nedir beklentimiz? Bir arsa aldık imar geçecek mi geçmeyecek mi? Bunu tartışıyoruz...Çok yorum var doğru..Yorumlar doğrumu bilemem.... Ama emsal değerler var, bir kanunu var (İmar----Bankacılık), ticaretin kuralları var, birde bizim gibi bekleyenler var. Biz burdayız efendim...Sizi tekrar bekleriz.....

Y.T.D.

Iş yatırım
    ekim-aralık 15 arasında sattığı 58 lotun 32'tanesini son 15 günde aldı

6.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Iş yatırım
    ekim-aralık 15 arasında sattığı 58 lotun 32'tanesini son 15 günde aldı
    adem arkadas is yatirim almasi ne ki sen ben veya baskasi is yatirimla calisan yuzlerce kisi var

7.  Alıntı Originally Posted by mustafa 405 Yazıyı Oku
    Yükselirken hayaller düşerken hayal kırıklıkları.....Biz 20 küsur yıldan beri bekleyenlerdeniz....Nedir beklentimiz? Bir arsa aldık imar geçecek mi geçmeyecek mi? Bunu tartışıyoruz...Çok yorum var doğru..Yorumlar doğrumu bilemem.... Ama emsal değerler var, bir kanunu var (İmar----Bankacılık), ticaretin kuralları var, birde bizim gibi bekleyenler var. Biz burdayız efendim...Sizi tekrar bekleriz.....

Y.T.D.
    hic sanmam 20 yili

8.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    hic sanmam 20 yili
    sizi ve bir başkasını ikna etmek amaçlı yazmadım..Benim kendi yorumum. Herkes istediğini düşünüp yazabilir....Siz belki yeni olduğunuz için bilmiyorsunuzdur..... y.t.d.

Sayfa 242/682 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •