Benim hesapta şu an . Çok hızlı Sanko Menkul . Her zaman gününde yatırır . Maliyet de düşmüş . 122 den satmadık şimdi bakarız .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Benim hesapta şu an . Çok hızlı Sanko Menkul . Her zaman gününde yatırır . Maliyet de düşmüş . 122 den satmadık şimdi bakarız .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Denizbank genelde iki gün sonra öğleden sonra hesaba aktarır
Evet arkadaşlar yatırım tavsiyesi olmamakla beraber şu an biz yüzde Sanayi hisselerini alım var banka hisselerinde satış var Daha önce de belirttiğim gibi banka sitelerinden çıkış Bizim hissemize de yarayacaktır diye düşünüyorum hele şu temettü rüyasını bir atlatalım gerisi gelecek diye temenni ediyorumytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa yatırım aracı değil inanmıyorum. Bundan kurtulayım. Birdaha bulaşmıyacağım.
Sabah 110-103 hareketinde baya kurtulan olmuştur
İnşallah tekrar binmezler trene
Ben, o harekette treni çimenli dudaklarla izlemeyi tercih ettim :)
Bu trende biz bir lokomotifi bile dolduramayız üstad. Baksana yine yazıp çizenler aynı tayfa.
Geçenlerde buranın ağasını soran bir yolcu adayı vardı, o da herhalde bizi bize bıraktı çekip gitti :)
Gitmiyor AMK muğun hissesi
hacim yerlerde geziyor nu ne yaa
Bizim otobüs stabilize yola girdi.... Koltukta zıplatıp duruyor.. :kahkah:
Seçim öncesi bir beklentim yoktu zaten, hatta bir çok kesimin seçime hissede girmek istemeyeceğini düşünüyordum. Benim lotum çok az olduğu için alım-satım yapmıyorum değmez diye. Önümüzdeki 1-2 ay yazı için nakit stoklayıp (tatil için) sonra kaldığım yerden düzenli alımlara devam etmeyi planlıyorum. Tüm ortaklarıma sabır ve bol kazançlar dilerim.
Bu hissede operasyon mu başladı??
Suların prensi övdüğünüz hisse için düşünceniz nedir?? İşte bu Otakar asla yedirmez .
Arkadaşlar 97 nin sağlam destek olduğunu ve önümüzdeki günlerde bu fiyatı test etmek istiyeceğini düşünüyorum.Ha altında kapanışlar yaparsa ne mi olur dağılın gitsin:ok:
Yok hocam bu hisse iliklerime kadar işledi. Yarın zararla çıkacağım. Gidip parayı faize yatıracağım. Günaha gireceğim. Adamı dinden imandan çıkartır. Grafiğe bakın düşüş trendine girdi. Hiç bir beklentisi yok. Hiçbir haber yok. Hiçbir manipulasyon yok. Can acıtır gibi gıdım gıdım aşağıya. Endeksten çok düştü. Bu hisse adam olmaz. Bunu robota bağlamışlar. İstedikleri gibi satıyorlar. AMK ya..ak kafalıları elindeki malı ne bok yiyecekleri belli değil. Bence BIST in en kötü kağıdı. 3-4 senedir bu kağıttayım. Süründürür durur. Hiç bir küçük yatırımcıya tavsiye etmiyorum. Gidin banka kağıdı alın. Tankı iyiki alamadılar. Beter olun.
Diyecek birşey yok Üstad. Ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım. Sadece bir önceki cuma kapanışı 121,5 TL idi. Patronun cari oranla ilgilendiği yok. Spekülasyona müsaade etmiyor. Bir sürü ihracat yapıyor. BAE'ye 20 zırhlı sevk edilmiştir diye bir haber gönderse %5 gider. Parçalı sevkiyatlar devam ediyor. Aylardır devamlı sevkiyat yapılıyor yurtdışına. Hep sektörden alıyorum haberleri ancak kanıt olmadığı için buraya yazamıyorum. 2019 3. çeyrek en az 2018 4. çeyrek kadar iyi gelecek. Bakalım o zaman da böyle tutabilecekler mi. Seneye hisse başı en az 10 lira bekliyorum. Cari oran yükselir mi derseniz seçim sonrasını bekleyelim derim. Ben de kendimce yüklü içerideyim. 1,5 yıl boyunca topladım. Ne oldu dersen bugün itibariyle yine zarara girdim ama pes etmeyi düşünmüyorum. Para değil zaman kaybederim. Alternatif yatırım araçları da bana göre değil. Yarın bir haber gelir bir bakarsın aylar sonra tavan yapmış. Birçok hisse, endeks gibi dolar bazlı fiyat diplere yakın. Endekse baksan 17-18 sentte. 55 senti görmüşlüğü var. Yerde kan var bence ve satım değil alım zamanı. 105 olmuş 97 olmuş çok önemli değil.
Evet ben geldim.Cümleten hayırlı akşamlar Sayın SamilKafkasya Ben Otokar firmasına güveniyorum Sayın Mzffr yukarıda gereken açıklamaları yapmış Ben de düşüncelerine katılıyorum ve ek olarak şu andaki düşüş bence 1) seçim öncesi 2) doların esnek olarak hızlı hareketler yapmasından kaynaklı genel endeks düşüşü olarak düşünüyorum ve görüyorum.Yine CDS ler 400 leri gösterdi.bu da demek oluyor ki Tl nın maliyeti artıyor.$ in yükselmesi ihraç yapan firmalara ilerleyen zamanlarda (+) yansıyacaktır diye düşünüyorum .sabırla izlemeye devam .ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoca anlatmış dolar TL deki manipülasyonu
Bu oyundan en çok bist yara aldı
Oto da bokunu çıkardı
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Son yarım saatte 82000 tl işlem hacmi 784 lot
Selam dostlar, eskilerden kimler var. Birkaç ay önce hisseden çıkmama rağmen yine aklım bu hissede :) Ayrıca endekse ve diğer hisselere göre gerçekten dik duruyor, takdir ediyorum.
Hepinize bol ve hayırlı kazançlar dilerim.
Dik mi duruyor! popomuz iyileşmedi :( ondan elleşmiyorlar bize mühendis abi
Bitti mi yoksa bi sigara içmeye mi çıktı... :oleyo:
Borsa tarifsiz bir gün yaşıyor.
Swap faizleri 10 kat artmış. TL ihtiyacı için yabancı satıyor sanıyorsam. Beynimi zikim. Niye bu tribulansa girdimki. 3 kuruş para kazanacaz diye risk aldım. 122 den sat kurtul. Şimdi beklede çıksın.
Bende verdim hepsini kalanlara hayırlı kazançlar.
Şaka gibi.... endeks birkaç günde %10 düştü. Hisseler de aynı. Kendim teknik analizden fazla anlamasam da belli trendleri mutlaka takip etmek lazım.
Benim için tescillendi: Öyle hiç satmadan al, uzun vade bekle öldü...
Kapanışta fakir sevindirdi ama yarının en yükseği olabilir bu kapanış
temettüsü yatan var mı?