Sayfa 243/995 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Yamulttu valla bizi tahta yapıcı. Dünkü gibi son 15 dakikada bir atak yapsa da sadece endeks kadar düşsek keşke.
    Yok hocam bu hisse iliklerime kadar işledi. Yarın zararla çıkacağım. Gidip parayı faize yatıracağım. Günaha gireceğim. Adamı dinden imandan çıkartır. Grafiğe bakın düşüş trendine girdi. Hiç bir beklentisi yok. Hiçbir haber yok. Hiçbir manipulasyon yok. Can acıtır gibi gıdım gıdım aşağıya. Endeksten çok düştü. Bu hisse adam olmaz. Bunu robota bağlamışlar. İstedikleri gibi satıyorlar. AMK ya..ak kafalıları elindeki malı ne bok yiyecekleri belli değil. Bence BIST in en kötü kağıdı. 3-4 senedir bu kağıttayım. Süründürür durur. Hiç bir küçük yatırımcıya tavsiye etmiyorum. Gidin banka kağıdı alın. Tankı iyiki alamadılar. Beter olun.

Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Yok hocam bu hisse iliklerime kadar işledi. Yarın zararla çıkacağım. Gidip parayı faize yatıracağım. Günaha gireceğim. Adamı dinden imandan çıkartır. Grafiğe bakın düşüş trendine girdi. Hiç bir beklentisi yok. Hiçbir haber yok. Hiçbir manipulasyon yok. Can acıtır gibi gıdım gıdım aşağıya. Endeksten çok düştü. Bu hisse adam olmaz. Bunu robota bağlamışlar. İstedikleri gibi satıyorlar. AMK ya..ak kafalıları elindeki malı ne bok yiyecekleri belli değil. Bence BIST in en kötü kağıdı. 3-4 senedir bu kağıttayım. Süründürür durur. Hiç bir küçük yatırımcıya tavsiye etmiyorum. Gidin banka kağıdı alın. Tankı iyiki alamadılar. Beter olun.
    Diyecek birşey yok Üstad. Ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım. Sadece bir önceki cuma kapanışı 121,5 TL idi. Patronun cari oranla ilgilendiği yok. Spekülasyona müsaade etmiyor. Bir sürü ihracat yapıyor. BAE'ye 20 zırhlı sevk edilmiştir diye bir haber gönderse %5 gider. Parçalı sevkiyatlar devam ediyor. Aylardır devamlı sevkiyat yapılıyor yurtdışına. Hep sektörden alıyorum haberleri ancak kanıt olmadığı için buraya yazamıyorum. 2019 3. çeyrek en az 2018 4. çeyrek kadar iyi gelecek. Bakalım o zaman da böyle tutabilecekler mi. Seneye hisse başı en az 10 lira bekliyorum. Cari oran yükselir mi derseniz seçim sonrasını bekleyelim derim. Ben de kendimce yüklü içerideyim. 1,5 yıl boyunca topladım. Ne oldu dersen bugün itibariyle yine zarara girdim ama pes etmeyi düşünmüyorum. Para değil zaman kaybederim. Alternatif yatırım araçları da bana göre değil. Yarın bir haber gelir bir bakarsın aylar sonra tavan yapmış. Birçok hisse, endeks gibi dolar bazlı fiyat diplere yakın. Endekse baksan 17-18 sentte. 55 senti görmüşlüğü var. Yerde kan var bence ve satım değil alım zamanı. 105 olmuş 97 olmuş çok önemli değil.

3.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Bu hissede 14 ayı tamamladım burada yorum yapmasam da arada bir gelip bakarım .şamilkafkaska bir yere kaybolma yaz gelince karpuz keseceğiz .

4.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Suların prensi övdüğünüz hisse için düşünceniz nedir?? İşte bu Otakar asla yedirmez .
    Evet ben geldim.Cümleten hayırlı akşamlar Sayın SamilKafkasya Ben Otokar firmasına güveniyorum Sayın Mzffr yukarıda gereken açıklamaları yapmış Ben de düşüncelerine katılıyorum ve ek olarak şu andaki düşüş bence 1) seçim öncesi 2) doların esnek olarak hızlı hareketler yapmasından kaynaklı genel endeks düşüşü olarak düşünüyorum ve görüyorum.Yine CDS ler 400 leri gösterdi.bu da demek oluyor ki Tl nın maliyeti artıyor.$ in yükselmesi ihraç yapan firmalara ilerleyen zamanlarda (+) yansıyacaktır diye düşünüyorum .sabırla izlemeye devam .ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hoca anlatmış dolar TL deki manipülasyonu
    Bu oyundan en çok bist yara aldı
    Oto da bokunu çıkardı

Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Üstad paylaşımın için çok teşekkür ederim. Ne olduğunu çok iyi anlamış oldum. Bakalım TL ihtiyacı için yarın yabancı satmaya devam edecekmi??

Sayfa 243/995 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •