Yalloşluğun sonu beş parasızlıktır...kendi itibar kazanırken ceremeyi ky çekiyor...
Printable View
Yalloşluğun sonu beş parasızlıktır...kendi itibar kazanırken ceremeyi ky çekiyor...
1,35 ide gördü hayırlı olsun [emoji4]
tebrık ederım umudunu yıtırdıgın anda yenı bir umut ışıgını yine kendın buluyorsun ben bugun satıp çıkarsın diye düşünmüştüm
ençok hisse bende var zannedersem burdakı form da yazanlar içerisinde çok zarardayım en son yaptıgım harekette beni çok üzdü 1.58 den işgys vardı 100 bın lot sattım 1.56 dan 100 bın ostım aldım son durum ostım 1.37 isgys ise 1.82 tavan benden daha sıkıntılı olanı yoktur ve daha eskı malıyetlı ostım cok var kutuya gidecez ne çıkarsa bahtımıza mutlaka 3 aylık bilanço iyi gelecek buda zararları karsılar dıye dusunuyorum
Hala bıkmadan güçlü tepkiyle yukarıyı ima ediyorsunya üstad, optimist tavrına hayranım...
Kağıtta o potansiyel yok, onu söylemeye çalışıyorum. İlle çıkar bi gün ama o kadarını borsadaki en salak kağıtta yapıyor... Küçük yatırımcının elindekileri topluyorlar paranoyası yapılacak durum değil, şirket sıkıntılı, hisse değerleri sıkıntılı, sorumlular belirsiz, gelecek planları muallak... 10 kere zarar ettiren kağıt ille bi kere çıkar, yanlış saat bile günde iki kez doğru gösterir. Bu kağıt öyle bi kağıt. Bu kağıdın çıkacağı anı yakalamak yerine kumar oynamak daha mantıklı sanki...
Yatırım tavsiyesi değildir, tamamen kişisel yorumlarımdır...
Sayın Cefri, benim lot sayım sizden az ancak maliyet 1.90 :) Zarar çok fena boyuttaben hiç umutlu değilim açıkçası ama kol kesmek için artık çok geç. Yakın gelecek pek kolay geçmeyecek gibi bistte esen sert rüzgarlara bakılırsa. Tüm ortaklara sabır, metanet ve kazanç dolu günler diliyorum.
Güçlü tepki geldi;
şimdilik 1,31 deyiz :)))
Şimdilik böyleyiz üstelik...
geçmişte yükselmemesine sebep bulamayan yöneticiler şimdi düşüşe savaşı bahane gösteriyorlar...
borsa düşerken donunda lastik yok gibi hemen indiriyor.
tehlikenin geçtiğinden haberi olmuyor.
sabahın köründe borsalar açılmadan Trump ın attığı twit Rusya ve Türkiye borsalarında önemli kayıplara neden oldu. küçük yatırımcı malını kaptırdı. kapanışa doğru piyasaya alım geldi...savaşı suriye deği ky kaybetti...
1.33 den giriş yaptm bakalım ne olacak hayırlısı
Kağıt 1.29 u görmüş hala Ostim prestij muhabbeti dönüyor.gitmek isteyen zaten gider haftaya galip ve adamları düşer buraya
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cefri, OSTİM i forumda en iyi tanıyan sayın emektar. Emektarda yazmasa formu kapayalım. Düşmeyen kaç hisse varki çeşke ostimde düşmeyenlerden olsaydı. Şurdan aldım burdan sattım dışında yazanda yok zaten
teknoparka 13.5 milyon veriyor ...bu para elde kalan dükkan ve ofislerden karşılanıyor..şirkete 20 yılda bu günkü değerleme ile 30 milyon geri dönecek.
bu anlaşmanın neresi kötü anlamadım...
şirket batacak vs diyenlere kesinlikle itibar etmiyorum..bunlar olsa olsa speğin çıkarmış olduğu yalanlardır.
bazen hisse düşünce kızdığımdan bende keşke kayyum atansa bu kadar düşmezdik diyorum...ikisi arasında çok fark var...
ostim prestijin satışlarından gelen paranın önemli bir kısmı banka dışı ufak tefek borçların ödenmesinde kullanılmış olabilir..şirket halk bankla olan borcunu yeniden yapılandırırsa tahminim 15 milyon EURO gibi bir rakam. tek bir yere borcu kalmış olacak. ve bunuda kira gelirleri ile ödeyecek...
yapılandırma haberi geldiğinde herşeyi daha net göreceğiz...çalışmaların devam ettiğinibiliyorum. biter bitmez KAP a açıklaması düşer ...bu son şansımız gibi görünüyor.
bedelliden sonra en kötüsü geride kaldı demiştim...ama bu gün yanıldığımın farkındayım.ortak satışı 1.42 hissenin dibi ddiyenler olmuştu..bu gün onunda altına düştü...yapacak bişey yok elimizde kaldı...gittikçe zararımız büyüyor...sabırdan başka silahımız kalmadı...
tahta sahibi yukarıdan sattığını aşağıdan yerine koyuyor. sürekli maliyet düşürüyor.piyasa daha da bozarsa 1.30 dan satar 1.20 den yerine koyar.bizim öyle bir şey yapma şansımız yok.
ABD Savunma Bakanı Mattis: Suriye'de iç savaşa dahil olmayacağız, çözüm için patikamız Cenevre süreci ile olacak NTV
Kötünün kötüsü satıldı bu hissede. savaş bahanesi ile iyi dip yaptırdılar hisseye. daha ne kaldı satılmayan...
şimdi 1.50 ye kadar yükselse ky hiç kalmaz. bu mu istediğiniz...
emektar kardeş ne kadar iyimsersin anlattıgına sende inanıyormusun; gerçekten çok merak konusu bende .bıkmadan usanmadan yorum yapıyosun şirketin sahibi bile senin kadar düşünmüyordur inan.TEK KELİMEYLE TEBRİK EDERİM SİZİ
Emektar yine ümitli konuşuyosun ya vallahi aklıma sen ümitlendikçe 1,20 leri de göreceğiz galiba diye geliyor :)))
1.20 görür mü gerçekten füze atılmadan 1.29 oldu atılınca 60 kuruş olcak gibi.ytd
Yıl 2012 Ostim op bitti 6 sene olmak üzere kalksın artık şu tren..birazdan grafik aticam uzun vadeciler baksın.
Aynen öyle Cefri, herkesin bi “filtresi” var,
Ben mesela; emektarın dediğinin tersini yaparak kazançlı çıkıyorum... [emoji4]
günlerdir düşen hissenin verdiği tepki bir kademe...
1.60 tan mal alan oyak yatırım şimdi 1.30 dan almıyor.neler oluyor...
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
borsa bir haftadır satış yiyor...en güçlü satış Tramp ın twit attığı gündü....
Bence saldırı fiyatlanmış oldu.... op. hafta sonu yapılması belki bunun içindi..
öncesi Türkiyeye bilgi verilmiş... muhtemelen Rusyanında haberi vardı...
ve op. tamamlandığı duyuruldu.
ostim de 20 kademe düştü....
kanımca pazartesi açılışı küçük yatırımcı yapar kapanışı büyükler...tersi olursa bu yorum geçersiz olur.
hisse ilk başta satış yese de toparladı...sanki...? bir beklenti var gibi. inşalah öyledir...
satişlar kesildi sağlam duruyor.satışların karşılanması beklentiyi güçlendiriyor.
beklenti ise borçların yeniden yapılandırılması...
haber gelirse hisseden çıkmak için bir fırsat sunabilir.
borsa beklentim ise seçime kadar bi cacik olmaz.
Habermi var niye aşka geldi bunlar son 5 dakikada :)
1ç34 maliyetle geldik artık yukselise hazır halde :halay:
Bugün çok sağlam durdu. 600.000 lot alis yazdılar son 5 dakikaya kadar kaldı. Satanlar satti yatırım finans aldı hepsini. Son 5 dakikada 3 kademe karanlık odada da 2 kademe. Böyle karanlık bir günde çok güzel kapattı. Yarın muhtemelen şenlik var kagidimizda.
Hayırdır enişte ne düğündür nede bayram!!!??